everyone's a aliebn when ur a aliebn too :)

Heisann! Det er fredag og livet er fint :) Dessuten blir helgen sikkert koselig og det føles som om ting ordner seg og jeg har mye kult å fylle fritiden med så yay :)

Ellers fant jeg denne kortfilmen forleden dag og den er helt nydelig og gjennomført superskjønn <3

Og akkurat nå har jeg ikke så mye spennende å bable om så jeg tenkte bare å dele en anmeldelse av en nydelig bok jeg leste i juli og dele en del utdrag og så kommer neste innlegg om noen dager. Hurra og god fornøyelse :)

?everyone?s a aliebn when ur a aliebn too? av Jomny Sun

The illustrated story of a lonely alien sent to observe Earth, where he meets all sorts of creatures with all sorts of perspectives on life, love, and happiness, while learning to feel a little better about himself?based on the enormously popular Twitter account.

*

For noen måneder siden endte en kjent person jeg er veldig fan av (Lin-Manuel Miranda) opp med å anbefale Jomny Sun?s Twitter-profil og derfor begynte jeg å følge den og ble veldig sjarmert. Så fant jeg ut at det skulle gis ut en bok av Jomny Sun som samlet mye av tingene han hadde delt på Twitter i kombinasjon med adorable tegninger og etter å ha lest noen positive anmeldelser og slikt bestilte jeg denne boka og ÅÅÅ, den er såå søt. Men det er også vakkert, tidvis litt trist og sårt og det appellerer veldig til den delen av meg som elsker «Den lille prinsen».

Uansett. Her handler det om et romvesen som er sendt til jorden for å observere menneskene og treffer trær og dyr og slikt som han blir kjent med og så er det naivt og underfundig og klokt i ny og ne og det er veldig vanskelig å sette ord på hvorfor jeg elsket denne boka, men jeg tror det er fordi den er veldig herlig. Og det er en av de bøkene man liksom kan bla i når som helst og stadig finne nye ting å fascineres av og det liker jeg innmari godt. Dessuten er det lett å kjenne seg igjen i romvesenet det handler mest om, det er veldig søte illustrasjoner og jeg elsker at de kan fargelegges sånn at dette kan funke både som en vanlig bok og som fargeleggingskos. Og man kan innvende at denne boka krasjer litt med behovet for riktig rettskriving og slikt, men noen ganger er det like greit å legge det behovet til side og bare gi seg hen til noe.

Og så mye mer har jeg ikke å si fordi denne boka er litt vanskelig å forklare, men jeg tenkte å dele litt utdrag fra den og så gir det kanskje et slags inntrykk. Uansett er dette en fin bok å lese hvis man vil lese noe som ultimat sett føles riktig håpefullt og idealistisk og jeg elsket den.

Terningkast 6!

 

Her har vi et eksempel på at denne boka kan være veldig smart og morsom :)    

 

Her har vi søte figurer som jeg kunne kose meg med å fargelegge ;)

 

 

Dette viser kombinasjonen av veeeldig søtt og forbausende klokt og tankevekkende samtidig.

Dette er bare veldig fint =D

Og dette viser hvordan denne boka kan være litt sår og pessimistisk, men likevel håpefull fordi det er sånn "hei, alle kommer til å dø, livet er vanskelig, men se, jeg har allerede kjøpt dette hoppeslottet så skal du ta av skoene og kose deg med å hoppe eller ikke". Jeg liker at det veksler sånn mellom happysad og sadhappy <3 

*

<3 Fine boka!

2 kommentarer

Kristine

14.08.2017 kl.14:16

Veldig søt animasjonsfilm, ja, og selv om sjølve animasjonsstilen ikke var helt min smak, så var hele ideen og historien veldig bra gjennomført :D

Og takk for boktips! Jeg bruker ikke Twitter lenger, ellers skulle jeg ha sjekka ut kontoen, men enig i at boka virker både litt trist og klok og søt på én gang!

Akima K. Montgomery

14.08.2017 kl.15:54

Fint at animasjonsfilmen var søt og ja, ideen og historien er veldig godt gjennomført. Hva angår animasjonsstil er jo sånt helt smak og behag. Ellers vær så god angående boktips, det var en veldig skjønn bok som jeg ble veldig glad i <3 Takk for kommentaren!

Skriv en ny kommentar

hits