Godt nyttår

Jeg er så elendig til å blogge regelmessig at det er fullstendig idiotisk. Jeg unnskylder dette selvfølgelig, men det blir bare sånn. Uansett så er jeg her nå og jeg ønsker alle lesere godt nyttår. Det er veldig rart å tenke på at det nå er 2008, det er nesten litt dumt fordi jeg liker tallet 7 mye bedre enn tallet 8 og det tar tiden hvertfall ikke hensyn til. Jeg likte 2007 ganske godt egentlig, hvis jeg ser bort fra at skolen ikke var så glad i meg og jeg har fått enda større glede av nintendo i og med at jeg nå har en Nintendo DS som jeg digger, digger, digger. Legend of Zelda: Phantom Hourglass er et dødskult spill har jeg nå funnet ut og Mario Party DS er også fabelaktig blant annet. På det sistnevnte spillet har jeg tenkt å ta på meg den utfordring og løse alt, dvs. spille gjennom story mode med alle deltagerne og sånt. Det blir artig 🙂 Jeg har altså ingen umiddelbare planer om å få meg et liv med det første, jeg liker mitt hverdagslige kjedsommelige sammensurium. Ellers har jeg masse lesestoff foran meg, jeg skal lese massevis i år. Nå leser jeg for eksempel Stjernestøv og det er svært interessant fordi den er litt uforutsigbar nå for tida. Snart skal jeg ellers få spist middag og sånn og så skal vel livet nytes littegrann i en passelig og utmerket dose :O) Jeg skal blogge videre snart og det mener jeg!

6 kommentarer
  1. Hvor i helskotten blei det av resten av kommentaren min? I væffal, det skulle være et hjerte bak Neil Gaiman, og så håper jeg bare at du koser deg med boka, for jeg vil gjerne lese den sjøl. Har sett den på film, og den er fantastisk genial!:) Og godt nyttår til deg og!
   Og sånn egentlig ville jeg bare gi liv fra meg og la deg vite at jeg har lest bloggen din, kanskje ikke ganske lenge, men i væffal et par uker nå;)

  2. Det er en finfin bok, jeg har selv bare lest boka, men ikke sett filmen. Jeg anbefaler boka i hvert fall, jeg har lest den ut siden sist jeg blogget 🙂 Hyggelig at du leser bloggen min, jeg liker din blogg!

  3. hihi, jeg måtte bare si ifra at jeg har sett blogga di og lest og greier, og hvis du skal blogge videre “snart” burde det komme et nytt innlegg etterkvart xD
   og Neil Gaiman = peneste. Neverwhere! * hjertepå *

  4. Fælt så stor forskjell det blir om jeg skriver inn hjemmesideadressen min når jeg kommenterer bloggen min forresten.
   Det må jeg notere meg ubokstavelig bak øret. Det er kuuult!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg