Søndag, nintendo og spissformuleringer

Det er søndag igjen og jeg har glede i sinn og latter i hjertet fordi jeg er så fornøyd med meg selv. Selvsagt er det ikke noe innmari viktig og seriøst som er på gang, men jeg finner like fullt stor fornøyelse i at jeg har rundet et Zelda-spill, for det har ikke skjedd før. Phantom Hourglass er spillet og det anbefaler jeg så absolutt, for det er veldig artig egentlig og har både kule bosser og masse spennende ting og tang å gjøre. For å holde temaet litt på Nintendo-feltet så har faren min nå kjøpt Wii som står i stua hans og som jeg kan spille på hver gang jeg besøker ham. Dette innebærer følgelig at jeg bare får spilt det noen få ganger i uka siden jeg som regel er hos mamma, men jeg får spilt det og det er hovedsaken. Jeg digger virkelig Nintendo 🙂
Ellers har det ikke skjedd noe særlig. Det er forresten bare to dager til jeg får vite om jeg besto den første eksamenen jeg hadde før jul og jeg har så lyst til å bestå at det er til å bli gal av. Men det er bare så vanskelig på høyskoler, ikke direkte umulig, men ikke så langt unna synes jeg. Men nok om det.

Dette skal ikke bli en av de klagende bloggene der jeg syns synd på meg selv, men heller en verden av optimisme og fantasi og rare ideer som kanskje kan bli til noe etter hvert.

Jeg har et skriveprosjekt nå, med hav og himmel og en badekarsmetafor som nok bare virker logisk for min egen lille hjerne og dens samtidige sammensurium. Jeg kan røpe at det har med luftballonger som bærer hus og gjøre og så kan mine lesere grunne på dette så mye de vil om de måtte ønske det.

Ellers så unnskylder jeg at jeg ikke blogger nok og at jeg er blitt så stor fan av ordet "ellers" for tida
og jeg blogger videre snart igjen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg