Søndag, Super Mario Galaxy og annet som passer seg sånn

Jeg har visst blitt en søndagsblogger. Merkelig det der, men det er plutselig søndag nok en gang og jeg sitter på min vante plass foran dataskjermen og babler i vei om ditten og alt mulig datten som jeg har på hjertet. Jeg har fått svar angående eksamener og sånn og jeg har bestått den viktigste av to eksamener, nemlig KOG eksamen. Hvorfor den andre eksamenen ikke har gått helt skjønner jeg dog ikke, men det har vel sin forklaring det og. Uansett er jeg fornøyd med det som gikk og fokuserer først og fremst på det nå, blid optimist som jeg er.

Ellers har jeg spilt et spill! Super Mario Galaxy og det har raskt utviklet seg til å bli et elsket mesterverk. Jeg har bare 11 stjerner, men da har jeg jo kommet godt i gang 🙂 Det dumme er at dette flotte fantastiske spillet er hos faren min, noe som innebærer at jeg får spilt det i morgen, men etter det får jeg ikke spilt det på over to uker av ulike grunner. Jeg får trøste meg selv med å spille Super Mario 64 DS og sånn… Som en observant leser kanskje kan skjønne er jeg altså litt fan av Nintendo eller veldig fan for å være ærlig. Men jeg kan ikke noe for det, Nintendo slår meg som noe synonymt med kreativitet og jeg har alltid likt kreativitet på alle måter. Og man må være kreative for å finne på den første bossen på Super Mario Galaxy, den plantedinosaurgreia slår jo seg selv med halen sin ved hjelp av Marios faste spinn, det er passe surrealistisk!!!

Jeg har ellers vunnet to konkurranser i det siste, men ingen av premiene har interessert meg i det minste. Personlig ser jeg ikke noe problem ved å la meg vinne i Lotto i stedet, men jeg har funnet ut at det er en uskreven regel for konkurrannser og det er at du kan godt vinne, men premien interesserer deg ikke. Hvis premien interesserer deg vinner du den ikke, men må gjøre det den kjedlige måten, dvs. spare opp penger og kjøpe eller håpe at noen andre kjøper det sånn at du kan bruke det hos dem. Jeg tror nok jeg må bli rik på den langsomme måten antakelig, hvis ikke jeg skriver en bestselger da. Vi får se hva som skjer og jeg avslutter dette innlegget nå, for jeg kommer snart til å forvirre meg selv ved å gå meg vill i alt tankevirrvarret.

Til neste gang, ha det fint :O)

2 kommentarer
  1. Ah, jeg husker jeg var superfan av Super Mario da jeg var liten. Fetterne mine, som bodde rett over veien, hadde Nintendo, og jeg var borte hos dem hver dag og spilte. Dessuten hadde de GameBoy, og det var ikke sjelden jeg fått grått meg til å låne den så jeg kunne spille Mario der og. Akk, minner:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg