10 minutters melankoli

Jeg har fått dilla på titler for tida, jeg har skrevet tre dikt i det siste og i alle tre har tittelen vært favorittdelen min på hele greia. Det er merkelig det der og det krasjer litt med den andre delen av det samtidige meg, den ukreative delen. Jeg har lyst til å begynne et nytt skriveprosjekt nå nemlig. Ett prosjekt der jeg skriver fanfiction til et spillkonsept som jeg selv finner på, noe som høres rart ut, men er fullstendig logisk for min lille hjerne. Bare synd at jeg ikke vet hva historien skal handle om enda. Men det kommer vel. Jeg har bare lyst til å skrive noe, et eller annet, bevise for meg selv at jeg er en forfatter-wannabe og ikke en wannabe forfatter-wannabe.
Anyway, jeg sporer nå av og går inn på et helt annet tema. Zelda! Jeg spiller Ocarina of time for tida på Nintendo 64Ja jeg vet det er en gammel konsol og et gammelt spill som jeg burde ha rundet for lengst, men det hele beror rett og slett litt på at jeg endelig tør å ta sjansen på å spille Zelda-spill. Da Ocarina of time kom ut bare fisket jeg på det spillet fordi bossemusikken til dels skremte meg. Nå har jeg kommet over denne skremselen, men jeg får fortsatt den følelsen hver gang jeg møter på en badguy i et spill, denne "oi, en boss som er stor og sterk og som prøver å skade meg. Hjelp, dette blir utfordring…" Jeg skjønner bare ikke poenget med å sloss mot meg selv om det bare er på spillene. Jeg har ikke gjort dem noe. (Jepp, jeg er et ekstremt merkfundig individ spillmessig sett.) Vær forberedt på mer snakk om dette tema neste gang jeg er hos faren min for da skal jeg prøve meg mot Bowser igjen, nok en figur som av en eller annen grunn ikke er noe hyggelig mot meg.
Ellers har jeg vært i Sverige siden sist og det var meget fruktbart, særlig for meg som har en innholdsrik lommebok. Jeg har nå både Picross DS (anbefales på det sterkeste) og SingStar (jeg ruler der), flere blader og to, tre nye bøker og ikke minst har jeg en pakning med sjokoladeboller (besteste snackset ever). Life is good!
Jeg må innrømme at jeg ikke har tenkt på mye viktig den siste måneden, det er mer svada og tull og tøys, men det funker vel på et vis det og.
Men nå er faktisk klokka mi over halv tolv på kvelden og jeg burde teoretisk sett legge meg sånn at jeg kommer meg opp i morgen. Det kommer jo en dag da og. Jeg skal forresten antagelig på kino i morgen og hvis noen kommer innom denne bloggen før klokka 16:00 i morgen er det bare å komme med forslag til hva jeg bør se. Hvis ikke så finner jeg ut av det og nevner hva jeg så (hvis jeg så noe) neste gang jeg blogger.
Til da, ha en fin slutt på januar og begynnelse på februar 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg