Heisann

I'm back!!! Jeg digger deg blogg, du tilgir meg alltid for å være såpass lite oppdaterende som jeg er. Danke, danke, danke 🙂 Siden sist har skjebnen omformulert seg selv, ordene har løpt av tastaturet og inn på et tidligere blankt ark og jeg har funnet ut at bibliotekarstudier tydeligvis ikke er min greie. Men nok om det, jeg har klaget alt for mye de siste dagene, så nå skal jeg prøve litt andre ting.

Jeg anbefaler denne linken: http://bibin.hio.no/~s143465/ for her står det masse interessant. Dvs. jeg syns det er interessant siden det er jeg som har skrevet alt sammen. Unnskyld selvreklameringen, jeg må slutte med sånt. Men det er så gøy… (Denne siden vil ikke bli gjort ferdig så dere får dessverre ikke lest min mening om Cats-musikalen inne på musikalguide-delen, håper dette vil tilgis av interesserte lesere).

Ellers tror jeg at jeg har tenkt å skrive litt om lyktestolper akkurat nå fordi jeg er stor fan av lyktestolper også blogger jeg videre neste gang jeg har noe å si. Ha en fin dag alle sammen!
:O) :O] :O) :O] :O) lenge leve smilene

3 kommentarer
  1. Jeg husker du skreiv en tekst en gang om å kræsje i lyktestolper. Kom bare til å tenke på den nå…:) Personlig har jeg aldri likt musikaler, men det var likevel gøy å se at du har et så, hva skal jeg si, lidenskapelig forhold til det at du tillegger det ei hel side:)

  2. Jeg husker den teksten, det er i ettertid en av de tekstene jeg er mest fornøyd med faktisk 🙂 Jeg tror det er veldig individuelt om man liker musikaler eller ikke, broren min har f.eks. aldri likt det, men jeg syns altså sånt er veldig kult som man kan se.
   Ellers takk for kommentar i bloggen min!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg