Det er mars og det er kveld og det er mandag

Det er en ny uke, ny måned, ny bok å lese på og jeg nyter livet. Jeg har en ny fin bok som skal lære meg å tegne manga skikkelig innmari bra og det hele kan absolutt bli artig. Ellers leser jeg altså på "The life and times of the Wicked Witch of the west" av Gregory Maguire, en bok som jeg har lest en gang før og som også tilfeldigvis er inspirasjonen bak en av mine absolutt favoritt-musikaler Wicked. Jeg liker forøvrig musikalen bedre enn boka, men boka er utmerket skrevet og vel verdt å lese. Jeg har for øyeblikket 34 stjerner på Super Mario Galaxy (som er et spill jeg nevner alt for mye her, sorry altså, det er bare veldig lite interessant som egentlig skjer) :O)
Shigeru Miyamoto er nesten garantert en av de største geniene ever, hva hadde vel livet vært uten Super Mario? Om ti dager skjer det forresten noe interessant her. Jeg skal få inn elementet Dansefeber i denne bloggen for da starter den scandinaviske versjonen og det skal jeg se hvert minste sekund av, dermed basta bom!
Gid, så kult det vil bli, på forhånd unnskyld til uinteresserte lesere, hvis det er noen trøst så skal jeg prate om andre ting også da. Jeg har ellers ikke noe nytt å melde for øyeblikket, men I'll be back before you know it. Og forøvrig er jeg fortsatt hekta på musikaler og sånt :O)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg