Stjernebarn og nyhetsbabbel

For øyeblikket kjeder jeg meg så inderlig at jeg vurderer seriøst å legge meg før halv tolv og det går egentlig i mot mine prinsipper. Siden jeg derimot ikke vil bryte mine prinsipper så tenkte jeg å blogge for å ha noe å gjøre. Jeg vurderer sterkt å lage en ny blogg i tillegg til denne kalt "the talent contest and musical loving blog" som skal handle om temaet talentkonkurranser på tv og musikaler jeg ser eller lytter til. Det er ikke gitt at jeg nødvendigvis gjør noe ut av denne ideen, men det vurderes. Jeg teller ellers ned dager til fredag da jeg skal se Singin in the rain på teater. Det er en av de få tingene jeg bevisst tenker på for tida. Jeg tenker også masse på det gledelige faktum at det bare er en dag igjen til en ny episode SYTYCD (ja, det er endeløst patetisk hvor hekta jeg kan bli av enkelte ting på tv) og jeg nyter at jeg hadde en kjempevellykket tur på biblioteket i går. Jeg fikk lånt syv bøker, der ingen er lest før og lånte to filmer; Big Fish (som jeg har sett før, men liker godt) og Min nabo Totoro (som jeg har hatrt lyst til å få sett lenge). Når det gjelder filmer gleder jeg meg til mai, rettere sagt den andre mai da jeg skal kjøpe nye filmer. Det er Enchanted, Stardust og Heroes sesong 1 som jeg skal få kjøpt meg og det blir endeløst fabelaktig. Ellers så har jeg tenkt å bestille litt småsnacks fra Amazon snart i form av Wicked-Soundtracket og kanskje en bok eller to, men cden er viktigst. Jeg har lånt den cden minst syv ganger på biblioteket og nå har jeg lyst til å eie den. Jeg vil, jeg vil, jeg vil! Ellers har jeg faktisk skrevet en jobb-søknad nå og jeg har tenkt å sende åpen søknad til noen biblioteker for jeg vil jobbe på bibliotek. Det jeg vil aller mest er selvsagt å skrive en bok som blir bestselger deluxe sånn at jeg ikke trenger å jobbe i det hele tatt, men jeg får vel prøve å være litt realistisk i begynnelsen. Æsj, så kjedelig det er å være realistisk.

Jeg leser forresten på to bøker for tida og den ene av dem vil jeg anbefale på det sterkeste med en gang. Den heter Stargirl og er skrevet av Jerry Spinelli og handler om Stargirl Caraway som er litt spesiell. Hun følger sin egen sti, synger bursdagssanger for folk hun ikke kjenner og danser i regnet og bytter stadig navn etter humøret og dette gir henne venner,  men også fiender. Jeg liker karakteren Stargirl utrolig godt. Hun er befriende annerledes og minner meg om Luna Lovegood fra Harry Potter, selv om det er visse forskjeller ute og går. Uansett er både Stargirl og Luna karakterer jeg beundrer til tross for at de er fiksjonelle. Jeg ønsker å være som dem, den som er litt merkelig, men samtidig så mye mer ekte og det blir til at jeg, når jeg har lest om dem, blir litt ekstra barnslig og ulogisk. Det blir som med Belle fra Skjønnheten og Udyret og hvordan jeg gjerne prøver å gå som henne når jeg leser. Kanskje jeg bare ønsker å finne meg selv i personene jeg lever i. Alle burde i hvert fall lese Stargirl, det er en nydelig historie.

For å avslutte dette innlegget oppfordrer jeg alle lesere til å være barnslige, bruke fantasien og være seg selv fullt og helt og jeg skal ellers blogge videre snart. Håper været holder seg fint og flott og at jeg finner Narnia i kjøleskapet mitt sammen med forfrosne minner og feer som takler kulden siden de antagelig stammer fra Nordpolen.

3 kommentarer
  1. Luna Lovegood!:D *elsk* Du kan tru jeg blei glad da jeg blei kåra til “årets Luna Lovegood” av venninna mi i årskavalkaden for 2007 på nyåret^^
   Åssen likte du Totoro? Personlig elsker jeg både den og Big Fish. Fantastise filmer, begge to^^

  2. Totoro likte jeg kjempegodt, innmari fin film. Ja, Luna Lovegood er en flott karakter som jeg har fått mer og mer sansen for. Gratulerer med det kåringsresultatet, det var jo kjempekult 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg