Tikser og fabelaktigheter

Det er flere grunner til å lure litt på om jeg er sprø eller eventuelt kun morbid. Det kan være min sans for Roald Dahls grøssernoveller og Sweeney Todd, eller min evne til å kunne se ufattelig ekle ting på nettet eller tv og likevel kunne spise middag etterpå uten å miste matlysten, men det finnes også andre ting som kan gi dette inntrykket. Et godt eksempel er tegneserien jeg nå skal vise dere, et eksempel som viser noen skapninger jeg har funnet på som jeg kaller "tiksene" og som viser hvilken makaber fantasi jeg kan ha. Bildet viser en tiks før og etter den har stukket opp fra jorden og boret seg ned i skallen til noen og er også et bevis på mitt "talent" på Paint MS :O)
                                                                                                                                                                                                                            
tiksy
Jeg skal la et kort utdrag fra en historie jeg skrev i 2006 beskrive de aller fleste tiksene

En mann sitter på en stein og tenker på reisen sin. Det har vært en reise med farer, magi og vakre syn som han vet han aldri vil glemme. Det har vært et oppriktig eventyr på alle vis og mannen drømmer seg fullstendig bort og merker ikke at steinen han sitter på sakte, men sikkert reiser seg. Oppover og oppover og oppover. Mannen merker det ikke før plutselig da han hører en slags borende lyd og skvetter til og faller av steinen. Han snur seg mot steinen og ser at det ikke er en vanlig stein i kvadratisk form, slik som han trodde. Det er en kvadratisk stein ja, men denne steinen troner oppå en kniv som sakte borer seg opp fra bakken og denne blandingen av kniv og stein har hender, tynne hender med tre fingrer på hver hånd og tydeligvis også øyne og nese, munn og øyenbryn og andre trekk man ser i et ansikt, noe som åpenbarer seg for mannen da knivsteinen snur seg mot ham. Skapningen smiler ondskapsfullt og hopper brått opp i lufta, høyt opp, høyere enn mannen er selv og siden skapningen vet at han omsider må ned igjen bestemmer seg den for å lande behagelig. Mannen ville bare sitte på en stein og ventet ikke den ubehagelige overraskelsen han fikk gjennomgå; en stein som ble levende og boret seg opp fra bakken hadde vært en ting, men en stein som borer seg opp fra bakken ved hjelp av en kniv som sitter fast på ham og som nå er på vei ned mot hodet til denne uheldige og uskyldige mannen er en annen ting. Skapningen boret seg inn i skallen på vandringsmannen og mannen rakk så vidt å tenke at han skulle valgt en annen rute før døden inntraff.
***
Jeg er fullstendig overbevist om at tiksene er noe av det mest geniale jeg har funnet på og ler litt ondskapsfullt for meg selv ved tanken på tiksene i aksjon. Men dere er trygge, kjære lesere, tiksen på bildet vil ikke skade dere. Jeg håper jeg ikke er den eneste som har enkelte makabre tanker og ideer spinnende i hodet, men det er sikkert noe ganske alminnelig hos de fleste forfatterspirer.

Ellers har jeg tenkt å inspireres av Nemi og en poster som fulgte med i et Nemi-album der det sto 50 grunner til å se seg om før man gikk over veien og jeg tenkte å skrive en liknende liste selv. Så her følger denne listen og ting står i tilfeldig rekkefølge:

-50 grunner til å se seg om før man krysser veien-

1) Løvetannn
2) Elefanter
3) Lyktestolper
4) Feer
5) Magi
6) Eventyr
7) Bøker
8) Musikaler
9) Harry Potter
10) Epletrær
11) Navn
12) Sjokolade
13) Kokkelimonke
14) Ord
15) Den uendelige historien
16) Solskinn
17) Katter
18) Sirkus
19) Regn
20) Meitemark
21) Astrologi
22) Spill
23) Tester
24) Dagdrømmer
25) Skyer som ser ut som ting
26) Godteri
27) Ungdomsblader
28) Internett
29) Taco
30) Bibliotek
31) Fiskebolla lengter etter havet
32) Sommer
33) Forglemmegei
34) Høst
35) Kuzcos Academy
36) Fantasy
37) Talentkonkurranser på tv
38) Musikk
39) Latin
40) Iskrem
41) Nintendo
42) Engelsk
43) Soundtracks
44) Kunst
45) Forfatterdrømmen
46) Tegneserier
47) Cola
48) Merkfundigheter
49) Hekser
50) Te

Det er mange andre grunner til å se seg for selvsagt, men dette er en liste over 50 fabelaktigheter. Det er så mange små ting i livet som betyr så utrolig mye og som alltid kan lyse opp dagen og det er lett å nyte øyeblikket og nå er i tillegg sommeren på vei og jeg er lykkelig. Sommerlig lykkelig!

5 kommentarer
  1. Utrolig herlig å lese lista di! Har tenkt lenge på å skrive ei sånn liste sjøl. Det er jo så oppmuntrende!:) Ellers må jeg si at du har helt uovertrufne evner på Paint xD

  2. Danke för das komplimangen (ok, kompliment er sikkert noe helt annet på tysk, men det gir jeg for øyeblikket blaffen i :O)
   Ja, jeg har hadde hatt planer om å skrive en sånn liste lenge
   og nå ble det noe av det!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg