På menyen: Innlegg, Ingredienser: babling om klær, tester, godteri og snorking, Til Dessert: kos og solskinnsglede. Vel bekomme!

Uff, det irriterer meg, det snorkes i stua og å, som jeg hater å høre på snorking. I følge broren min og bestevenninnen min snorker jeg selv (noe jeg ikke helt ønsker å tro på) så jeg burde vel nesten ikke uttale meg siden jeg kanskje torturerer ørevirvler minst like mye selv, men min egen snorking slipper jeg i hvert fall å lytte til. Andres snorking hører jeg klart og tydelig. Men nok om det, jeg har viktigere ting å prate om. Jeg burde for eksempel få inn litt bilder på dataen min for jeg har fått tak i noen veldig fine klær i det siste. Mens det skal innrømmes at klær og sko er temaer som interesserer meg svært lite, så har jeg litt begrep om hva som er fint og hva som ikke er det og de klærne jeg har fått tak i nå er fine. Det er blant annet en turkis kjole som er innmari søt og et svart/hvitt-farget skjørt som egentlig er en kjole (men som kan brukes som både skjørt og kjole avhengig av hvor høyt man drar den opp) og ellers et komplett anntrekk som jeg skal bruke i et bryllup jeg skal til i juli. Alt sammen er meget stilig og bør vel på et eller annet tidspunkt bli tatt bilde av sånn at også jeg kan være litt jentete og vie innlegg til klær og sånt. 
Jeg fikk for så vidt resultatet Fashionista på en "meget" seriøs test jeg tok på internett, nemlig denne: http://www.okcupid.com/tests/5962495244888656825/Fashion-Style. Jeg har kopiert resultatet mitt inn her.

Fashionista
43% Flamboyance, 48% Originality, 52% Deliberateness, 25% Sexiness
[Tasteful Original Deliberate Prissy]

One is certain: you have great taste and plenty of ideas. You have clearly defined beliefs about what's good and what's bad in fashion but they are far from banal. Stylish and imaginative, you prefer to inspire admiration than to shock and you mostly succeed. Even if sometimes you'd like to have more courage to put on something absolutely outrageous you do great job in creating a unique look that others look up to. There is a possibility that you work in the fashion industry. If you don't, perhaps you should.

The opposite style from yours is Bar Cruiser [Flamboyant Conventional Random Sexy].

http://www.okcupid.com/home som er siden der jeg fant denne dypt intellektuelle og seriøse testen (og nå trenger jeg vel nesten ikke å si at jeg er ironisk for det kommer vel frem av ordlaget) har faktisk en del tester som er veldig underholdende og de har noen som er komplett uforståelige. Blant annet fant jeg en test om filosofi som var så høyverdig skrevet at jeg ikke en gang skjønte spørsmålene. Her er et eksempel på et spørsmål bare for å demonstrere hvor komplisert det var:

Particulars refer to individual things, and universals refer to collections or groups. For example, this is a particular quiz (and a horrible one at that), but the universal "quiz" applies to any number of particular quizzes grouped under this classification. With this in mind:
2. Are universals and concepts "really real", or are they merely linguistic constructions without any reality? Are linguistic constructions to be denied "reality"?

Det kan være meg som er idiot, men det der var fullstendig gresk for meg. Med det sagt så er de aller fleste testene på denne siden mer lett-forståelige og jeg er ikke ironisk når jeg også legger til at de i hovedsak er veldig interessante. Dessuten er min erfaring at man blir veldig godt kjent med figurene man finner på når man tar tester som dem. Da finner man ut hva de ville valgt i ulike situasjoner og man kan kanskje leve seg enda bedre inn i dem. Også kan man jo også finne ut mer om seg selv når man tar tester som seg selv. Jeg anbefaler også http://www.blogthings.com/ for testtaking, de har massevis. Man kan vel konkludere med at tester, astrologi og liknende der man kan finne ut ting om seg selv er noe jeg digger!

Ellers ble jeg positivt overrasket i dag da jeg kjøpte meg litt lørdagsgodteri. Jeg kjøpte meg blant annet enn pose med "Dragster Super Salta" og husket dem som ikke salte nok. Det var forandret, de hadde perfekt saltsmak denne gangen og jeg er lykkelig. Nå skal det jo også nevnes at jeg alltid har likt salte ting. Jeg elsket Tyrkisk Pepper da jeg var yngre, jeg synes Sterke Gustav fra danskebåten er konge og jeg synes det beste godteriet ever var en salt lakris ting med pulver som fulgte med i Fantomet-godteposen, en godtepose jeg savner innmari. Jeg har for tida dilla på Hockey-Pulver og jeg hadde en genial ide om å lage en Hockey Pulver-drikk for noen år siden. Jeg tenkte at siden det var godt å spise så ville det sikkert være godt å drikke også så jeg helte det oppi et glass med vann og rørte rundt før jeg prøvde å drikke det. Jeg kan røpe at det ikke smaker noe godt, ikke i det hele tatt faktisk. Dessuten er det en drittjobb (unnskyld språket) å tørke bort pulveret fra glasset etterpå siden det setter seg fast på glasskanten. Så nå er dere advart. Jeg prøvde også å lage en kake av en sjokolade plate og Tyrkisk Pepper da jeg var åtte år og det funket merkelig nok ikke spesielt bra det heller. Og nå har jeg vel bekreftet alle mistanker noen skulle ha om at jeg er sprø så jeg skal vel ikke bable så veldig mye lenger.

Jeg tenkte bare å avslutte med å informere om at snorkingen har stanset heldigvis og i tillegg er værgudene åpenbart i godt humør for sola skinner så sterkt at det nesten blir for mye her i Oslo. Så nå tenkte jeg å sette meg på verandaen med en cola, en bok, et smil lekende på leppene og litt Oreo-kjeks også skal jeg nyte. Nyte, nyte og nyte litt til :O)

Ellers er dette den desidert lengste tittelen jeg noensinne har hatt på et innlegg her og det er jo i seg selv ganske fascinerende kanskje!!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg