Oppsummering og en midlertidig avskjed

I morgen drar jeg på hytta og dermed får jeg ikke oppdatert denne bloggen på en stund. Derfor tenkte jeg å ha en slags oppsummering av bloggåret mitt så langt nå. Hele eventyret begynte i fjor høst, men det begynte seriøst i februar da jeg begynte å blogge veldig regelmessig, noe jeg aldri har angret på. Jeg liker å skrive og jeg liker å ha et sted på nettet der jeg kan bable i vei om ting jeg finner interessant av ulike grunner og dermed er denne bloggen en liten himmel på jord.
I begynnelsen var det mest babling i denne bloggen, prating om det som skjedde og ikke skjedde i livet mitt. Så, i januar og februar var temaene musikaler og nintendo høyst aktuelle og jeg begynte etter hvert å få en vane med å nevne Wicked og Super Mario Galaxy nesten litt for ofte. Så, med mars og ett stadig vårligere vær kom kåringer inn i livet mitt og jeg har funnet ut at å skrive kåringer er noe av det kuleste som finnes. Jeg har også hatt masse dikt og historier her og jeg liker å legge det inn her siden jeg aldri kan få nok av respons og kommentarer. Gjennom dette året har mye forandret seg. Jeg er den samme gamle, men jeg har fått nye fremtidsplaner og avsluttet eraer i livet mitt, i tillegg har jeg fokusert mye på jobb denne våren med det ene jobbkurset etter det andre, alt for å skaffe meg erfaringen arbeidslivet vil bringe med seg. I mai og juni har jeg blant annet pratet om Grand Prix, theme i filmer og bøker jeg anbefaler og de samme temaene og mye mer vil være aktuelt når jeg om noen uker er tilbake til full blogging og sånt. Jeg kommer i tillegg høyst sannsynlig til å ha mer illustrasjoner.
Til slutt vil jeg skryte av at jeg kommer til å være 23 år neste gang jeg skriver i denne bloggen, jeg kommer til å ha lest Ringenes Herre på engelsk og jeg kommer forhåpentligvis til å være rikere både bokstavelig og metaforisk og det er godt å vite når sommeren slår til og jeg vinker farvel for to, tre ukers tid :O)

I'll be back!!!

3 kommentarer

Siste innlegg