Oppdatering og ymse annet på plakaten før den faller ned…

Soundtrack: Sara Bareiles (CITY)

Jeg føler meg nesten som en sviker, en blogg-sviker av verste sort, men jeg har en unnskyldning for at jeg ikke har oppdatert på en stund og det er FERIE!!! Nå har jeg vært på hytter og i bryllup i Tyskland og sluppet unna virkeligheten for en stund. Dog kan det ikke vare, jeg har jobbing på plakaten de neste tre ukene og så er det tilbake på jobbkurset der jeg skal se etter noe mer seriøst jobb-messig sett. Men men, mindre og mindre ferie er vel del av det å vokse opp tenker jeg. Jeg begynner å miste troen litt på å finne et eget personlig Narnia som jeg kan rømme til for å unngå ansvar og bekymringer. Men jeg har tenkt å holde håpet om å finne feer i kjøleskapet oppe en stund til.

Det er nå fem filmer jeg vil se på kino som jeg vet om og det er Mamma Mia!, Prince Caspian, Once og Batman: The Dark Knight og Wall-E når de kommer. Særlig Wall-E er jeg nysgjerrig på og det er ikke bare fordi Wall-E er kjempesøt, men også fordi jeg har en stor tiltro til Pixar etter deres flotte filmer som The Incredibles og Ratatouille. Dessuten syns jeg de har en interessant utvikling i at filmene deres blir mer og mer modne, uten å miste underholdningsmomentet. Det er så lett å få filmene til å enten bli veldig barnevennlige, men kjedelige for de eldre eller bli passende for alle aldre, men ha mye humor som barn ikke forstår. I Pixars filmer føler jeg at alle aldre blir tatt hensyn til og da blir det bedre sånn jeg ser det. Ellers har jeg nå lest ferdig Ringenes Herre og jeg liker det at jeg kan svare ærlig "JA" hvis noen spør meg om jeg har lest den. Det er en virkelig storslått historie og jeg identifiserer meg mest med Sam som jeg synes er den største helten i historien etter min mening. Dessuten får man mer følelse med hobbitene siden de er mer menneskelige, mens Legolas og Aragorn blir litt for perfekte og Gandalf nesten blir noe forbi perfeksjon, mer en slags gud eller noe sånt. Jeg syns med andre ord at det var verdt å lese og gleder meg ellers over de seks andre bøkene jeg har tenkt å få lest i nærmeste fremtid, jeg har nemlig en verden av litteratur for mine føtter.

Ellers er det masse jeg egentlig kunne pratet om nå, men jeg skal blogge om noen få dager og da kan jeg lette hjertet mitt mer dypt og innstendig liksom. Men jeg legger inn et bilde av Wall-E som folk kan se på mens de sier "åååå, så søøøt!"  enten inni seg eller utenpå og så skal jeg bable høl i huet på folk, dvs. mamma siden jeg ikke har sett henne på en stund. Bwa ha ha ha og ellers har jeg det bra :O)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg