The evil blogpost (part 1, perhaps others will come) Bwahahaha

Jeg ser på meg selv som en ganske god person, nesten litt for høflig i mange tilfeller og som regel blid og imøtekommende. Det som er er at jeg ikke hadde kunnet gjøre noe direkte ondskapsfullt i virkeligheten (utenom å stuvsøge opp stankelbein en gang i blant, men det ser jeg på som en menneskerett). På samme tid er det noe med at det høres ufattelig mye morsommere ut å være en superskurk enn en superhelt, sånn sett bortifra at de som regel taper. Superman og Spiderman og alle de der har denne samvittighetsgreia uansett hva de gjør og samvittighet er litt slitsomt en gang i blant. Magica fra Tryll (som for så vidt ikke er det beste eksempelet jeg kunne valgt, men hallo, hu er kul) kan bare ta sopelimen og gjøre forsøk etter forsøk på å stjele tiøringen uten å få dårlig samvittighet fordi hun stjeler fra Skrue. Dessuten ville "Den lille havfruen" og "The Dark Knight" vært ufattelig kjedelige uten henholdsvis Ursula og Joker. Inspirert av dette og den lille stemmen inni meg som tenker "hahahaha, lenge leve ondskap", men ikke ville turt eller hatt samvittighet til noe av det i virkeligheten skal jeg nå skrive en bloggpost fra the dark side, der det ondskapsfulle står i fokus.

Vi starter med en bokanbefalning

Bildet over viser en bok jeg (til min store glede) har. Den omhandler det meste du kan tenke deg egentlig om å være en superskurk som onde navn, ideer til mål du kan sette deg og tips til hva slags heltetyper du bør være på vakt for bare for å nevne noe. Et eksempel på et ondt navn kan være for eksempel "Countess Carnal Fury" (klinger bra, gjør det ikke) eller min favoritt "Baron Doom Blade" (jeg har alltid hatt sansen for ordet Doom). Videre står det ideer til hvor du kan ha leiren din (eksempler: fornøyelsespark, undergrunnsleir, middelalderslott eller helvete) og en del om hva slags kompanjonger du kan ha (eksempler: dementorer, mutanter, roboter, ninjaer og gærne klovner). Og det beste er at det jeg har skrevet i parentes bare er et lite utvalg av mulighetene som beskrives. Boka "How to be a villain" er i det hele tatt veldig gjennomgående og tar for deg det meste man kan lure på og en del man ikke har tenkt på. Jeg kjøpte denne boka på Ark Bokhandel ved Stortinget T-banestasjon og vil absolutt klassifisere det som en av de mest underholdende bøkene jeg har kjøpt. Dessuten tror jeg at de aller fleste på et eller annet tidspunkt tenker at det hadde vært gøy å herske over jorden eller være en skurk og her er guiden for det siste :O)

En nettside som tar for seg mye av det samme som den nevnte boka er: http://www.darksites.com/souls/horror/evilguide/index.html. Her finner du flere av de samme temaene og gjerne skrevet likt som det står i boka (noe som gir meg en mistanke om at boka og denne siden er relatert på et vis). Det er en del du bare finne i boka, men dette er en god nettside og gir en del innhold absolutt.

Fra denne nettsiden går jeg videre til denne nettsida: http://www.darksites.com/evilplan.php. Her kan man planlegge sin egen "Evil Plan" og jeg skal ved hjelp av denne siden lage et eksempel på en "Evil Plan" som viser hvordan det kan gjøres. Min "Evil Plan" er i tillegg ganske så kul og jeg har kopiert resultatet fra http://www.darksites.com/evilplan.php og til nedenunder:

Congratulations on being the creator of a new

Evil Plan ™!

Your objective is simple: World Domination.

Your motive is a little bit more complex: To show them all

Stage One

To begin your plan, you must first kidnap a chosen one. This will cause the world to bite their nails, amazed by your arrival. Who is this evil genius? Where did they come from? And why do they look so good in classic black?

Stage Two

Next, you must sabotoge the internet. This will all be done from a amusement park, a mysterious place of unrivaled dark glory. Upon seeing this, the world will leap from the nearest window, as countless hordes of winged monkeys hasten to do your every bidding.

Stage Three

Finally, you must unleash your doomsday device, bringing about nightmares for every man, woman and child. Your name shall become synonymous with the spice girls, and no man will ever again dare make you clean your room. Everyone will bow before your extraordinary charisma, and the world will have no choice but to make you their new god.
***
Jeg anbefaler folk å lage planer på denne siden, om ikke annet så er det veldig moro.                   

Ellers vil jeg for å avslutte utnevne kongen av ond latter og det er etter min mening

(Bildet er dessverre ikke tatt av meg, noe som er synd siden det hadde vært tøft å ha 175 stjerner. Bildet stammer heller fra denne siden: http://www.bowsershrine.com/bowserfanscreenshots.php, en side som jeg etter hvert skal ta en nærmere titt på.)

Men nå kan jeg nesten ikke prate mer siden SYTYCD starter, men jeg skal snart blogge igjen og hvis "evil blogposts" er ønsket flere ganger er det bare å si i fra og det er ellers bare å komme med ideer til "evil things" som jeg kan blogge om.

Ha en fin dag alle lesere og føl dere fri til å skrive liknende bloggposter og til å lage onde planer :O)

2 kommentarer
  1. For en genial idé! Jeg vil absolutt ha flere av dissa, og jeg muligheten er tilstede for at jeg kommer til å lage min egen evil plan å poste på bloggen min. Må bare vente til jeg ikke har så mye å finne på :] Ellers hørtes jo din ganske så fin og ond ut. Ingenting er mer skumle enn nedlagte fornøyelsesparker, spør du meg.

  2. Fint at denne ideen var like genial som den var inni mitt litt vel fantasifulle hode og det var veldig gøy å lage evil plan (jeg er særlig positiv til de flyvende apene selv). Og jeg kommer nok til å ha flere “onde” bloggposter, men jeg har andre planer for mitt neste blogginnlegg. Ellers takk for kommentaren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg