Karoline er fornøyd med seg selv og er i tillegg i pratemodus og dermed kommer dette innlegget sånn plutselig ut av det blå

Soundtrack: Taboo (Stranger in this world)

La meg først forklare den rosa elefanten. Det er den nasjonale brystkreftmåneden og derfor har denne siden: http://pinkforoctober.org/ et prosjekt som går ut på at man skal ha rosa layout på bloggen sin i oktober til støtte for kampen mot brystkreft. Dette ville jeg ta del av siden det er for en god sak og dessuten ga det meg muligheten til å ha slagordet "en blogg som beviser at elefanter kan være rosa", noe som passet meg utmerket.

Ellers er planen for dette innlegget å snakke om diverse ting og tang og jeg starter med temaet "Disney nå". Det er egentlig veldig deprimerende hvilket inntrykk de som er barn nå får av Disney. De som er rundt syv, åtte år nå tror at Disney er Hannah Montana og High School Musical, mens jeg er gammel nok til å kjenne Disney som tegnede eventyr og liknende og er med det veldig glad for at jeg ble født før Disney ble det de er nå. Dessuten er det sykt hvor mye Disney de siste ukene har reklamert for den nye filmen sin "Camp Rock" (en film jeg for så vidt så førti minutter av i stad bare for å se hva det var og ikke på noen måte vil anbefale). Jeg syns ellers at Jonas Brothers er en billig kopi av Hanson og (mens jeg ikke på noen måte er eller har vært fan av Hanson utenom at jeg som fjortenåring av og til tok meg i å tenke at Taylor var veldig søt), mener at Jonas Brothers er ti ganger dårligere. Jeg syns heller ikke Miley Cyrus har noen sangstemme i det tatt og skjønner ikke hvorfor hun har slått an så mye. Det skal dog innrømmes at jeg av og til ser på "Hannah Montana", men det er fordi jeg som regel har lyst til å se på et eller annet tull ved firetida på ettermiddagen og har sett omtrent alle episoder av "Steg for steg" minst fem ganger, spenningsmomentet forsvinner litt da, for å si det sånn. Det skal her også innrømmes at jeg har sett omtrent alle episoder av "Under samme tak" minst fem ganger også, men det syns jeg derimot er like koselig og nostalgisk nå, som da jeg var tretten. Når det gjelder Disney er jeg forresten en av de som regner Disney og Pixar som to forskjellige ting, noe som gjør at Disney ikke får noe av æren for "Wall-E" (som forresten ikke kommer ut på dvd før 17. desember og det er jo hundre år til 🙁 Sukk!!!). Uansett så har jeg ikke gitt opp Disney helt for de har gitt meg flere magiske øyeblikk og neste år kommer de jo ut med en ny tegnet langfilm kalt "Froskeprinsessen" og i 2010 kommer "Rapunzel". De gleder jeg meg innmari til :O)

Ellers vil jeg bare nevne at jeg helt tydelig er unik eller noe sånt for jeg liker faktisk det nye designet på Facebook. For det første appelerer det til kikkeren i meg, for det andre syns jeg å komme inn på andres profil funker bedre nå siden ikke alle applikasjonene folk har må lastes opp samtidig med resten og for det tredje så passer det meg utmerket siden jeg har fått et mer avslappet forhold til Facebook enn jeg hadde og har mistet litt av interessen for massevis av applikasjoner og liknende. Riktignok syns jeg det burde være mulig å velge mellom det nye designet og det gamle (siden jeg har funnet massevis av grupper mot det nye designet og bare en to, tre som er for), men det nye designet fungerer fint for meg så jeg er positiv.

Jeg er ellers positiv til at det bare er to uker til uke 42, en uke jeg ser mye fint ved. Da skal jeg for eksempel dra på shoppingtur på Oslo City for å kjøpe cder og dvder. Det er litt åpent hva jeg skal kjøpe meg, men jeg vet sikkert at jeg skal kjøpe den nye cden til Marit Larsen som kommer ut den trettende og jeg skal også kjøpe "Wall-E" Soundtracket hvis det er i butikkhyllene da. Jeg tenker ellers musikal- og soundtrackrettet, men det er bare å komme med ideer til andre ting, så skal jeg i hvert fall vurdere det. En del av meg har også vurdert å kjøpe en av de tre første sesongene av Charmed på dvd, siden jeg i flere år virkelig elsket det programmet. Det tapte seg riktignok etter fjerde sesong og var best da Prue var med, men det var et flott program og jeg likte særlig tredje sesong siden jeg syns Cole er helt herlig i den sesongen (og han er kjekk og). Jeg skal ellers kjøpe "Witch" den uken siden jeg liker det bladet og har funnet ut at det neste nummeret som kommer ut er blad nummer 100 og skal ha en tegnekonkurranse blant annet (noe som automatisk vekker interessen til kunstnerspiren i meg). 
Noe annet spennende som skjer i uke 42 er at moren min skal ha fest. Hun skal ha stor jentefest der hun feirer 50 årsdagen hun hadde den 19. september og jeg er selvfølgelig invitert og jeg tror det blir kos, selv om jeg garantert vil bli nødt til å bruke mye tid på rydding dagen derpå, men det skal gå greit. 

Jeg hører ellers på nye soundtrack i dag siden jeg leverte og lånte nye musikalsoundtrack i går. Blant annet lånte jeg soundtracket til musikalen Annie, son jeg har et veldig spesielt forhold til (jeg elsket filmen fra 1982 nesten like mye som filmen "Den uendelige historien" da jeg var seks år). Angående "Den uendelige historien" så fant jeg plutselig igjen vhs-utgaven (som jeg ikke var sikker på hvor var) i forigårs og det var ganske så spesielt å kunne se på den filmen igjen og det gjorde meg bestemt på at denne filmen skal forbli på første plass en god stund til, en film må være ekstremt bra for å ta over. Det kan her nevnes at filmene like nedenfor på min uskrevne topp liste over filmer er "Amelie", "Dead Poet Society" og "Skjønnheten og Udyret" i tilfeldig valgt rekkefølge. Kanskje dette vil bli utdypet en gang, hvem vet? Det er også godt mulig at filmen "Wall-E" blir del av topplista, men jeg vil vente til jeg eier den for det kommer litt an på om jeg liker den like godt da som jeg gjorde da jeg så den på kino.

Ellers er jeg forvirret over at det allerede er oktober, sykt hvor fort tida går. Bare en måned til Nanowrimo!!! =0] Yeah!
Jeg kan forresten nå skryte av at jeg har alle 150 stjernene på Super Mario 64 DS og det betyr at det er så godt som rundet nå, hvis vi velger å se bort i fra den siste kampen med Bowser (en kamp jeg svært gjerne lar være å ta, siden bosser og jeg er en ufattelig dårlig kombinasjon). Jeg er veldig fornøyd med meg selv.

Men jeg tror egentlig jeg er ferdiogbablet for i dag nå, men jeg skal snart blogge igjen og det blir sannsynligvis enten søndag eller mandag (noe avhengig av hvor mye jeg har av et liv). Til da sender jeg de beste hilsener til alle lesere =0]

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg