Snø, Obama, Nanowrimo-babbel og en beslutning jeg trenger hjelp med

Lesere av bloggen min husker kanskje at jeg blogga i går (altså i en fjern fortid) og at jeg blant annet startet det innlegget med å skrive at jeg ikke ville blogge så ofte og så regelmessig nå siden jeg skriver på Nanowrimo. Vel, jeg tok visst feil og det skyldes at jeg nå har kommet på så mange ting som jeg egentlig skulle ha nevnt, men som likevel ikke har blitt sagt noe om. Som at det er snø utenfor vinduet mitt og sånn har det vært i over en uke nå, noe som får meg til å lure på om vinteren har kommet allerede. Og mange har sikkert ingenting i mot vinter, men jeg har aldri likt denne årstiden (utenom julen, som jeg elsker) og mener dessuten at snø er vintervær og følgelig burde holde seg til vintermånedene desember, januar og februar. Dessuten er det noe rart ved det å det er at jeg som ikke en gang vil ha snø får det servert, mens min onkel i Stavanger som liker snø ikke får det særlig mye. Det skulle vært omvendt. Jeg har funnet en perfekt løsning på dette problemet og det er at alle burde ha et landområde på to, tre meter som de alltid har under seg og som også førte til at alle fikk akkurat det været de ville bestandig uten at det gikk ut over dem som ikke ville ha det været. Så kunne man entre andres landområde hvis man ville ha nærmere kroppskontakt og da ha en liten krangel om hva slags vær man skulle entre. Tegningen under (som ble laget på 5 minutter i Paint MS og dermed er dypt gjennomarbeidet) viser en person som har regn i sitt område og som en kan se fører systemet til at han har en regnsky over seg (lik i tegneserier). Personene han møter på derimot kan gjerne ha sol og så fortsetter det slik sånn at absolutt alle får det som de vil. Dessverre er denne ideen antagelig like gjennomførlig som ideen jeg dannet meg som fjortenåring om at det skulle vært en knapp i bunnen av alle oppoverbakker som gjorde den til nedoverbakke sånn at man alltid kunne gå nedover i stedet for opp siden det er mindre slitsomt. Synd egentlig, for det hadde begge vært praktiske ting.  

persons omrde
Ellers så glemte jeg helt å nevne at jeg var fornøyd med hvem som ble valgt i USA. Selv om jeg prøver å la bloggen min ha ganske lite om politikk siden folk har så mange forskjellige meninger og jeg ikke vil at noen skal forlate bloggen min fordi de er uenige med meg så må jeg ha en kommentar om presidentvalget. Jeg heide på Obama (og hadde faktisk litt lyst til å være amerikansk bare fordi jeg da kunne ha stemt) og er kjempefornøyd med at han vant. Han er utrolig interessant og jeg tror til og med på ham når han sier at ting kan forandre seg (dessuten var McCain over 70 så om han hadde vunnet og så dødd ville Sarah Palin fått makta og hun skremmer meg). Så at Obama ble valgt er jeg altså fornøyd med.

Utenom Nanowrimo (ja, for jeg innser at det finnes andre ting i verden utrolig nok) har jeg mye moro med å lese bøker for tida og jeg leser for øyeblikket boka "Et mulig mirakel" som jeg syns er en ganske interessant bok siden den handler om mirakler og liknende. Jeg hadde riktignok litt høye forventninger siden jeg først hørte om denne boka da jeg så en engelsk utgave i en butikk for halvannet år siden og den har ikke helt levd opp til disse forventningene, men den er bra og hovedpersonen Monroe er svært interessant. Jeg har dessuten tenkt å lese noen bøker som jeg er utrolig nysgjerrig på snart, men det er tykke bøker og jeg må komme lenger på Nanowrimo før jeg leser mursteinsbøker igjen.

Jeg har forresten en liten beslutning jeg må ta som jeg håpet mine lesere kunne hjelpe meg med å avgjøre. Hovedpersonen min i Nanowrimo-historien min, Jack (hun er jente, men kaller seg Jack), skal nemlig prøve seg på Nanowrimo hun og (noe som er et smart tips hvis man vil skrive om flere ting på samme tid og vil finne en måte og få ekstra mange ord på). Og nå står jeg mellom tre historier som hun skal skrive (og som antagelig vil ha kortere kapitler enn 38 sider) og det er dem jeg trenger hjelp til å velge mellom. De er:
Mulighet 1) Sightseeing i rommet. En historie som følger en romvesenguttunge som blir med en UFO på sighseeing mellom ulike planeter og som dermed får se masse forskjellig og møte romvesner i alle størrelser og fasonger. (Interessant historie siden man kan finne på mange rare figurer og landskaper.)
Mulighet 2) Fru Kanins 99 menn. En historie om de 99 ektefellene Fru Kanin er gjennom (noe som er alt fra kaniner til klapperslanger) og hvordan hun møtte dem, hva som var skjebnen deres og hvor mange kokosboller de kunne spise på en time. (Interessant fordi jeg kan kombinere karakterskildringer med romantikk.)
Mulighet 3) Snø. En modernisering av H.C. Andersens eventyr "Snødronningen" der ting skjer i vår tid, men karakterene har de samme navnene. (Interessant fordi jeg da får en god grunn til å gjøre massevis av research om yndlingseventyret mitt.)
Det fine er at jeg ikke har noe som helst mål om at Jack skal bli ferdig med sin historie på Nanowrimo (siden hun tross alt driver med detektiv-virksomhet og sånt og, men hvis hun skriver på Nanowrimo hun og så har jeg et ekstra konsept på en måte og jeg får ekstra med ord til hovedhistorien. Jeg håper lesere har en favoritt blant mulighetene og det er bare å komme med egne ideer.

Ellers så har det ikke skjedd noe særlig spennende i det siste og jeg er uansett ferdig med å blogge for i dag :O) Ha en fortsatt fin dag alle lesere!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg