YES!!! Skrytete innlegg, beware…

DETTE INNLEGGET ER BARE MENT SOM SKRYT FRA ENDE TIL ANNEN, DERFOR SKRIVER JEG I STORE BOKSTAVER. SIDEN JEG SKREV I GÅR KVELD HAR JEG NÅDD 50K. JIPPI!!!

Ok, jeg skal slutte å holde Caps Lock tasten inne. Jeg ønsket bare å gratulere meg selv også på bloggen min siden jeg nå har nådd 50 000 ord og det på bare nitten dager. Det er jeg ordentlig stolt over og fornøyd med og nå kan jeg dermed snakke litt mindre om Nanowrimo på bloggen min. Nå har jeg skrevet det viktigste, nå handler det mer om å skrive historien min ferdig, for den er ikke ferdig enda. Men jeg avgir gjerne rapport når jeg kan si meg ferdig med alt sammen. Men nå skal jeg bare nyte dette, nyte at fantasien tydeligvis var på min side i år. Og unnskyld for å vie et innlegg kun til skryt, men jeg syns jeg fortjener det litt nå. Jeg har skrevet 50 000 ord og 200 sider. Det er så innmari kult!!! =o)

7 kommentarer
  1. Wow, så utrolig konge! Egentlig hadde jeg en mistanke om at du ville greie det, så jeg blei ikke så veldig overraska, men det betyr ikke at jeg ikke blei imponert! 😀 Utrolig bra jobba, gratulerer!

  2. Tusen takk, Kristine! Og det gleder meg at de trodde jeg ville klare det, selv om det ikke overrasker meg så mye heller siden jeg har vært enormt motivert til å skrive Nanowrimo i år 🙂

  3. HURRAA!!!
   Mer tid til å skrive om musikaler =)

   Har du sett/hørt om AVENUE Q?
   Vel, jeg så den i London i sommerferien, ogden er helt FANTASTISK!!
   Min nestfavoritt etter Wicked. Utrolig morsom.

  4. Har sett klipp på youtube og hørt om Avenue Q, den høres veldig artig ut, ja! Vi får se hvor mye jeg skriver om musikaler, jeg lover ingenting, jeg er fan av dem, men jeg har andre temaer som er aktuelle også. Men bare følg med, den som leser får se 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg