Veldig kule ting og svar på utfordringer

Noe sinnssykt kult hendte i morges. I mitt forrige innlegg, det her: http://akimamontgomery.blogg.no/1227699257_26nov2008.html anmeldte jeg boka "Tilfeldigvis: Arial Footlights Forhistorie" av Silje E. Fretheim. I dag oppdaget jeg at den nevnte Silje, forfatteren av denne boka, hadde funnet bloggen min, sett anmeldelsen min og skrevet kommentar her der hun skrev at det var hyggelig å komme over omtalen min og ønsket meg lykke til med skrivingen min. Tenk så tøft, jeg anmelder en bok og forfatteren av boka oppdager tilfeldigvis anmeldelsen og både takker meg og ønsker meg lykke til. Jeg er i himmelen fortsatt, det var i hvert fall en veldig fin start på måneden! =0)

Ellers er det faktisk desember, det er nesten utrolig hvor fort tiden går og jeg har blitt utfordret av Kristine fra http://www.nattfallsidioti.blogspot.com/ og skal altså skrive 7 fakta om meg selv. Nå holder jeg altså på med å prøve å gå dypt inn i meg selv og finne noe jeg kan fortelle og jeg skal sette i gang nå:

1) Jeg sitter gjerne på t-banen og prøver å finne på gode grunner til å blogge om enkelte ting flere ganger selv om jeg alt har tatt de for meg før. Et eksempel på det er sangen "Stranger in this world", denne sangen altså: http://www.youtube.com/watch?v=AEg_Uk2dTwM som jeg alt har pratet om en del, men som er en sang som sannsynligvis kan ta over tredje plassen på topplisten min over sanger og dermed skyve sangen Reflection ned til en fjerdeplass. Et annet eksempel er musikalen Wicked som jeg elsker dypt og inderlig. Jeg tror kanskje det er en litt merkfundig ting å drive med på t-banen, men så er jeg også litt merkfundig og da blir det vel naturlig på et vis. Dessuten ga denne opplysningen meg en mulighet til å nevne både sangen "Stranger in this world" og Wicked igjen (hi hi)
2) Jeg husker ikke hvor det var, men jeg fant en side der du kunne skrive inn hjemmesiden eller bloggen din også graderte de den ut i fra hvor mye stygge ord eller farlige ting og fortalte om den var barnevennlig baser på ordene du brukte. Og siden jeg hadde brukt ordet "death" to ganger og ordet "kill" en gang så ble beskjeden at barn måtte være i selskap med voksne for å besøke den. Jeg syntes det var veldig morsomt i hvert fall!
3) Jeg har et veldig konkurranseinstinkt, i tillegg til å være en dårlig taper og siden jeg også kan være litt overdramatisk så er det altså verdens undergang hver gang jeg taper i et spill, særlig hvis broren min er den som vinner (noe det alt for ofte er). Min mistanke er at broren min vinner mer ofte rett og slett fordi han ikke bryr seg om å vinne, mens jeg spiller for å vinne hver gang, uten unntak. Dette innebærer videre at jeg ikke liker å spille ting jeg ikke er god til og dermed ikke føler at jeg har noen mulighet til å vinne i og jeg blir derfor nesten aldri med på biljard eller sjakk. Jeg er dog veldig glad i å spille brettspill og nå har jeg fått mer og mer sansen for kunnskapsspill siden jeg faktisk har fått enkelte bevis på at jeg er mer kunnskapsrik enn jeg trodde. Dette er kjekt å vite for eventuelle lesere som skulle ende opp med å spille brettspill med meg så de er forberedt liksom.
4) Jeg går rundt og synger for meg selv hver gang jeg går noen steder og ikke tror at noen hører meg og irriterer meg faktisk når jeg ser at noen andre mennesker skal gå der jeg går siden jeg da ikke kan synge for meg selv lenger uten å få rare blikk. Dette har muligens litt med at jeg skulle ønske verden var en musikal og at folk brøt ut i sang hele tiden og at det var helt normalt. Jeg har ellers et ønske om å bli forfulgt hvor enn jeg går av en kjekk gitarist og med det ha soundtrack til livet mitt. Jeg har også lyst på egen kjenningsmelodi som dukker opp med en gang jeg går inn i et rom.
5) Jeg klarer ikke å skrive fort og jeg har en utrolig kjedelig signatur. Jeg pleide å hate når vi måtte skrive diktat på barneskolen siden jeg skriver sakte og alltid var den som var sist ferdig med å skrive. Dessuten pleier jeg ofte å bekymre meg over signaturen min siden jeg har tenkt å få gitt ut bøker etter hvert og så tenker jeg at folk vil bli skuffet hvis de ber om autografen min siden jeg ikke greier å få det sånn fort og stilig som de fleste gjør det.
6) Jeg har en sånn greie med at hver gang jeg ser noe i lufta om kvelden eller om morgenen blant stjernene så håper jeg det er en ufo selv om jeg teknisk sett vet at det er et fly antagelig. Like fullt håper jeg alltid at det er en ufo og at den vil lande foran meg og ta meg med til verdensrommet en tur. Dette håpet jeg oftest da jeg gikk i andre klasse på videregående og en del av meg stadig tenkte at det ville være mer fristende med sightseeing i universet enn skoletimer.
7) Jeg har alltid hatt et veldig godt forhold til lærere. På barneskolen må jeg innrømme at jeg på mange måter ble gullungen til klassestyreren og på videregående var jeg den som satt igjen og pratet med læreren mens jeg pakket ting sammen sakte etter siste skoletime. Dette syntes jeg var veldig hyggelig og jeg føler egentlig at jeg alltid har hatt mer til felles med folk som enten er eldre eller yngre enn meg enn jeg har hatt med jevnaldrende. Ikke at det er noe galt med jevnaldrende altså, jeg bare syns det er lettere med folk som enten er en del år yngre eller folk som er en del år eldre. 

Problemet nå er jo at jeg liksom skal utfordre syv stykker og jeg har ingen ideer til hvem det skulle ha vært. Derfor sniker jeg meg unna å utfordre noen og beklager hvis dette skulle irritere noen. 
*** 
Jeg har vel egentlig ikke tenkt å bable noe mer i bloggen min i dag, men jeg går ut i fra at jeg vil bable mer om ikke så lenge for jeg har en del på hjertet (for eksempel Sverige-turen jeg hadde denne helgen, at det er desember og julekalendertid, at jeg har oppdaget noen nye musikaler, sånt noe) :o)

Ellers ønsket jeg å avslutte med link til sangen som vant den nordiske finalen i MGP Jr. som jeg så de siste tretti minuttene av mens jeg var på hotellrom i Gøteborg på lørdag. Ikke fordi jeg nødvendigvis er noen stor fan av MGP Jr., jeg liker voksenversjonen bedre, men fordi jeg faktisk syns vokalisten i BlackSheeps er utrolig flink og at de fortjente seieren. Her er link altså: http://www.youtube.com/watch?v=_Ss9qgo11aU 

Jeg håper alle lesere får en fortsatt fin dag!

7 kommentarer
  1. Åh hun vokalisten i Blacksheeps er så sinnsykt søt!

   og jeg syns faktaene dine var morsomme jeg^^
   nå må jeg google etter den sida der xD

  2. Oh! Du er sånn en interessant person! En sånn type person jeg elsker og finne i forskjellige sammenhenger (Korpsseminarer generelt xD)

   Veldig spennende fakta faktisk, siden jeg trodde jeg var den eneste som snakker med lærere, synger over alt…osv.. Jeg likte den MGP sangen!! Jeg var helt frelst og
   kunne ale sangene i perioden 2002-2004…Gudameg for en nerd jeg var, men nå så jeg litt i år igjen, og the Blacksheeps var ganske bra =)

   Tøft at forfatter dama så den og svarte da!!!

   Gleder meg til å høre om nye musikaler 😀

  3. Kult at jeg er interessant og morsomt at du deler enkelte fellestrekk med meg, alltid fint å finne ut at man ikke er helt alene om noe selv om det å være unik også er fint. Jeg er helt enig i at det var tøft at forfatteren svarte, nå skal jeg digge forfatterskapet og lese alt hun gir ut som takk =0)
   Og jeg kommer i mitt neste innlegg til å prate i hvert fall litt om musikaler!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg