Kaninmeme og babbel

Det har skjedd noe i mitt fascinerende lille liv og det er at jeg skal jobbe et sted fra neste tirsdag (pga. diverse diverse liksom) og de lot meg til og med velge når på dagen det ville bli så da blir det fra ti til tre (m/halvtime lunsj ved tolvtida), hvor fabelaktig arbeidstid er vel ikke det? Det som er mindre positivt er at jeg kanskje holder på å bli forkjølet (jeg nekter selvsagt å bli det, men nekting virker ikke alltid) og dessuten falt jeg ut av lesemodus nå og det er dumt siden jeg har 235 sider igjen av "Skranglebein Likanes" og har mål om å lese ut den boka før jeg drar til faren min, noe jeg gjør i morgen. Det er det som er det rare med meg, jeg leser massevis, men så kommer jeg inn i sånn modus da jeg vil lese blader og aviser fremfor bøker plutselig og så kommer jeg inn i modus der jeg vil lese en spesiell type bok, men ikke helt skjønner hvilken type bok det da altså skal være. Og dessuten er jeg nødt til å lese "Steffen tar sin del av ansvaret" snart sånn at jeg kan kommentere den med mer utfyllende kommentarer enn "den høres interessant ut" eller liknende. Ellers er jeg i godt humør, men enormt frustrert siden jeg tydeligvis er skikkelig elendig på "Final Fantasy X". Det gikk liksom så bra i begynnelsen, men nå dør jeg på samme sted hele tiden og før neste saveboks sånn at jeg må høre den samme informasjonen igjen og igjen og igjen. Og det er akkurat sånne problemer som fører til at jeg legger et spill til side i månedsvis. Det fine er at jeg dog er veldig god på "De Blob" på Nintendo Wii =0)

Men jeg skulle faktisk bable om ufattelig lite nå egentllig. Jeg skulle bare tagge folk med et meme jeg har funnet der temaet rett og slett er tegning og kaniner. Saken er nemlig at jeg fant dette memet: http://www.splitbrain.org/blog/2009-01/09b-draw_a_bunny der reglene er at man a) skal tegne en kanin, b) poste den på bloggen sin sammen med reglene og c) tagge tre andre bloggere med denne oppgaven. Jeg har tegnet en kanin selv i Paint MS (det skal i hvert fall forestille en kanin, en venninne av meg trodde det var en vånd: http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5nd, noe det ikke er).

kiara kanin
Jeg har gått mer innfor søthet og sjarm enn realisme logisk nok. Det er mye artigere da etter min mening. Dette er altså min kanintegning og nå vil jeg Anne-Mari http://englenhopphilde.blogg.no/ (siden hun prater mest om hopp og jeg nå har lyst til å se henne fokusere på kanintegninger i et innlegg), Imma http://blomsterspiser.blogspot.com/ (fordi jeg ikke har tagget henne så mange ganger, men tenkte at det kunne være artig denne gangen) og Ida fra http://idainoslo.blogspot.com/ (fordi hun er kreativ nok til å strikke mye fint og jeg er nysgjerrig på hvordan det står til med tegneferdighetene hennes). Gratulerer til de taggede og beklager til lesere jeg ikke tagget i denne omgang, deres tur kommer nok (BWAHAHAHA!)

Ellers gleder jeg meg til å se resultater og vil påpeke at dere kan velge fritt om dere vil tegne for hånd eller på data. Skal ellers blogge om ikke så lenge og ønsker alle lesere en fortsatt fin dag!!!

8 kommentarer
  1. Interessant. Lenge sidan eg har teikna no, så om eg får tid og lyst så skal eg hive meg rundt å gjere det her. Grattis med jobb.

  2. Den kaninen din så temmelig manisk ut, om jeg får være ærlig xD Og angående FFX, så er det bare én ting som hjelper: gå tilbake noen plass til der fiendene ikke er så vanskelige, og slåss, slåss, slåss sånn at du levler opp og blir sterkere! :]

  3. Takk for tipset! Og det var noe av det jeg gikk innfor, den skulle ikke være helt god, den kaninen akkurat, dessuten er den litt psykotisk (kaninen altså) og ser på Joker i “Dark Knight” som sitt store idol!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg