Uventede kombinasjoner, interessante svar og annet snadder =0)

Jeg har generelt hatt en liten skrivesperre i det siste, jeg har jo lyst til å skrive noe, men det går ikke og det er ekstra dumt når man har forpliktet seg til å skrive føljetong (noe jeg har tilbudt meg). Hva skal jeg skrive om liksom, spørsmålet er som en slange som biter seg selv i halen (bare sånn for å bruke en sammenlikning som ikke en gang gir mening for meg selv nå). Dessuten har det dessverre bare gått seks dager siden jeg bestilte cdene  fra Amazon og det skulle i følge Amazon komme mellom åtte og femten dager fra bestillingstid, noe som innebærer at jeg sannsynligvis må vente noen dager til. Og jeg går nesten på veggen av ren utålmodighet (JEG VIL HA DE MUSIKALCDENE NÅÅÅÅ!) her og. Utenom det har jeg det veldig hyggelig der jeg nå jobber og i går fikk jeg til og med muligheten til å jobbe med smykker hele dagen og det var artig selv om smykker teknisk sett er uinteressant business for meg siden jeg aldri bruker det selv. Men det finnes jo andre som bruker sånt. Jeg har også funnet en liten diktkonkurranse i (MAG)-bladet jeg kjøpte i går og det er interessant, problemet er at det skal være inspirert av et lite bilag om forsvaret og jeg er egentlig ikke noen stor fan av forsvaret. Selvsagt skjønner jeg at man må forsvare land og sånn, men jeg er egentlig nokså pasifistisk har jeg kommet frem til og føler at ting bør kunne løses med samtaler og diplomati og sånt. Krig burde etter min mening være aller siste utvei og det hadde vært aller best om det ikke fantes i det hele tatt. Men samtidig er konkurranse konkurranse og da er utfordringen å finne på noe poetisk om forsvaret og gjerne om krig og fred og religion og sånt (bare for å sitere den gamle dagbladreklamen)… Hm….tenke, tenke.

Ellers så har jeg funnet ut at jeg vil bruke litt tid på å snakke om nye funn på nettet. Jeg har nemlig funnet noen flere artigheter i det siste. Det første funnet dreier seg om "Twilight"-fenomenet. Det er ingen hemmelighet at de fleste på linklista mi er noen få år yngre enn meg, men vanligvis merker jeg ikke det i det hele tatt. Jeg har aldri følt at jeg er noe voksnere enn noen andre, snarere tvert i mot og jeg syns uansett alder er utrolig uviktig i den store sammenheng. Likevel tror jeg at "Twilight" er en sånn ting som hadde interessert meg mye mer hvis jeg var rundt atten, nitten år. Jeg var forholdsvis tidlig ute med å lese første boka, leste den allerede i januar 2007 (21 1/2 år gammel) da jeg alt hadde hørt litt om fenomenet på engelske bokanmeldelsesblogger. Jeg likte boka nok til å gi den terningkast 4 og syntes det var et interessant konsept (selv om jeg i utgangspunktet ikke helt er vampyrtypen og i tillegg foretrekker vampyrer sånn de portretteres i Buffy), men jeg likte ikke slutten så godt og falt aldri for Edvard på den måten det nok er meningen at man skal. Likevel ble det til at jeg holdt meg ganske nøytral til det hele og jeg har av den grunn følt meg litt unik siden internett gir et slags inntryk av at alle enten elsker eller hater "Twilight". Samtidig så har jeg lest Stephenie Meyers nye bok "The Host" og den likte jeg utrolig mye bedre og jeg tror det bare er å innse at Stephenie Meyer skriver bøker om lidenskapelig romantikk. Man må ta det for det som det er for hvis man forventer noe über-fantastisk så blir man skuffet. Uansett så har jeg fått med meg mye angående "Twilight" selv om jeg er ganske nøytral til det hele og med det jeg vet om det i bunnen var det dermed kjempemorsomt da jeg fant denne videoen på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Nv4SCfEuYqg

Behold and beware; "Twilight High School Musical", en kombinasjon av to av nåtidens store fenomener! Jeg aner ikke hvordan noen har fått ideen til dette, men det er jo litt morsomt da =0)

Ellers så har jeg tidligere pratet om min sans for musikalstjernen Kristin Chenoweth (som altså spiller rollen som Glinda i den superfenomenale musikalen "Wicked"). Jeg har tidligere nevnt en sang hun har sunget ved navn "Taylor, the Latte Boy" og den fant jeg for noen måneder siden i en "the sims"-versjon som man kan se her: http://www.youtube.com/watch?v=LkK6fmj3SdI. Det artige er at jeg nå har funnet en ny greie på youtube kalt "Taylor's rebuttal" (også kalt "Taylor's response") som er Taylors side av saken og den finner man en fin versjon av her (overse den bråkende babyen): http://www.youtube.com/watch?v=zK7QsyPJcnw&feature=related. Denne er minst like genial som "Taylor, the Latte Boy", kanskje enda morsommere også og i tillegg er sangeren her veldig søt etter min mening (og jeg likte virkelig stemmen hans). Jeg har ellers funnet teksten til Taylors svar her: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109211109AARucJT (med noen skrivefeil riktignok, men ganske riktig ellers, bare rart at "tell" er skrevet som "teel", den skrivefeilen skjønner jeg ikke, det er jo ord som sies forskjellig og) så det er bare å lese og le…

Ellers så har det ikke skjedd noe særlig, utenom at vi plutselig har kommet til januars siste dag og at jeg sannsynligvis kommer til å bruke store deler av kvelden på å slå folk ned i støvlene på SingStar, men jeg skal blogge igjen snart (forhåpentligvis innen seks dagers tid) og så kan dere leve i spenning og forventning til da (hva vil hun bable om? vil musikaler dukke opp i neste innlegg i stor grad eller ei? lur i vei alle sammen hvis dere føler for det)!

5 kommentarer
  1. Hahaha, det er det som er så jævlig med å bestille ting fra nettet; ventinga! Er kjent med den…

   Fantastisk Twilight/High School Musical-morf! xD

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg