Et innlegg der jeg er litt for glad i paranteser

For det første kan det nevnes at jeg enda ikke har fått de bestilte underverkene (dvs musikalcdene) fra Amazon og det er så irriterende og samtidig litt typisk. Tilfeldigvis så er det visst slik at hvis man skal få noe mellom åtte og femten dager etter man bestiller det så blir det mye nærmere femten dager enn åtte dager frustrerende nok. Men en kan jo se på det slik at gleden blir desto større når man har venta en stund før man får det kanskje. Ellers føler jeg at jeg må gjøre noe kulturelt snart som kino eller teater eller noe liknende. Jeg vurderer blant annet å dra på kino lørdag ettermiddag, men er litt usikker på om jeg bør ta "Bolt" eller "The Curious Case of Benjamin Button".Jeg skal uansett til Oslo sentrum på lørdag og levere musikalsoundtrackene " LoveMusik" og "Spamalot" på hovedfilialen til Deichmanske Bibliotek. Av de to er forresten "Spamalot" (som er Monty Python inspirert og en plottløs, men kjempeunderholdende musikal) den cden jeg liker desidert best. "LoveMusik" for sin del har handling i Tyskland først og fremst og siden hovedpersonene liksom skal være tyske og musikalen er amerikansk og skuespillerne amerikanske så synger karakterene på gebrokkent engelsk (og man kan til og med høre at de egentlig er helt støe i engelsk, noe som innebærer at det blir falsk og uoppriktig gebrokkenhet), noe som ikke fungerer så bra etter min mening. Dessuten har Donna Murphy (som spiller hovedrollen) en stemme som er ganske så spesiell og jeg syns faktisk hun synger for rent og klart på denne cden (om mulig). Men jeg søkte dog på navnet hennes på youtube og der fant jeg dette klippet: http://www.youtube.com/watch?v=171St5nuEBk&feature=related og der synger hun jo nokså fantastisk så det kan være en ren tilfeldighet at det ikke er så bra på cden (etter min mening). Anyway så skal jeg altså levere cder og muligens låne noe nytt hvis noe roper på meg fra musikkavdelingen (eller andre avdelinger for den saks skyld).

Ellers så har jeg tenkt å gå innom Tanum Bokhandel med min lille søte tilgodelapp der på 150 kr og da er håpet mitt at de har boka "The Dust of 100 dogs" der siden jeg har sinnssykt lyst til å lese den boka (jeg har babla om den her før og jeg bare vet at jeg kommer til å like den kjempegodt). Jeg har også tenkt å gå innom en viss butikk som har massevis av dvder for å få tak i filmen "Imagine Me & You" som det står om her: http://www.imdb.com/title/tt0421994/ siden jeg har leid den flere ganger og ser på det som en av mine favoritter blant romantiske komedier. Dessuten må jeg se den igjen siden jeg har lyst til å skrive en ytterst subjektiv anmeldelse av den som jeg kan poste her og den har utmerkede elementer som sympatiske karakterer, flotte bilder og Anthony Head i en av rollene (og jeg digger ham siden han er veldig goodlooking til å være like gammel som faren min og i tillegg spilte Giles i "Buffy").

Jeg har forresten en spesiell kjærlighet overfor paranteser i dag (noe som muligens kan ha åpenbart seg for den eventuelle leser) der jeg bruker dem for mye og gjerne på steder der det sikkert hadde vært mer korrekt med komma eller semikolon. Jeg håper det tilgis, særlig sett i betraktning at jeg altså er fullt klar over at jeg gjør det, men bare følte for det nå. Nå for tida er jeg også storfan av søndager siden både "Merlin" og "Pushing Daisies" er serier som er som skapt for meg, helt min stil og med fascinerende konsepter. Dessuten er han som spiller Merlin overraskende attraktiv (og litt den typen der man ikke vet helt hva det er som gjør det, selv om blikket antagelig er en del av årsaken). Jeg har funnet ut at jeg liker det bedre når folk ikke er så typisk kjekke, men for eksempel har veldig pene øyne eller svært sjarmerende fregner eller noe sånt og det er jo for så vidt medårsaken til at jeg fortsatt mener at Quasimodo er en av Disney flotteste mannlige helter for han er desidert ikke typisk kjekk, men han har en vakker personlighet og et søtt smil som blir ekstra fint siden det andre på ham ikke er så typisk pent. If that makes sense…

Ellers har jeg ikke noe særlig mer å prate om i dette muligens litt intetsigende, men samtidig litt vel bablete innlegget, men jeg har mål om å blogge på søndag og jeg krysser fingre og tær for at jeg har de bestilte underverkene da. Ha en ellers fin dag alle sammen =0)

6 kommentarer
  1. Åhhr, alle unntatt meg ser på Merlin, jo! er det sant at det er veldig homoerotiske undertoner, eller er det noe folk finner på for å lokke meg til å se på det?

   oog du snakka om så mye, så jeg vet ikke helt hva jeg skal kommentere på, men jeg liker bloggen din?

  2. Takk for at du liker bloggen min og jeg skjønner hva du mener med å ikke vite helt hva man skal kommentere på (la litt merke til at det ble litt rotete da jeg skrev og, men jeg hadde bare lyst til å oppdatere bloggen min igjen også var jeg veldig bablete og så ble det bare sånn). Jeg har egentlig ikke tenkt så nøye etter om det er homoerotiske undertoner i Merlin (men skal se nøyere etter det neste gang jeg ser på), men i så fall så er det nok mellom Merlin og Arthur de ser det siden de har et litt sånn hat-elsk forhold som sikkert lett kan skape teorier…

   Ellers takk for kommentar 🙂

  3. Uuuh, jeg så nesten Spamalot sist jeg var i London, men fant ut at jeg ikke hadde penger. Like greit, for da vi endte opp med å ikke rekke flyet hjem, måtte vi ringe mamma for å få henne til å sette inn penger på kontoen våres så vi fikk penger til nye billetter! xD

   Ellers var jeg like ved å si at jeg er enig i deg når det gjelder at de mest attraktive er de som ikke er typisk pene, men så kom jeg på åssen smaken min vanligvis er, og innså at det ikke stemmer likevel x) Men sjarm og personlighet og OK utseende eier uansett null sjarm og fæl personlighet og evigvakkert utseende i alle tilfeller!

  4. Ah. Spamalot er så morsom 😀 Jeg har så lyst til å se den!!!
   Og nå stenger den både på Broadway og i London 🙁

   Fake gebrokken engelsk minner meg om sånne discovery Channel dokumentarer hvor de som oversetter prøver å høres gebrokne ut, selv om de ikke nødvendigvis er det. Det plager meg en del.

   Ikke sett på Merlin, men så norske premieren av Pushing Daisies på Tv3 på Søndag, og jeg ELSKER det programmet. Kristin var bare helt fantastisk, og jeg gleder meg sinnsykt til å se hva som skjer videre 😀

   Dette er forresten Galinda, som har tatt seg sammen til å få seg blogg 😀

  5. Oi, hei Galinda, savnet kommentarene dine (det er så fint når andre digger de samme tingene som deg) =0)
   Og ja, Pushing Daisies er nok noe jeg kommer til å elske skikkelig selv, ikke bare på grunn av diverse kule skuespillere, men fordi den bare var så søt på en finfin måte. Og synd at musikaler stenger, har lest at det er en masse som stenger nå pga økonomikriser og liknende (sukk…)

   Ellers takk for kommentar 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg