Tankespill

Jeg beklager at jeg ikke har blogga på en stund nå, det har bare ikke skjedd så mye spennende og sånn. Riktignok har jeg begynt på tre innlegg i løpet av de siste dagene, men ingen ble sånn jeg ønsket dem og noen temaer fant jeg ut at jeg vil spare til senere. Egentlig tenkte jeg å la dette bli et sånt litt informativt innlegg om ting som skjer og ikke skjer og sånt.

For det første kan jeg informere om at jeg var på pub i Oslo sentrum i går kveld siden en jeg kjenner hadde slippfest fordi han har gitt ut bok (som jeg anbefalte her for kort tid siden) og det var ganske hyggelig. Det var litt synd at jeg ikke kjente så mange, men jeg mingla litt, pratet med de jeg kjente, fikk autograf av forfatteren i verdens beste tidsskrift og drakk en del glass med alt for dyr Cola. De fleste drakk vin og liknende, men jeg drikker ikke alkohol og det var uansett veldig god Cola (den var fra glassflaske og det er både bedre og virker mer eksklusivt). Forfatteren (litt kult å kalle ham forfatteren, det høres så proft ut, får meg til å ønske at jeg var forfatter selv) leste fra boka si og det var sånn rolig fest der man prater med folk, noe som var litt fint. Jeg dro litt tidlig da, kvart over ti, men det var ikke like spennende etter opplesninger og sånt og det var uansett smart siden det tok meg tjue minutter å komme meg til t-banen etterpå. Dessuten syns jeg tanken på å være i byen alene ved midnattstid høres litt skummel ut siden jeg ser for meg ting og bekymrer meg og er pysete og nå var jeg jo hjemme rett før halv tolv og det var jo et greit nok tidspunkt. Men det var uansett fint og ga meg en fin følelse av at jeg hadde et liv for en gangs skyld.

Jeg har ellers tenkt å dra på kino neste lørdag hvis alt går som planlagt. Dessverre har jeg sett veldig lite film i år, men jeg fant ut at det var noe sånn førpremiere på "Appelsinpiken" neste lørdag og da ville billettene dessuten være gratis antagelig så det tenkte jeg at var noe jeg absolutt burde benytte meg av. Det eneste er at det er to billetter og jeg er ikke sikker på hvem jeg skal dra sammen med, men det finner en jo ut av. Jeg har ellers tenkt å bestille billetter snart til et sånt show som skulle være i Oslo Konserthus i midten av mars med kinesiske dansere og akrobater og sånt. Det høres veldig flott ut og jeg føler at jeg bør være litt kulturell, litt mer enn det jeg er siden jeg er interessert i en masse rart og dessverre ikke tror jeg vil ha råd eller mulighet til å se "Les Miserables" eller "Mamma Mia". Dog gleder jeg meg innmari til høsten for da skal "Cats" settes opp og den bare må jeg få sett. Det hadde virkelig vært direkte magisk og fascinerende og det er en kul musikal. Jeg skulle ønske jeg vant i lotto for det er så mye jeg vil gjøre, det er så mange ting som høres spennende ut og jeg sitter nesten bare hjemme foran dataen eller en bok når jeg ikke er på jobbtingen og det er egentlig ganske teit. Jepp, jeg trenger virkelig en lotto-gevinst eller noe sånt.

På torsdag lånte jeg bøker fra Stovner Bibliotek igjen for det er visst fysisk umulig for meg å levere bøker uten å låne noe nytt. Og jeg lånte blant annet en dikt-bok siden jeg har funnet ut at jeg må lese mer dikt for jeg syns dikt med rim er greit nok, men jeg vil bli flinkere på rimløse dikt og. Jeg føler at det er vanskelig å forstå hva som gjør noe til et dikt hvis det ikke er rim eller noe tydelig system på det og jeg vil forstå det (i den grad man kan forstå det) og ellers så vil jeg lære meg å gjøre ting enklere og enklere og kunne skrive dikt som kanskje bare er fire, fem linjer lange, men samtidig ordentlig dype og som en kan tolke. Dessuten vil jeg skrive og syns det er litt vanskelig for tiden for jeg finner på ideer hele tiden, men kommer ikke ordentlig i gang med noe eller jeg skriver et kapittel og så begynner jeg historien på nytt og så ender jeg opp med ti forskjellige begynnelser og ingen midtdel eller slutt. Og jeg vet jeg kan klare å avslutte noe, jeg har jo greid Nanowrimo to ganger. Alt er mulig og jeg ønsker å klare det igjen.

Og jeg har ikke tenkt å skrive noe særlig mer, men skal prøve å la være å vente åtte dager med å blogge igjen. Men nå skal jeg antagelig finne på ett eller annet, kanskje lese, skrive eller finne verdenen utenfor leiligheten og så skal jeg høre mer på musikalcder for jeg er slett ikke lei og det er en sånn nytelse og drømme seg bort i musikk og tryllestøv.

Håper alle har det fint =0)

5 kommentarer
  1. Tøft at du har en forfattervenn. Det er stil 😀

   Synd at du ikke har råd til Les Mis, for Fy Søren, så bra den er! Ante ikke at Cats kom! Den MÅ jeg se.

   Jeg må nok si at jeg foretrekker klassiske rim-dikt fremfor rimløse.
   Gleder meg allerede til neste innlegg 😀

  2. Vel, jeg har ikke benytta meg av så mange gratis førpremierer selv, men det er fint å få noen muligheter til det, ja 🙂
   Ellers takk for kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg