en utfordring bokstavelig talt og et klipp fra youtubes magiske verden som sammen danner dette innlegget mitt =0)

Soundtrack: Popular (Wicked)

Jeg har hatt en veldig behagelig dag i dag så langt. Sluttet på jobb-greia halv tolv, spiste sjokoladeis på senteret etterpå, leste de siste førti sidene i "Ikke bare appelsiner" og kom videre på "Zack & Wiki"-spillet mitt (dog med hjelp av litt guide på nett og sånt, fy meg). Og nå sitter jeg altså her og blogger mens Wicked Soundtracket durer og går i bakgrunnen og tankene fyker ingensteder og overalt samtidig. Jeg må spare intervjuet litt siden jeg har blitt utfordret og et innlegg med både utfordring og intervju hadde blitt altfor langt (på grunn av mine manglende evner til begrensning). Limi (eller Lisa) fra http://reveenka.blogg.no/ har utfordret meg med denne utfordringen:

Regler: Det er vanskeligere enn det ser ut! Kopier til ditt eget notat, slett mine svar og legg til dine. Bruk den første bokstaven i navnet ditt når du svarer på alle spørsmålene. Gi ordentlige svar? ikke dikte! Hvis personen før deg har samme bokstav, så må du gi et annet svar. Du kan ikke bruke samme ordet to ganger.

Jeg setter følgelig i gang med den nå, men jeg kommer ikke til å utfordre noen av ulike grunner. Ellers skal jeg følge reglene til punkt og prikke tenker jeg og jeg setter i gang nå (det irriterer meg litt den regelen om at man ikke kan nevne de samme tingene som en med samme bokstav dog, Kristine fra http://www.nattfallsidioti.blogspot.com/ nevnte nemlig kunstner og knallrød og de ønsket jeg å nevne. sukk…), ja nettopp i dette selsomme øyeblikk.

1 Hva er navnet ditt: Karoline

2 Ord på fire bokstaver: Klokke

(Ps. hvis noen stusser over ordet "klokke" når oppgaven var ord på fire bokstaver skyldes det at jeg leste feil da jeg skrev dette innlegget, noe som blir forklart i kommentaren jeg har til innlegget. Siden jeg syns det er litt sjarmerende med surring og småfeil, har jeg ikke tenkt å rette på det, men jeg tenkte bare å forklare det sånn at folk ikke blir for forundret.)
3 Guttenavn: Kristoffer

4 Jentenavn: Karete

5 Et yrke: Kokk

6 Farge: Knallrosa

7 Noe du har på deg: Kostyme

8 Mat: Kjøttkaker

9 Noe på badet: Kar (badekar altså, men det er jo en form for kar)

10 Et sted: København

11 Grunn til å komme for seint: Kommentarer over høytaleren på t-banestasjonen av arten "Vi melder at t-banen er fem til ti minutter forsinket. Vi beklager problemene dette medfører for våre passasjerer"

12 Noe du roper: Kokkelimonke monkelikonk, monkelidonke, donkelikonk (teknisk sett så roper jeg det ikke, men å si det som regle for meg selv, ja absolutt, det gjør jeg stadig)

13 Film tittel: King Kong

14 Noe du kan drikke: Kaffe (men jeg drikker det dog ikke, liker te og kakao ufattelig mye bedre)

15 En musikkgruppe: Kiss (husker at den ene onkelen min var fan av de da jeg var yngre)

16 Et dyr: Kenguru

17 Gatenavn: Karl Johans gate

18 Bilmerke: Knight (takk til Wikipedia, deres hjelp var uvurderlig i mitt søken etter noe å svare på dette spørsmålet)

19 Sang tittel: Kanskje (sang i musikalen Annie, musikalen Annie var tilfeldigvis den første musikalen jeg ble fan av og så den har nostalgisk verdi på en måte)

20 Et verb: Klemme

Ellers, med utfordringen unnagjort, så har jeg tenkt å linke litt til noe meget artig jeg har funnet på nettet og da sikter jeg til dette: http://www.youtube.com/watch?v=IPgAQ_SW_Wk&eurl=http://glee.tv/. Dette er visst åpningsnummeret på årets Oscar utdeling og som en kan se er det direkte genialt og en grunn til å digge Hugh Jackman enda litt mer. Morsomt, sjarmerende og med stor underholdningsverdi og ergo vel verdt å trekke frem på bloggen min siden det er såpass tøft som det er. Kunne ellers linket til masse annet, men lar det bli med det og setter meg som mål å ta intervju i mitt neste innlegg hvis ikke en utfordring dukker opp på ny (man kan aldri vite med sånt). Ha en fortsatt fin dag alle sammen! 

5 kommentarer
  1. Oops, beklager den feilen, tenkte bare at det skulle være ord og la ikke merke til den detaljen
   om at det skulle være et ord på fire bokstaver =0) Ja ja, lett å gå surr av og til vøtt!
   Men jeg syntes det var litt søtt så jeg tror jeg lar det stå sånn, da kan det være et humoristisk
   innslag.

  2. Haha, jeg leste denna egentlig i går før du hadde retta på greia med “klokke.” Det var jo igrunn litt sjarmerende, da :] Og Hugh Jackman er en bra mann!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg