Sjiraffer og annet i et innlegg av den musikalske typen =0)

For tiden leser jeg "Jenteloven" av Annette Münch, lytter til Wicked-cden min (å den er så fantastisk, <3), spiller Yoshi Island DS støtt og stadig (rundet det forleden dag og nå handler det mer om å samle alt og sånt), skriver på "Cinema Blues-prosjektet mitt og leker poetisk, ser på "Cats don't dance" på youtube og masse klipp fra SYTYCD og har det ellers ganske utmerket. Og jeg følte for å blogge igjen og denne gang i form av en sangtekst. Jeg liker nemlig å ta sanger jeg liker og lage ny melodi til dem og det har jeg gjort nå med sangen "Stranger in this world" (som jeg har bablet om flere ganger før, men som fortjener masse oppmerksomhet siden den er så nydelig). Så jeg har skrevet et blogginnlegg i form av en sangtekst, hvis melodi er "Stranger in this world" og den skal jeg fortsette dette innlegget med nå. Ellers kan det nevnes at man kan høre en flott versjon av  "Stranger in this world" her: http://www.youtube.com/watch?v=wKV8N-ZomDY&feature=related og så skal jeg sette i gang (teksten min kan selvsagt ikke måle seg med originalteksten, men den kunne vært verre). (Ting som i resten av innlegget står i parentes og kursiv hører ikke til sangen, men er kommentarer til ting, så de kan ikke synges hvis man skulle få det for seg å teste om denne teksten faktisk går an å synge til melodien eller ei):

Og inspireres (tekst: Karoline Heldal-Lund & melodi: Stranger in this world)

Det er ikke unikt, men jeg nevner det her likevel
at jeg fant dette flotte prosjektet en sen junikveld
Det skal samles på OneMillionGiraffes,
sjirafftegninger skal visst på plass
og her har dere bidraget mitt, min sentrale sjiraff

giraff
(Sjiraffen er mitt bidrag til dette prosjektet: http://olahelland.net/giraffes/ og har også blitt postet av meg på Deviantart. Ellers anbefaler jeg folk å tegne sjiraffer selv for det er gøy og jeg er nysgjerrig på hvordan andres sjiraffer ville sett ut. Håper eller folk syns sjiraffen min var kul.)

Det er så mangt som inspirerer,
det er så mye som jeg tenker på,
verden er stor og full av tanker,
jeg vil samle noen nå

Jeg har ellers hatt følelsen av at jeg er fri og frank
til å sveve på dagdrømmer og rett og slett drive dank,
verden er så vidunderlig da
og jeg kjenner at jeg har det bra,
mens jeg leser i vei på et nyinnkjøpt kult Nemi-blad

Det er så mangt som inspirerer,
det er så mye som jeg tenker på,
verden er stor og full av tanker,
jeg vil samle noen nå

Jeg har sett Benjamin Button og Bolt siden sist,
den første av dem var ok, men den andre en hit
og en kjempekul animert film,
ja en kjempekul animert film

         
(Bolt var veldig underholdende. Ikke spesielt original kanskje og slutten var veldig sukkersøt, men engasjerende hele veien og med mye sjarm. Benjamin Button kan heller betegnes som litt Forrest Gump-aktig, men kjedeligere enn den. Ellers var Benjamin Button en fin film med et fascinerende konsept siden den handler om en mann som aldres baklengs, men den var samtidig alt for lang og litt påtatt, jeg fikk inntrykk av at filmmakerne hadde tenkt "oi, dette høres dypt ut, dette gir oss sikkert Oscar-nominasjoner" og det gjorde at den ikke ble så ekte som den kunne vært. Den var ok altså, men jeg likte Bolt bedre.)

Det er så mangt som inspirerer,
det er så mye som jeg tenker på,
verden er stor og full av tanker,
jeg vil samle noen nå

Og jeg leser, tegner, skriver, drømmer med
og smiler, jeg smiler

og inspireres
***

9 kommentarer
  1. YOSHIS ISLAND!… Ikke at jeg har spilt det, men minner meg om super Mario!

   Jeg og har lyst til å tegne…eller prøve å tegne, en giraff nå! I MUST TRY!

   & har ikke sett noen av de filmene, er skeptisk til Benjamin Button fordi jeg har sett en lignende film før, og du vet, det første er ofte det beste. Blir ikke det samme på en måte. Får trøste meg med at du syns Bolt var bedre 😛

  2. JA tegn en giraff, vil gjerne se og Yoshi Island er litt i samme dur som Mario og jeg liker egentlig Super Mario enda bedre, kom bare i skikkelig Yoshi-modus for tida =0)
   Og jeg skjønner hva du mener med at det første gjerne er det beste, nettopp derfor jeg ikke har tatt sjansen på å se nyere filmversjoner av Neverending Story siden jeg elsker versjonen fra 1984.
   Ellers takk for kommentar (og ja, jeg likte Bolt!)

  3. SV: Jaa var det! Spesielt siden jeg er så hekta på showet hans som jeg er taha.
   I KNOOW, sånn er det bestandig for meg, å etter jeg har skrevet ferdig innlegget så fikser jeg på layouten med html eller what the hell. Så sitter jeg der da, klokken 1. LOL

  4. I see og fint at det ikke bare er jeg som begynner med ting ved elleve-tida på kvelden og så plutselig sitter der klokka mye senere og ser på klokka og tenker “oi, er den så mye” 🙂

  5. Off, ikke snakk om Jenteloven. Jeg skulle egentlig ha lest den og to andre bøker ferdig innen jeg drar på skriveleiren jeg skal på, men har ikke hatt penger eller tid til noen av dem D:

  6. Skriveleir? Å, det hørtes kjempeinteressant ut, jeg vil og…
   Og jeg hadde ikke tenkt å blogge om Jenteloven selv om jeg nå har lest den ut, jeg har andre temaer jeg må ta opp nemlig 🙂
   Ellers takk for kommentaren!

  7. Kult Imma! (Kanskje jeg må tegne flere og da…) Og takk for komplimentet, Marta, liker giraffen min selv, dessuten så er det et flott prosjekt. Ellers takker jeg for kommentarer (og ønsker deg velkommen som kommentator, Marta) =0)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg