444 og karolinsk moro der jeg intervjuer meg selv :)

Kommentarer (444) 

Det over er teksten som sto da jeg logget meg innpå blogg.no i stad, jeg har for øyeblikket nøyaktig 444 kommentarer på denne bloggen og det er jo dritkult, 444! liksom  =0) Så nå håper jeg på å få tolv kommentarer til dette innlegget siden 456 også er et nokså kult tall mens 446 igjen høres litt kjedelig ut. Ellers så har jeg laget ny layout i photoshop som for min del gjerne skulle fått massevis av oppmerksomhet siden jeg syns den er ganske kul og at teksten inne i snakkeboblen er seriøst tøff (jeg liker i hvert fall humoren min, "karolinsk humor.inc." ftw). 

Ok, for å være litt mindre fiksert på moí-fiksert så tenkte jeg å ære Dagbladet med å låne en spalte de har der. Denne spalten kaller de "Mine favoritter" og består av et kort intervju med en kjendis (eller kvasi-kjendis) om noen favoritter de har og litt forskjellig annet og jeg tenkte å ta å intervjue meg selv med disse spørsmålene siden Dagbladet merkelig nok ikke har visst interesse for å intervjue meg. Og hvis man altså vil bli spurt ut om sine favoritter og diverse og ingen andre gjør det så er det bare å intervjue seg selv, noe jeg skal bedrive tiden min nå siden jeg a) ikke har noe liv og b) benytter alle muligheter til å kunne bable om de tingene jeg favoriserer. Og da setter vi i gang og dette skal gjøres ordentlig, jo mer likt "Mine favoritter"-spalten det er, jo bedre:

MINE FAVORITTER
diverse 057
(I spalten er det med bilde av den intervjuede part, ergo må det være med bilde av meg også og dette er et av de få bildene av meg som ikke er helt ille.)

Karoline H-L liker å leke poetisk og kunstnerisk, men er egentlig for mye i dagdrømmeland til å legge merke til de dype ting i livet, hun svever heller på en sky frembragt av overdreven lesning og innbitte forsøk på å bli mer og mer nerdete, et mål hun føler at hun til dels har nådd når hun i mai leste flere grafiske romaner med sci-fi tema, tegneserie i kombinasjon med roboter og aliens hvor tøft er vel ikke det liksom?

– Hva gjør du nå?
Nå sitter jeg på dataen og intervjuer meg selv siden det virket som en utmerket måte å tilbringe det livet jeg ikke har. Ellers så leser jeg på boka "Vampirates" fordi sjørøvere jo er fascinerende og en kombinasjon av det og vampyrer høres ut som en genistrek av de sjeldne. Og når jeg har lest ut den tenkte jeg å være litt sånn høykulturell og lese "Den store Gatsby" av F. Scott Fitzgerald siden jeg trenger å lese minst en klassiker i år. Og så gleder jeg meg til søndag og så liker jeg at jeg skal låne "Firefly" på dvd av onkelen min, det kan bli interessant å sjekke ut.

– Hvilken bok vil du anbefale?
– Det er egentlig veldig masse jeg kunne anbefalt, men jeg tror jeg velger å nevne "This is all: The Pillow Book of Cordelia Kenn" av Aiden Chambers.
 
– Hvorfor?
– Fordi den er så utrolig inspirerende og rommer så mye (noe som kanskje blir naturlig når en bok er 800 sider lang). Også er det en av de bøkene jeg vil skal vare lenge siden den er så poetisk og interessant og i tillegg usedvanlig fascinerende oppbygget. Ikke blant de mest lettleste bøkene riktignok, men absolutt blant de mest givende.

– Hvilken film vil du anbefale?
– Den uendelige historien

– Hvorfor
– Fordi jeg forelsket meg i karakterene, konseptet, alt sammen da jeg var fem og elsker det like høyt enda. Det må dog sies at jeg har et litt rart forhold til den. Jeg har den på vhs og det er et ganske slitt opptak, men jeg kan bare ikke kjøpe den på dvd eller noe sånn, det at den er slitt og gammel er noe av sjarmen hvis det i det hele tatt gir mening. I tillegg så ser jeg ikke på den så ofte siden jeg er litt redd for å bli lei av den, den holder seg bedre hvis jeg nyter den en sjelden gang i blant og da i rolige drag. Jeg vet ikke om det er noe logisk ved dette, men det er nå en gang sånn og jeg elsker virkelig "Den uendelige historien" dypere enn noen andre filmer, det er noe magisk ved den rett og slett <3

– Hvilken plate vil du anbefale?
– Wicked Cast Album

– Hvorfor?
– Fordi jeg bare elsker musikalen "Wicked" selv om jeg ikke har sett den (hvis ikke de få klippene fra den jeg har funnet på youtube gjelder). Men jeg har lest boka musikalen er basert på (som er skrevet av Gregory Maguire), en bok som heter "Wicked- The life and times of the wicked witch of the west" og lånte cden med musikalmusikken på biblioteket over syv ganger før jeg rett og slett bestilte den på Amazon (noe som er blant det smarteste jeg har bestilt til meg selv ever). Og jeg elsker historien, musikken, sangene, spørsmålstillingene musikalen bringer på banen angående gode intensjoner og dårlige intensjoner og de fascinerende karakterene Elphaba og Glinda (som en del av meg shipper, de utfyller hverandre svært godt). Dessuten er Idina Menzel og Kristin Chenoweth så utrolige flinke til å synge…

– Hvis du var kulturminister for en dag, hva ville du gjort?
– Brukt min påvirkningskraft til å overtale teatrene i Oslo til å sette opp norske oppsetninger av "Wicked", "Avenue Q" (den ble satt opp i Sverige for noen år siden så da kan det da oversettes til norsk og) og "Last 5 years" blant mange andre musikaler som burde komme i norsk utgave (siden jeg ikke får dratt til London og New York sånn uten videre, grunnet at jeg ikke er såå rik og sånn og jeg viiiil se dem, sælig "Wicked"). I tillegg ville jeg senket prisene sånn at kinobilletter kostet mindre enn de koster nå og sikkert gjort noen andre interessante ting og.

– Hva provoserer deg mest i norsk kulturliv?
– Vel, når sannheten skal frem så har jeg litt problemer med å bli provosert over ting. Norsk kulturliv er slett ikke perfekt, men jeg fokuserer mest på det positive rett og slett. Beklager at svaret mitt ikke var så utfyllende her…

– Hvilken internasjonal stjerne skulle du spist middag med?
– Kristin Chenoweth kanskje for jeg tror hun er ganske artig å prate med og dessuten kunne hun underholdt meg med musikalske innslag under middagen. Hvis jeg kan nevne noen oppdiktede karakterer så hadde det vært veldig ideelt å ha en romantisk middag med Emmeth fra musikalversjonen av "Legally Blonde", han er så søt og snill og synger kjempefint og. Dessuten hadde vi sikkert passet godt sammen!

– Hva er tittelen på boka om ditt liv?
– "Guide til å være karolinsk", "Det karolinske Reglement" eller "Karoline -Et moderne eventyr", jeg har ikke bestemt meg helt.
***
Det var et intervju med meg der intervjuer og den intevjuede part var en og den samme. Det kan hende jeg tar for meg andre spalter fra aviser for å intervjue meg selv og det er bare å låne konseptet for dette var ganske moro =0) Ellers er planen å blogge igjen på fredag antagelig og jeg håper ellers dette innlegget var så underholdende å lese for dere som det var å skrive for meg. Vi bables!

7 kommentarer
  1. Så gøy å se bilde av deg! Du hadde jo til og med rød genser på, som på det lille tegna bildet av deg til høyre 🙂 Bra intervju!

  2. w00t, Firefly :DDDD Har du begynt å se den ennå? :3 Gromserie, det!

   Ellers stiller jeg meg skeptisk til Avenue Q på norsk. Jeg er generelt skeptisk når det gjelder oversettelser. Men joda. Det kan jo for all del funke.

  3. Ha ha, visste du kom til å bemerke “Firefly” 😉
   Har ikke begynt å se på Firefly enda siden jeg ikke får lånt det før søndag, men skal begynne samme kveld efter planen. Og jeg er ikke alltid så glad i oversettelser selv, men hvis noe skal komme på norske teatre må det visst settes opp på norsk. Men jeg har en sånn fantasitanke om å oversette musikaler til norsk selv for da kunne jeg opprettholde innholdet bedre enn det gjerne blir opprettholdt tror jeg.

  4. Haha, det var et underholdende intervju 🙂 Syns Dagbladet kunne publisere det jeg, men Dagbladet er vel litt for “store” for slike sprell. Vel vel 🙂

  5. Takk og det hadde vært tøft om det hadde endt opp i Dagbladet, det var uansett interessant å intervjue seg selv (hvis ingen andre intervjuer deg må en gjøre det selv) 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg