Hjem, kjære hjem og svar på ny utfordring!!!

Soundtrack: Left Behind (Spring Awakening <3) (som man kan høre en nydelig versjon av her: http://www.youtube.com/watch?v=GRAAWRfOmto&feature=related, tror lett jeg kan begynne å crushe på Kyle Riabko og, jeg)

Jeg har vært på hytta i to uker nå, sommer, for lite sol, lesing, Nintendo og Maxi-Yatzy for full guffe, sånne ting som er hytteliv og ganske finfint egentlig. Dog har jeg samtidig gått glipp av hele 4(!) episoder av femte sesong av SYTYCD siden vi ikke hadde Tv Norge på hytta, noe som har vært ganske så frustrerende og jeg har savnet internettet, men alt har vært helt vel ellers. Og nå sitter jeg her da og har blitt tagget av Kristine fra http://www.nattfallsidioti.blogspot.com/, noe som videre fører til at jeg har tenkt å besvare en liten mengde spørsmål nå og jeg starter friskt med en gang:

What is your current obsession? SPRING AWAKENING <3 Jeg har hørt helt sykt mye på cden med musikken fra denne musikalen som jeg dessverre ikke har sett, men som jeg allikevel har blitt fryktelig fascinert av på en ganske fjortisaktig måte nærmest. Jeg syns tekstene rommer så mye, de er så mye dypere enn man oppdager ved første gjennomlesning og lyttning og melodiene er herlige. Dessuten har jeg allerede skrevet en kort fanfiction basert på musikalen på engelsk og jeg skriver egentlig veldig lite fanfiction siden jeg vil finne på alt selv helst, men det er bare så inspirerende og fascinerende og samtidig aktuelt egentlig. Også er karakterene Melchior, Moritz og Ilse så interessante og de blir så levendegjort av handlingen og sangene de synger. Osv, osv, osv… 
What is your weirdest obsession? Min rareste fascinasjon er nok mitt forhold til lyktestolper, jeg er egentlig oppriktig glad i dem, nesten så jeg bukker til dem bare fordi de lyser opp uten å ta seg betalt liksom. Men jeg vet ikke om jeg akkurat kan kalle det en obsession egentlig.
What are you wearing today?    
Hvit genser som riktignok ikke er så tykk, blåsvarte jeans som er meget komfortable og så har jeg visst fortsatt på meg uteskoene.
What's for dinner today? 
Moussaka (eller hvordan det enn skrives) og hvitløksbaguetter. Også drakk jeg Villa Farris.
What would you like to learn to do? Sykle på enhjulsykkel, synge kjempefint (jeg er veldig glad i å synge, men mangler dessverre talent totalt), danse og spille piano.
What are you listing to right now? Spring Awakening cden min selvfølgelig!
What is your favorite weather? Solskinn. Men jeg liker regn også og syns det var herlig da det for litt siden var lett regn og sol samtidig for det var så behagelig og fikk meg til å tenke på regnbuen.
What is your most challanging goal right now? 
Å venne seg til å stå opp halv syv igjen kanskje, jeg har jobb igjen fra mandag av og da har det sine dumme sider at jeg i det siste har vendt meg til å ligge og dra meg til nærmere elleve.
What do you think of the person who tagged you? En oppriktig interessant person som skriver utrolig bra og som har en blogg jeg liker å lese, stadig tøffere hår og spennende musikksmak.
If you could have a house totally paid for, fully furnished anywhear in the world, where would you like it to be?
På månen? Jeg kunne ha et hus på månen, bo i lag med et romvesen og inspireres av stjernene og melkeveien 🙂
What would you like to have in your hands right now? kule-is i kjeks i sjokoladesmak!
What would you like to get rid of? Noen få kilo kanskje, nei da, bryr meg ikke så veldig, men jeg har litt mye mage syns jeg av og til. Også hadde jeg ikke hatt noe i mot å slippe kviser og det irriterende myggstikket jeg fikk på ryggen forleden dag.
If you could go anywhere in the world for the next hour, where would you go? 
London og presse inn så mye shopping av bøker, blader og cder som overhodet mulig i løpet av den timen.
Which language would you like to learn? 
Latin og tysk (jeg syns egentlig at jeg er ganske god i engelsk). Aller helst skulle jeg hatt evnen til å forstå og snakke alle språk flytende (deriblant dyrespråk), men det er kanskje litt urealistisk…
What do you look for in a friend?
At de er interessante å prate med, generelt hyggelige, har vel egentlig ingen faste kriterier.
Who do you want to meet in person? En masse musikalfolk, en masse oppdiktede karakterer og sikkert mange jeg ikke kommer på.
What's your favorite type of music? Musikalmusikk (og det kan være så mangt egentlig), pop, singer-songwriter og generelt veldig mye som spilles på Radio Norge. Men det er vel musikken i musikalene jeg elsker som ligger mitt hjerte nærmest 🙂
What is your favorite piece of clothing in your own closet? Det er nok de lange, kjempebehagelige skjørtene mine, kan ikke velge en favoritt blant dem.
What is your dreamjob? Animatør for Disney tegnefilmer, eller låtskriver for dem eller noe sånt eller oversetter av musikaler fra engelsk til norsk for norske teatre (sånne ting)
Any favorite models? Lily Cole kanskje, hun ser så interessant ut på en måte. Og Mercedes fra andre sesong av Top Model.
If you had £100 now what would you spend it on? 
En skikkelig shoppingrunde på Amazon igjen der jeg kjøpte meg enda flere musikalcder og engelske bøker og kanskje noen dvder. Også hadde jeg kanskje kjøpt massevis av de Nintendo-bladene jeg aldri kjøper siden de koster 115 kroner og det egentlig er alt for dyrt for noen blader, jeg syns liksom et blad er dyrt nok når det koster 52 kroner.
Favorite designer? Ingen spesiell.
Do you admire anyone's style? Jeg tenker egentlig veldig lite over stilen til folk så jeg har ikke noe svar her.
Describe your own style?
Har ingen spesifikk stil, liker at ting er behagelig og liker skjørt mer og mer, men har ingen spesiell stil egentlig sånn utenom det.
Last fashion magazine you read?
Det Nye er vel det nærmeste man kommer klesblad av de bladene jeg har lest i det siste og det leste jeg i morges.
The last CD you bought? 
Spring Awakening og Next to normal cdene på Amazon, men vurderer å kjøpe litt cder til uka, kanskje til og med noe som ikke er musikalmusikk (any ideas???)
What do you want right now? Ta en tekopp mens jeg leser på magasinet til dagblad og spiser ett eller annet usunt =0)
***
Ja, ja, da har vi svart på den utfordringen og jeg vil ellers blogge igjen ganske snart tenker jeg. Til da får dere alle ha det fint også beklager jeg at jeg ikke har tenkt å tagge noen i denne omgang!
2 kommentarer
  1. Hahahaha, man lærer alltid noe nytt :3

   Stavern, var det ikke? Ei venninne av meg har hytte der, noe som har ført til at jeg har vært der sjøl to ganger, faktisk 😀

  2. Ja, Stavern (og jeg har retta på en ting der jeg glemte og slette dine kommentarer siden jeg kopierte spørsmålene over fra din side til min blogg da jeg påbegynte besvaringa).
   Og ja, man lærer mye om folk fra sånne utfordringer, det er litt moro egentlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg