konkurranse, paint og generelle oppdateringer =0)

Listening to: The last 5 years cden
Reading: Is about to begin reading "Gone", just have to blog and stuff firstly
Writing: A blog post and hopefully a bit more on either "Fru Kanins 99 ektemenn" eller "Arthur Wildeman"
Watching: Words turning up on the computer screen and perhapsish bits and pieces of a movie soonish
Playing: Would play Mario Party later on if this night had a few more hours
***
Jeg tenkte å for variasjons skyld begynne dette innlegget med en del fakta om situasjonen på diverse punkter for øyeblikket siden det kan interessere. Videre så nevnte jeg personer folk burde lese alt av på Skrivebua og den listen er selvsagt mye lenger enn de jeg nevnte da siden det i det hele tatt er bortimot 20 personer minst der som jeg er ordentlig fan av og et lite utvalg av dem tilfeldigvis ble nevnt. Bare vil ikke at folk som ikke nevntes skal føle seg skuffa for det er umulig å huske alle i et så stort utvalg. Ok, nok om det, jeg skal gå til poenget og ta for meg dagens tema.

Saken er at jeg fant en konkurranse som var som skapt for meg og ergo deltar jeg smilende. Konkurransen står det om her: http://www.hodetmitt.no/2009/08/min-aller-forste-konkurranse/ og poenget er kort oppsummert å lage et bilde i Paint, noe som følgelig gjorde at konkurransen er helt etter mitt Paint-elskende hjerte (går ut i fra at de med Paint mener Paint MS), jeg lager jo headere i Paint stadig vekk og liker generelt å tegne svært godt. Bildet kan forestille hva som helst og fristen er mandag 24. august forresten, noe jeg nevner i tilfelle noen skulle føle for å delta (da fins generell annen info om konkurransen på linken overfor). Men tilbake til meg. Med planene klare om konkurransedeltakelse slo det meg at jeg ville lage noe som var typisk meg og i tillegg virkelig karolinsk og det jeg har endt opp med tror jeg er nøyaktig det. Men før jeg poster bidraget mitt tenkte jeg å forklare noen detaljer rundt det.

For det første inneholder bildet mitt en figur jeg har oppdiktet som liksom skal være en kombinasjon av kniv og stein og som jeg kaller en Tiks og de ser gjerne ut som bildet under og driver morbid nok med å bore seg ned i folks skaller. Disse figurene er riktignok litt teite og vitner muligens om at jeg er ekstremt merkelig, men de har liksom fulgt med meg en stund og passa til det bildet jeg ville skape. Under er et generelt eksempel på en tiks i noe som ikke er bildet, men som introduserer tiksen for massene.
tiksy
Videre dukker det selvsagt opp en lyktestolpe siden jeg er ubegripelig fascinert av sånt og i tillegg vil det fortelle en del om meg siden en god del av kvaliteter er skrevet på bildet mitt, kvaliteter jeg i større eller mindre grad mener jeg har og som derfor er opplagte elementer i bildet. Med ting og tang noenlunde ålreit forklart skal jeg her presentere mitt bidrag.
Voíla!!!:

MITT BIDRAG

ting jeg er med tiks

Jeg håper bidraget mitt faller i smak, ikke er for sært og at det gir et innblikk i hvem jeg er og kan være. Vel bekomme i hvert fall, jeg vil mer enn gjerne være med på leken 🙂
***
Om jeg blogger før søndag kan jeg ikke si sikkert, men jeg kan si sikkert at jeg håper alle har det utmerket for øyeblikket og skal med det avslutte dette forhåpentligvis interessante blogginnlegget.
Karolinsk hilsen fra meg!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg