SKRYTEINNLEGG DELUXE EDITION -NANOWRIMO <3

JEG NÅDDE NETTOPP 50 000 ORD OG JEG HAR SLÅTT FJORÅRET DA JEG BRUKTE 19 DAGER, I ÅR BRUKTE JEG 18, STOR FORSKJELL, BORTIMOT GIGANTISK FAKTISK. ERGO HOLDER JEG CAPS LOCK TASTEN INNE OG JUBLER SIDEN JEG ER SÅÅÅÅ FLINK!!!

Ok, ferdig med Caps Lock, men fortsatt innmari happy. Historien min er selvsagt langt fra ferdig, men jeg vet sånn ca hva som skal skje i historien nå og har plutselig utviklet en ide om å la historien min involvere en ninja, en pirat og et romvesen (bare fordi det er tøffe ting som kjent), gameshow-aktigheter og mystiske grotter snart og det blir kjempefestlig å skrive. Så jeg er ikke ferdig i det hele tatt altså, men jeg har 50 000 ord og kan kjøpe finfine premier til meg selv til helga (som boka "I dypet av en ruin", noen blader, julekalendere og så tror jeg kanskje jeg har tenkt å bestille cden med musikalversjonen av Disney's "The little mermaid" allerede ganske snart likevel siden jeg fortjener det). Jeg har jo skrevet 12 000 ord bare siden søndag, go me liksom!!!

I tillegg så er jeg nesten ferdig med julegaver allerede, det er bare noen ytterst få som mangler og jeg veit hva de skal få så det vil gå fint. Jeg er dermed flink sånn sett også og vil være mye mindre stressa i desember enn mange andre jeg kjenner 😉

Ok, litt mer skryt og så er jeg ferdig med dette innlegget (som strengt tatt nok er ekstremt lite interessant).
50 000 ord, 50 000 ord, 50 000 ord, 50 000 ord (JIPPI!!!) =0]

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg