Øyeblikksalfabetet

Heisann, jeg er klar for å blogge og jeg skal bruke dette innlegget på å bable om ting som opptar meg for tiden i form av et lite alfabet. Og det skal jeg kalle øyeblikksalfabetet og sette i gang med rett og slett med en gang:

ØYEBLIKKSALFABETET (tar bare frem til Z)

A for Agent160FTW

– Jeg har fått profil på youtube, nemlig her: http://www.youtube.com/user/Agent160FTW?feature=mhw5 og den delen av meg som ser på meg selv som genial, en del som til tider er nesten bekymrende stor, syns brukernavnet mitt, all infoen om meg der og smaken min når det gjelder venner og favoritter er til og med veldig genialt og jeg får nesten lyst til å lære meg å filme ting bare for å ha noe å laste opp der selv. Og jeg liker i grunnen youtube veldig godt for tida, vi er gode venner rett og slett.

B for Bibliotek

– Jeg lånte åtte bøker på Stovner biblioteket i forrige uke og har lest to av dem alt, uten at det sier så mye siden den ene av bøkene var på 300 sider og den andre på 97 sider, men det er likevel kult og jeg kjenner alltid like godt at jeg vil flytte inn når jeg besøker Stovner bibliotek for det er så fin stemning og jeg er på en måte stamkunde der, bibliotekarene hilser til og med på meg hvis jeg ser dem på senteret og jeg oppdager en ny bok som virker vidunderlig hvert besøk sånn bortimot. Og så har vi hovedfilialen som jeg først og fremst har brukt til musikalcdlån, noe som blir noe unødvendig nå for tida grunnet at jeg har Spotify og siden jeg har en hel del musikalcder selv. Nå har jeg dog fått øynene opp for filmutvalget på hovedfilialen for det er masse film der. Det er musikalfilmer, dansefilmer, film for ungdom, film for barn og masse filmer ellers i andre etasjen. Jeg har for eksempel funnet ut at det fins masse obskure greier og filmer jeg aldri har hørt om, franske filmer, gamle filmer, de har så utrolig mange og man kan låne flere om gangen. Derfor har jeg lånt tre filmer nå, derav en fransk som heter "Mon Oncle" og som jeg bare har sett litt av, men som virker skikkelig fin siden den er klassisk nok til å være like gammel som moren min og har utrolig fin musikk og et plott som gjør at jeg gleder meg inderlig til å se resten. Og jeg føler det som om jeg opplever en filmrevolusjon for jeg låner filmer jeg aldri har hørt om og blir for eksempel mer og mer betatt av fransk film og biblioteker er herlige. Jeg vil flytte inn på bibliotek en dag aller helst 🙂

C for Cop Song

– Jeg har blitt veldig glad i denne sangen: http://www.youtube.com/watch?v=QekN5Ig_DRk&feature=related, "Cop Song", en sang jeg forøvrig nevnte for veldig kort tid siden, men det gjør da ikke noe. Den er så genial tekst- og melodimessig og jeg liker hvordan den får meg til å gynge hodet i takt og være helt med på notene, det er bra når sanger har den effekten.

D for Disney Channel

– Jeg ser egentlig veldig lite på tv for tiden, men til gjengjeld er nok det jeg ser desidert mest på Disney Channel og det er ikke det at seriene der er så interessante, snarere tvert i mot, men det passer så godt siden det er så overfladisk og det til tider er deilig å bare se på noe der man slipper å tenke så mye også. Dessuten sender de jo "Keiserens nye skole" og er det noe som er helt konge så er det jo det programmet 😉

E for Epler

– Jeg har en periode der jeg spiser masse appelsiner og nå for tiden er epler også en viktig del av kostholdet mitt og det er ikke for å være sunn, jeg bare er veldig glad i frukt som frokost og lunsj.

F for Fotogen

– Jeg skulle ønske jeg var det. Fotogen altså. Jeg liker å bli tatt bilde av, men det blir stadig mer åpenbart at jeg ikke aner hvordan man skal se ut og jeg er i det hele tatt mer og mer kritisk. For eksempel så liker jeg ikke hvordan jeg smiler siden man ser for mye av overleppa og så syns jeg liksom at det er vanskelig å være naturlig også for jeg merker det omtrent alltid når jeg blir tatt bilde også. Og jeg var dritmisunnelig på en og samme person gjennom de første to årene på videregående blant annet fordi hun alltid så skikkelig fin ut på klassebilder. Jeg så alltid helt teit ut, jeg.

G for Godteri

– Jeg er veldig glad i det og lett fristet. I går fikk jeg et besnærende sug etter sjokolade og lørdager har jeg fått som vane å kjøpe masse smågodt + en pakke hockeypulver. Og jeg tror jeg alltid kommer til å være like glad i hockeypulver i det hele tatt og smågodt er jo genialitet deluxe, masse små godtegleder som kan mikses til din fornøyelse liksom.

H for Hår

– Jeg har klippet håret mitt og jeg har omsider fått inn noe bilde på dataen, skjønt det er et inderlig teit et.

Og det var altså litt lenger enn skulderen og nå er det kortere. Kjedelig er det fortsatt, særlig siden jeg har arvet sånn tynt og fint og uformelig hår fra moren min, men det ser litt ekstra bølgete ut nå da og det er jo fint.

I for Inderlig

– Jeg elsker ordet "inderlig" for tiden og bruker det massevis, før ordet "grusomt", for seg selv og kort og godt i de fleste passende og mindre passende situasjoner. Men det fortjener det, det er et inderlig kult ord.

J for Jeg

– Jeg bruker ordet "jeg" en del i dette innlegget og det er ikke grunnet enormt ego, men det bare passer seg sånn bare.

K for Katter

– Jeg hadde besøk av katter i helgen og jeg og moren min skal snart være kattevakt i to uker og jeg gleder meg skikkelig. Katter er fine dyr!

L for Livet -En t-banetur

– Jeg skriver på en musikal med den tittelen for tida og jeg har skrevet syv og en halv sang av femten så langt og skal snart begynne å føre ting inn på data. Og jeg har begynt på musikaler før, men denne gangen tror jeg faktisk det kan bli noe resultat og det er tøft. Dessuten føler jeg meg så flink når jeg har en ny sang klar for jeg er jo litt flink da, har skrevet syv forskjellige nye sanger på tre ukers tid og er godt i gang med sang nummer åtte og det er til og med et konsept min venninne mente var bra og hun sier ikke sånt bare for å være grei så det beviser jo alt liksom. Kule, geniale meg 😉

M for Musikaler

– Jeg er like obsessed med musikaler som alltid og lytter i vei på Spotify, på cder og ellers mens jeg drømmer meg bort. Og det er så utrolig fint hvor mange musikaler som finnes. Jeg oppdaget for eksempel "Evil Dead: The Musical" forleden dag: http://www.evildeadthemusical.com/site/ (av alle ting) og det skal komme både "Adams Family"-musikal og "American Psycho"-musikal bare for å nevne noe. Det er med andre ord de merkeligste ting man kommer over hvis man først er kjempefascinert av musikaler.

N for Nintendo

– Jeg spiller ikke så mye spill for tiden i grunn, men jeg har seriøse planer om å kjøpe meg et nytt spill snart og ikke minst skal jeg levere inn brukte spill på en eller annen spillbutikk. Og det gjør meg svært lykkelig å være Nintendo-fan for tiden siden det kommer opptil flere spill som høres fullstendig episke ut dette året (nytt "Pokemon"-spill og "Epic Mickey" for eksempel) og Nintendo Official Magazine er et fryktferdelig kult blad selv om det koster 100 kroner og egentlig er for dyrt. Jeg syns alle burde like Nintendo, jeg 😉

O for Ord

– Jeg blir stadig minnet på at jeg elsker ord, ikke minst siden boka jeg leser på er fylt med så fine ordsammensetninger og sånt, den er herlig og appellerer til den bibliofile ordelskeren i meg. Og "fryktferdelig" er nok et ord jeg bruker mye for tiden, fint ord det og.

P for Pizza

– Jeg spiste Pizza Pepperoni til middag i går og det var veldig godt. Pizza er i det hele tatt noe jeg har sansen for nå for tiden, det er en finfin matrett 🙂

Q for Qwerty

– Jeg leste det ordet (om det kan kalles et ord) nå nettopp, det sto så fint stilt opp på tastaturet hvis du skjønner.

R for Rotte

– Jeg leser om en rotte for tida og den rotten lærer seg å lese via å spise på bøker, noe som gir herlige assosiasjoner til "Ratatouille" (eller hvordan det nå en gang skrives igjen, har ikke filmen foran meg nå). Og den boka jeg leser nå er faktisk gitt ut for bare noen få år tilbake, men cover og skrivestil gir en følelse av at det har vært en klassiker i flere år og nettopp dette og forfatterens åpenbare kjærlighet overfor bøker gjør at jeg virkelig liker den boka jeg leser nå. Den er kjempefin og skal antakelig anmeldes så snart jeg er ferdig med den.

S for Spotify

– Jeg lytter massevis til musikk på Spotify for tiden. På fredag satt jeg for eksempel i tre timer i strekk og lyttet til musikalmusikk 😉

T for Talent

– Jeg ser også på "Norske Talenter" for tida siden jeg alltid har et lite håp om at det vil by på noe virkelig talent og jeg er ikke sånn overmåte imponert så langt. Programlederne for eksempel, de er elendige, jeg klarer ikke å like Mia Gundersen noe særlig uansett og hun irriterer meg siden hun elsker det uansett hvor dårlig det enn er hvis den som opptrer er et barn eller ganske ung. Og jeg savner i grunnen Jan Fredrik Karlsen siden han er så ærlig og engasjert, man kan være så enig eller uenig med ham som man bare vil, men han har engasjement og det hjelper faktisk en hel masse og Alex Rosén er jo kul, men litt for laidback liksom. Men det er litt søtt hvordan han kan fokusere på noe sånt som en deltakers lue mens de andre fokuserer på stemme og slikt. Uansett så kommer det jo av og til oppriktig talentfulle folk på "Norske Talenter" og jeg har blitt litt særlig betatt av denne greia: http://www.youtube.com/watch?v=AzVG0LRPnmw. Han heter Erlend, er nitten år og ser oppriktig sympatisk ut og kontaktsjonglerer og det er jo direkte magisk og se på og minner meg om å se folk spille på glass, det gir litt samme stemning og se det. Og jeg skulle ønske jeg hadde noe talent selv (jo da, jeg kan vel skrive og tegne, men jeg vet nå ikke helt om jeg vil gå så langt og kalle meg et talent når det gjelder de tingene for mange er jo mye flinkere enn meg). Men talent er stilig og kontaktsjonglering er nydelig:)

U for Ung

– Jeg tror jeg alltid vil føle meg som om jeg er ung. Og jeg er jo det fortsatt egentlig, siden jeg har tenkt å bli minst 100 har jeg jo masse tid på meg, jeg er jo ikke 25 år enda en gang 🙂

V for Voksen

– Jeg er jo teknisk sett voksen, men jeg har så negative assosiasjoner til det ordet av en eller annen grunn og har ikke lyst til å bli det, dessuten syns jeg man burde kunne velge sånt selv, i stedet for at folk bare skal tenke at man skal være fornuftig og moden og slike greier bare fordi man er over 20. Faren min kommenterte til og med om at jeg liksom burde ha vokst fra hockeypulver og godteri og det trenger man da hvert fall ikke. Huff…

W for Wii

– Jeg skal spille litt Wii neste gang jeg er hos faren min tenker jeg siden jeg er litt redd han skal bestemme seg for å kvitte seg med den siden ingen spiller på den for tida, noe han ikke kan siden det bare er måneder om å gjøre før det kommer ekstremt gode grunner til å spille Wii og "Fragile Dreams" høres jo fint ut for eksempel.

X for Xylofon

– Jeg burde egentlig være veldig lett utfordring når det gjelder hangman for "xylofon" er desidert det ordet jeg lager oftest der.

Y for Yr

– Jeg kommer til å bli yr av glede når jeg om kanskje ikke så alt for lenge helst kan plukke en løvetann og pynte noe med den eller sette den fast på en gren eller bare bære den med meg i lomma. Jeg vil ha vår!!!

Z for Zelda

– Jeg slettet det jeg hadde greid på Zelda-spillet mitt til Nintendo DS i går siden jeg har tenkt å levere inn spill på Gamestop og det er litt rart. Nå er det helt tomt liksom.
***
Så det var litt info om ting som opptar meg for tiden og jeg skal blogge igjen om noen dager, men nå har jeg lyst på solbætoddy. Håper forøvrig dette innlegget var interessant lesning og ha en fortreffelig dag videre =0)

8 kommentarer
  1. SV: Haha, jeg tror det du sier der er akkurat hva jeg hadde kommet til å gjort. Enten stått med nesa nedig en bok hele dagen, eller med hodet og hendene nedi en skrivebok. xD Men samtidig hadde det vært deilig, ÅH for noen inspirerende omgivelser det må være å jobbe blant drømmen din.
   ELsker forresten håret ditt jeg da! Selv om jeg ikke vet hvordan det så ut før haha !
   Og ett øyeblikksalfabet er generelt en Nydelig ide!!
   Jeg elsker Zelda!! spesielt det gamle som var på super nintendo ahh, følelser av nostalgiii!!
   Pizza er nammennammm og jeg fikklyst på DX
   Og jeg elsker epler. Helst grønne, eller gule. Faktisk er gule best. Eller norske da. Eller sånne sydtyrol epler… Ahhh!

  2. Takk for at du liker håret mitt og for kommentaren din generelt sett og fint at du likte øyeblikksalfabetet. Og jeg liker også Zelda, jeg runder bare aldri de spillene grunnet at bossemusikken skremmer meg og ja, bokhandler hadde vært særdeles inspirerende omgivelser 🙂

  3. Evil Dead i musikalform? xD Det må vel være noe av det mest speisa jeg har hørt på lenge. Men hey, filmene er jo badass, så hvorfor ikke, liksom.
   Planlegger faktisk Wii-kveld til lørdag. Blir kjekt å bli kvitt Wii-jomfrudommen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg