Diverse oppdateringer av mer eller mindre meningsløs art =0)

Jeg har egentlig ikke tid til å blogge, men gjør det likevel bare for å komme med noen spennende oppdateringer fra mitt fascinerende liv. Og oppdateringene er som følger:

1) I skrivende stund er det bare litt under en time til jeg sitter benket i sofaen med hockey pulver, sjokolade og semifinale nummero uno av MGP. Og jeg har vært i MGP-modus hele tiden i det siste og gleder meg skikkelig til i kveld og torsdag kveld og ikke minst lørdag kveld som jo er den store dagen. Ellers så har jeg spådd at Norge kommer på 18. plass i år og har så absolutt på geföhlen at jeg får rett. Jeg heier forøvrig på Belgia aller mest i år! MGP er gøøøy 😉

2) På hovedfilialen til Deichmanske Bibliotek har de mulighet til å spille SingStar for brukerne og JEG har rekorden for øyeblikket (6760 poeng). Hvis alt går som jeg håper blir denne rekorden alt annet enn slått, noe som kan bety at jeg kan kalle meg uoffisiell SingStar-mester i Oslo i mine samtaler med meg selv fremover.

3) Boka jeg leser på er episkhet. Den heter "Order of Odd Fish" og er skrevet av en fyr ved navn James Kennedy og jeg var først litt skeptisk siden boka var tykkere, hadde mindre skrift og ikke ropte "les meg" like høyt som enkelte andre bøker jeg har lest i det siste. Men så hadde den et interessant cover og hjemmesiden til James Kennedy var genial og i tillegg hørte den herlig merkfundig ut og derfor begynte jeg å lese på den i går.

Jeg har nå lest nesten 70 sider og den begynte helt greit, men uten at jeg var riktig betatt. Så kom kapittel fem som forteller om hvordan skurken Ken Kiang bestemte seg for å bli ond og da var jeg fan. Når nevnte Ken Kiang i kapittel seks så har tenkt å bombe bokas helter sønder og sammen mens de prøver å fly fra ham og begynner over flyradioen med å prate om hvordan heltene han skal drepe nå sikkert angrer på at de ikke nøt sine lykkelige øyeblikk nok og så begynner å ramse opp fine ting som de han har tenkt å drepe ikke vil oppleve lenger så var jeg helt i himmelen og lo til og med høyt, noe jeg ikke så ofte gjør med bøker (det at jeg lo ga meg forøvrig noen rare blikk siden jeg satt på t-banen) og følgelig gleder jeg meg til å lese videre. "Order of Odd Fish" anbefales med andre ord!

4) Jeg blir 25 år i slutten av juni og fikk den fenomenale ideen om å kjøpe en for tidlig bursdagsgave fra meg til meg og bestilte følgelig fire bøker og en cd fra Amazon. Der valgte jeg at pakningen helst skulle bruke mellom 16 og 32 dager og siden pakningen ble bestilt 10 mai var min konklusjon at pakningen nok ville komme i begynnelsen av juni, noe som var meningen. I dag (etter kun 15 dager) kom denne pakningen og det er litt tidligere enn beregnet, men på den annen side betyr det at jeg kan høre på denne cden etterpå:


(Nå har jeg gått rundt og ledd ond latter av denne arten i en liten stund: "Shrek musikal-cden er miiin, mwahahahin". Jeg er med andre ord veldig rart skrudd sammen, men det tror jeg sikkert bare er en fordel i lengden =D

I tillegg til det nye eksemplaret i musikalcdsamlingen min er jeg nå den glade eier av:


(Engelsk utgave av den geniale boka "Jeg er et ubeskrivelig ondt geni og jeg vil bli elevrådsleder" av Josh Lieb, en bok jeg forøvrig anmeldte her for noen måneder siden. Nå er den boka mwahahahin!

 
(En bok ved navn "The Gates" som skal handle om en tolvåring som ser noen naboer åpne portene til helvete, noe som staver ordet "katastrofe" ganske tydelig. Skrevet av forfatteren bak den nydelige "The book of lost things" og i følge hva jeg har hørt både underholdende, kul og full av fotnoter er dette en bok jeg virkelig gleder meg til å få lest.)


(Fordi den er skrevet av forfatteren bak "13 and a half lives of Captain Bluebear" og tittelen "The city of dreaming books er så vakker. Derfor!)

I tillegg til disse tingene har jeg gjort et av mine desidert smarteste kjøp noensinne. Visstnok så skal jo verden gå under støtt og stadig og derfor trenger man en guide for hvordan man skal takle undergangen eller snarere livet etter undergangen. Og da har vi dette:


("Apocalypse how" av Rob Kutner, en bok som i følge forsiden har målet om å "turn the end of times into the best of times", med andre ord en bok med mål om å vise deg hvordan verdens undergang eller liknende apokalyptiske greier kan ha sine fine sider også. Og jeg har bladd litt i denne boka allerede og den ser ekstremt underholdende ut, virkelig en bok man oppriktig talt behøver å ha i boksamlingen sin.
***
Med andre ord har jeg fått tak i nye ting og er rå på SingStar og oppdaterer uten å ha noe fornuftig å si, med det resultat at det likevel blir et langt og bablete innlegg, typisk karolinsk rett og slett. Jeg håper forøvrig disse ymse oppdateringene var av interesse og ønsker alle en fortsatt fin dag!

Nå er semifinale 1 veeeldig nære… <3

3 kommentarer
  1. Oh, vurderer å sjekke ut City of Dreaming Books bare på grunn av tittelen, og det til tross for at jeg egentlig ikke likte Captain Bluebear noe særlig <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg