Om en superhelt og den 28. juni =0)

Jeg har besøkt http://hubpages.com/hub/Famous-peoples-Birthdays-for-the-28th-of-June og grunnet lesing der skal jeg nå nevne noen kule eller mindre kule personer som er født på denne datoen. Bilder er funnet på samme side og de personene jeg skal trekke frem er disse:

Henry VIII (født 28. juni, 1491)

Born Henry Tudor
Dette er altså han engelske og noe brutale kongen som hadde seks koner og levde for flere århundrer siden og med bakgrunn i det jeg vet om historie og sånt høres han i grunnen ut som en litt usympatisk type. Blått blod er likevel ganske kult og han levde jo i en spennende tid sånn historisk sett.

Aileen Quinn (født 28. juni, 1971)

Born Aileen Marie Quinn
Person som er kul rett og slett fordi hun spilte Annie i Annie-filmen fra 1981 (som jeg tilfeldigvis var superfan av fra jeg var fem år til jeg var ni år og som jeg fortsatt ser med et stort smil, Annie er en herlig musikal). Ikke en person jeg har sett i noen andre filmer så vidt jeg vet og en kjendis jeg i grunnen vet veldig lite om, men hun er søt og hun spilte Annie og det er det som betyr noe.

Pat Morita (født 28. juni, 1932)

Born Noriyuki Morita
Episk, avdød person som jeg forbinder med "Karate Kid"-filmene, men også har sett i filmen "Thoroughly Modern Millie" med Julie Andrews (jeg er ganske sikker på at jeg leste på IMDB at han var med i den filmen), en film der han var betraktelig yngre, uten at det spiller noen rolle. En av mange grunner til at jeg i grunnen syns kloke gamle mentorer er kule karakterer i filmer og bøker.

Kathy Bates (født 28. juni, 1948)

 Born Kathleen Doyle Bates
En skuespiller jeg egentlig liker veldig godt, jeg har i hvert fall likt henne i alle filmene jeg har sett henne i og en person som jeg tror er ganske så sympatisk. Spesielt fantastisk var hun i "Misery", men generelt sett kul og et fint bevis på hvor interessante personer som er født 28. juni kan være.

Inne på siden står det også en rekke andre kjente og mindre kjente navn og blant de som ikke står der vet jeg også at maleren Rubens var født den 28. juni, sånn hvis det skulle være av interesse. Dobby fra Harry Potter skal forresten også være født 28. juni i følge hva jeg har lest og det er jo kult!

En annen person som er født 28. juni er en ung forfatterspire med brunt hår og brune øyne. Hun er mest kjent for å ha nesa i en bok mesteparten av tiden, men kjennetegnes ellers av en viss fascinasjon overfor lyktestolper og en tendens til å bruke en knallrød lue og skjørt hvis været er fint. Dette unge eksemplaret av arten "homo sapiens" er glad i internettet, nintendo og prokrastinering, liker å tegne og tenker litt for ofte at hun er genial. Ellers mangler hun evnen til å fullføre noe som helst, obsesser stadig vekk over musikaler som "Spring Awakening" og skal til London om snaut to uker, noe som nok vil nevnes på bloggen hennes en god del fremover. Og denne rariteten av et individ er altså meg 🙂

Med andre ord er dette mitt lille "Go, Karoline, it's your birthday, gonna party"-innlegg fordi jeg føler man har lov til sånt den dagen man fyller 25 år.
***
Ellers har jeg ikke så mye på hjertet, men jeg har det finfint og tenkte sånn plutselig på superhelter i stad med det resultat at jeg begynte å fundere på hvordan theme-sang en serie ved navn "Birthday Girl" kunne hatt og skrev et forslag. Når det gjelder melodi er det egentlig å tenke seg en generisk superheltserieintromelodi for det er meningen å ta ting litt på kornet og ellers være episk. Og så var det jo veldig kult å skrive dette kvart på åtte på morgenen med trøtte øyne etter de fire timene søvn jeg hadde i natt (søvn var plutselig umulighet nemlig), det var moro! Så her presenterer jeg herved "Birthday Girl!" =D

Birthday Girl
(Bittelitt inspirert av "Perry, the Platypus"-sangen på "Phineas & Ferb" siden jeg, grunnet en anmeldelse av den serien som Ingrid fra http://blomsterspiser.blogspot.com/ skrev på Filmfront som jeg har lest uten å kommentere, har sett en del episoder av det i det siste. Melodien inne i hodet mitt til denne teksten er dog litt annerledes, men det er like fullt en inspirasjonskilde.)

The evilminded scientist can never rest,
she always kind of likes to put him to the test
with a twirl
She is Birthday Girl

She's on the scene with something pretty in her hair,
the villains know that they have something real to fear
with a curl
She is Birthday Girl

Normal as the day she seems,
nobody would ever dream
that she would be the most powerful yet,
eating some candy, she's not on a diet,
yeah!

The music starts to play and she is on her way,
she really likes to show up just to save the day
with a swirl
She is Birthday Girl

Birthday Girl, it's the twenty-eight of june
Birthday Girl, it's a fairy tale
Birthday Girl, it is such a catchy tune
without fail

Save a whale

And with a twirl
She is Birthday Girl
***
Og ideelt sett hadde jeg hatt en tegning av superhelten "Birthday Girl" som kronen på verket, men evnen min til å tegne forsvant litt i stad og det ble bare kluss da jeg forsøkte så det blir ikke noe av. Men hvis noen er inspirert er det bare å tegne i vei =D

9 kommentarer
  1. Jeg gjorde ikke noe særlig ut av bursdagen min i går, men koste meg med brus, kjeks og taco til middag og det i seg selv var jo ganske fint. Dessuten bowla jeg med noen venninner for noen dager siden og lot det være en feiringsgreie 😉
   Takk for gratulasjonen og kult at jeg eier over de andre, det er jo tøft! =D

  2. Gratulerer på etterskudd<3
   Selvom jeg forsåvidt har gratulert deg før : D
   Jeeeg har bursdag samme dag som Diego Velázques, Jason Isaacs og ... Björn Borg?
   Hvis jeg hadde blitt født sånn en og en halv time før hadde jeg hatt samme bursdag som
   - Pancho Villa
   - Federico García Lorca
   - Jaques Demy
   - Pete Wentz
   - Draco Malfoy
   - og enda noen flere. Bittert!
   Men hey, jeg kan ikke klage. Phineas og Ferb er awesome!<33

  3. Jeg skulle egentlig blitt født 13. juni og da jeg var yngre så irriterte det meg at jeg var født for sent siden jeg ellers ville delt bursdag med Olsen-tvillingene og jeg var fan av dem en stund, men nå liker jeg fødselsdatoen min kjempegodt. Og ja, Phines og Ferb er awesome, min type humor helt klart =D
   Og takk igjen for gratulasjon 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg