Min veske er lastet med… og et sommerdikt =0)

JEG GLEDER MEG TIL Å SE "TOY STORY 3" I MORGEN!!! Sånn, måtte bare nevne det. Og ellers er jeg irriterende fornuftig for tida for det er nemlig stort bakgårdssalg av bøker nå tre helger på rad og jeg har bare plent nektet meg selv å dra på noen av dem siden jeg a) umulig hadde klart å la være å kjøpe noe, b) jeg er tross alt ikke millionær og jeg vil spare litt penger til senere på høsten (f.eks. julegaveinnkjøp og så der), c) det er fortsatt hvert fall fem bøker jeg kjøpte i London som jeg ikke har lest enda sånn i tillegg til noen andre fortsatt uleste bøker og noen biblioteksbøker og jeg føler at jeg bør lese ut mye mer sånt før jeg kjøper inn noe nytt. Så fremover skal bank-kortet benyttes til blader, kino og å leie film eller hvis det dukker opp noen særdeles viktige arrangementer, men jeg skal nekte meg selv å kjøpe bøker, spill, filmer eller cder på en stund siden (skjønt sistnevnte blir jo kjempeenkelt grunnet Spotify og musikalcdsamlingen min). Men i alle fall; hele poenget mitt er at jeg er flink og klarer å ta sånne avgjørelser til tross for at hele hjertet mitt skriker "salg! bøker jeg ikke har lest før! bruke penger nååååå!" Utenom det så fikk jeg forleden dag et innfall og det var at jeg tenkte å bruke et innlegg på å introdusere innholdet i veska mi. Ja, det interesserer sikkert folk midt i kanarifuglens kusines rygg, men det hørtes appellerende ut som tema og dessuten var det morsomt å leke fotograf litt i stad. Så da setter vi i gang:

Veska mi og dens fascinerende innhold

Nå er jeg lat og gidder ikke å beskjære ting som min mors hånd og vannflaske i bakgrunnen, men jeg går ut i fra at det er like klart som vannet i springen at disse tingene bare er tilfeldige kulisser når stua er scenen som er satt og at det går helt fint med bakgrunnsakkompagnement. Men i alle fall, det foran der er altså veska mi og den er i en slags millitærgrønn-aktig farge og glinser fint når sola treffer den. Den er ellers ikke like episk som mange andre vesker jeg har hatt, men den er komfortabel og den blir ikke for tung hvis man tilfeldigvis fyller den med mursteinbøker.

Hvis man ser ned i veska og så tar et bilde av det man ser så blir resultatet sånn ca slikt i mitt veske-tilfelle. Og her kan man skimte viktige artikler som notatboka mi og boka jeg holder på med, sånn i tillegg til glidelåsen for å trenge inn til veskas innerste kjerne, det rommet der lommeboka mi ligger.

Et av de to spillene jeg har inne i Nintendo DS-en min, en ting jeg ikke alltid har med meg i veska, men ganske ofte likevel. I Nintendo DS-en min er det et spill i åpningen for GameBoy Advance-spill, nemlig "Super Mario World" som jeg i grunnen ikke spiller så mye lenger siden jeg faktisk har klart siste bossen der nå.

Spillet "Mario & Luigi: Bowser's Inside Story" som i grunnen er et spill jeg spiller nesten bekymrende mye for tida. Det ligger stadig vekk i åpningen for Nintendo DS-spill og er en av grunnene til at jeg og søvn har vært dårlige venner i det siste siden jeg gjerne spiller på sengekanten og så når jeg skrur av spillet nærmere klokka ett på natta så ser jeg for meg scener fra spillet inne i hodet og så kverner tankene rundt kampen jeg holdt på med før jeg skrudde av for eksempel. Og så ser jeg de samme scenene omatt og omatt når jeg lukker øynene og generelt sett så er det og å sove en dårlig kombinasjon.

Lommeboka mi der det ironisk nok står Marlboro på forsiden og jeg jo er ganske anti-røyk og stadig har gjort forsøk på å få mamma til å slutte å røyke uten hell. Men jeg har bare blitt så vant til den røde lommeboka mi at jeg rett og slett ikke kan bytte den før den eventuelt går i stykker og den er i grunnen innmari solid. Og i lommeboka mi har jeg leie film-kort til Mix butikkene, lånekort til biblioteket, bankkort, månedskort og penger til lunsj og sånt. Konklusjon: lommeboka mi er praktisk 🙂

Mobilen min har jeg alltid med meg og den bruker jeg ofte til å sjekke hotmail raskt i lunsj-pauser siden jeg jo er alt for avhengig av internett tydeligvis. Og bildet på mobilen min er en av froskene fra denne videoen:
http://www.youtube.com/watch?v=WBK0i83ip78 som jeg på en måte stjal via å ta å se den videoen på youtube, pause videoen akkurat når frosken var der den var og så tok bildet av frosken med mobilen min og så valgte det bildet som fast inventar på en måte, det bildet jeg alltid ser når jeg åpner mobildekselgreia. Og mobilen min er en fin samsung som ikke er særlig high-tek på noen som helst måte, men som fungerer fint til sin bruk. Også elsker jeg froskebildet altså for den minner meg på Timon og Pumbas versjon av yndlingssangen min OG frosker er på fjerdeplass på listen over dyrene jeg liker best.

Billetten jeg hadde da jeg så "Wicked" i London. Liker å ha den som et fysisk bevis på at jeg faktisk har sett "Wicked" nå og syns den ligger så fint der den ligger i veskas ytterlomme. Ellers så har jeg også en del kvitteringer og sjokoladepapirer og liknende i veska mi generelt sett siden jeg ikke vil forsøple og til tider ikke tar meg tid til å lete etter søplekasser. Latskap altså, sukk…

    

Blyanter og viskelær må en som meg, som syns både tegning og skriving er moro, alltid ha med seg. Det må dog innrømmes at jeg ikke bruker viskelæret særlig mye, jeg klusser som regel i stedet, men den er med meg på eventyr like fullt.

Haipennen min eller det som jeg ofte tenker på den som; "mitt smarteste kjøp ever". Jo da, den er elendig til faktisk pennevirksomhet, er vel i grunnen en av de dårligste skriveredskapene jeg noensinne har hatt, men den lager kul lyd og stilig rødt lys og ser tøff ut og jeg er så sinnssykt glad i den. Så det er en av de tingene jeg er fryktelig glad for at jeg brukte snaut 30 kr på en gang på Notabene.

Notatboka jeg bruker mest for tida, se den er vakker og har sånn rød "vite hvor man er"-tråd, i tillegg til at den er ulinjert og dermed utmerket til å tegne ting i. Notatbøker = <3

Eksempel 1 på ting jeg bruker notatboka mi på. Ufullført tegning av Link sånn han er i "The Wind-Waker". Jeg har nemlig noen veldig fine pastellkritt som jeg fikk tak i da jeg gikk på tegning, form og farge på Videregående. Og dette her begynte jeg på i fjor, men så har jeg ikke tegnet på den på en stund.

Eksempel 2 på ting jeg bruker notatboka mi til. Tegning av figurene Arthur Wildeman og Magnolia Winther fra Arthur Wildeman-prosjektet mitt som jeg tror det vil ta laaang tid før jeg er ferdig med. Magnolia skal jo egentlig ha litt mørkere hår enn på bildet og Arthur har ikke så brede skuldre, men det likner en del på hvordan jeg ser dem for meg og det å tegne figurer er i alle fall noe jeg gjør en hel masse.

Boka jeg holder på med nå og som jeg er litt bekymret for at jeg aldri skal bli ferdig med siden den går forholdsvis sakte å lese. Er en antologi med noveller om zombier og den er dritkul og novellene er alle svært bra skrevet. Likevel begynner jeg å bli grundig lei av å lese på den nå, men nå er jeg over halvveis om ikke annet. Jeg har alltid med meg en bok i veska mi og holder alltid på med å lese noe og dette er det som er lesestoffet mitt nå for tiden.

Så langt har jeg kommet i boka nå altså 🙂
***
Og da har jeg altså introdusert innholdet i veska mi og det som er helt fast inventar er hvert fall bok, notatbok, mobil, lommebok og skrivesaker. I tillegg har jeg som regel nøkkel i veska (når jeg ikke glemmer nøkkelen hjemme altså og til tider tar jeg med meg kameraet som egentlig er moren min sitt, men som vi deler på. Med andre ord er veska mi sikkert fryktferdelig interessant og hvis ikke håper jeg uansett at det var noe engasjerende ved å bli kjent med ting som til de grader er karolinske, nå har dere blitt enda litt mer kjent med meg og det er jo fint. Og dett var dett, men jeg skal blogge igjen på lørdag sannsynligvis ("Toy Story 3" må jo anmeldes, må vite) og i mellomtiden må dere alle ha det supert. Karolinsk hilsen til meg og som en liten premie for dere som har holdt ut helt hit poster jeg nå et lite sommerdikt jeg har skrevet og avslutter med det. Jeg tror nemlig jeg faktisk greide kunststykket å skrive et sommerdikt som er originalt for noen dager siden og det i seg selv er jo ganske flott. Så her er det:

En sommerdag

En sommerdag er regn og gråe skyer
og ønsket om at sola var på lur,
å sitte innendørs og lese bøker
mens en tenker at en burde gått på tur

En sommerdag er kjedsomhet og stillhet,
tenke at "nå er en lei av å ha fri"
mens man vet at når da hverdagslivet starter
vil man føle at man har for lite tid

En sommerdag er lastet med agurknytt
for de som er noe har reist langt av sted
og drømmen er å klare helt å nyte
at man jo om sommer'n har en form for fred

3 kommentarer
  1. Åh, jeg elsker de notatbøkene <3 jeg har sånn ni, og jeg tør nesten ikke å skrive/tegne i dem for de er så pene. du tegner fint! og sånt.<3
   Jeg syns det er interessant å se innholdet av folks vesker, kanskje jeg burde kopiere deg? jeg har ihvertfall sykt mye merkelig i veska mi. hm.

  2. Ja, sånne notatbøker er pene og jeg har det sånn som du beskrev med noen notatbøker, den jeg fikk til bursdagen min av mamma var så fin at jeg ikke tør legge fra meg noe i den og takk for at du syns jeg tegner fint 🙂
   Føl deg helt fri til å kopiere ideen for jeg er også nysgjerrig på innholdet i folks vesker altså =D
   Og takk for kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg