Panthera-konkurranse og utfordring =0)

Jeg liker ting for tiden, vet ikke hva det er jeg liker, men jeg er veldig tilfreds og energisk og syns generelt at livet er ganske så flotters for tida, ikke minst fordi det i dag er kun 16 dager til jeg skal se musikalen "Next to normal" sammen med min bestevenninne. Og dagen etter skjer det en hel massevis i Oslo, men det kommer jeg tilbake til siden. Nå skal jeg snart svare på utfordringsdings, men først skal jeg poste mitt bidrag til en konkurranse jeg leste om. Jeg fant nemlig dette: http://pantheralife.blogg.no/1283856839_stor_konkurranse.html og jeg er a) fan av Panthera og b) glad i konkurranser og når jeg så da i tillegg legger til at premien i grunnen så ganske fin ut så var det ingen tvil. Og det man skulle var altså å tegne Panthera-logoen på sin egen måte og det har jeg gjort her:


Panthera-logoen består jo av fire røde tigerstriper (tror det er det) på svart bakgrunn og jeg har valgt å løse oppgaven ved å tegne de fire røde tigerstripe-greiene på en bakgrunn som liksom skal være regnbuefarga og innmari roggbif og så ha snakkeboble fra den ene tigerstripe-greia der det står "Panthera" og så la hver ha øyne og munn og signere med autografen jeg bruker hvis jeg tegner ting; Karo Art! (vanligvis med stjerne etter "Karo", men den glemte jeg). Det gir kanskje muligens lite mening og sånt, men det ble da litt sjarmerende og heia for tusjer og fargeblyanter og massevis av farger. Og da er jeg hvert fall med i konkurransen og det er jo fint =D

I tillegg så har jeg altså blitt utfordret og utfordreren er Kristine (http://nattfallsidioti.blogspot.com/) som altså er en meget frekk person (nei da, syns ikke det). Det jeg skal er å nevne ukjente fakta om meg selv, noe som er vanskelig, men jeg biter tennene sammen og gjør mitt beste.

Ting få vet om meg (eller det kan hende flere vet det enn få, men jeg tror det er unevnt på nettet i alle fall)

1) Jeg er skikkelig flink til å finne på nye tekster til kjente melodier. Bevismateriale a) http://vakring.wordpress.com/2007/10/20/news-and-dumbledore-and-all-that-jazz/ (da jeg på en blogg jeg hadde i en fjern fortid skrev en sang om at Dumbledore var homofil og brukte en melodi fra musikalen "Wicked), bevismateriale b) den EPISKE teksten jeg skrev til melodien "Gud, hvor du er deilig" av Bjelleklang for noen år siden som omhandla Idol og het "Å, om jeg bare kunne synge" (jeg har i ettertid glemt teksten til min tekst og hvor denne teksten er blitt gjort av, men jeg husker begynnelsen og refrenget kjempegodt og synger det hver gang jeg hører melodien i stedet for den ordentlige teksten), bevismateriale c) sanger jeg har laget til konfirmasjoner, bursdager og andre arrangementer som jeg har funnet på i løpet av fem til ti minutters tid som regel og brukt kjente barnesangmelodier som  tekstgis på nytt karolinsk vis. Veldig praktisk talent som fungerer utmerket for å imponere folk 😉

2) Jeg har gjort to ulovlige ting ever og det ene har vært sniking på t-banen (men det har skjedd veldig få ganger og jeg har aldri ment å snike), mens det andre skjedde da jeg var ti år og stjal leken fra et Donald-blad som var åpent i en butikk siden vi abonnerte på Donald hjemme hos meg på den tiden og leken ikke fulgte med bladet vi fikk. Etter sistnevnte så var min første reaksjon å skryte til broren min på fem år som ikke trodde på meg og mente at jeg bare hadde gjemt leken for ham i stedet. Min andre reaksjon var utrolig dårlig samvittighet som har vart i årevis siden.

3) Jeg har et litt rart forhold til religion og sånt. Jeg tror ikke på noe og klassifiserer meg selv som ateist, men jeg liker av en eller annen grunn tanken på å be til noen og ha noen som lytter og derfor ber jeg noen ganger av totalt selvsentrerte grunner á "Kjære Gud, som jeg ikke tror på, gjør sånn at det og det skjer". Og det funker selvsagt ikke, men det er liksom en liten del av meg som håper at noen lytter likevel. I tillegg hadde jeg som barn en evne til å ønske på meg sykdom hvis jeg virkelig ville slippe skolen en dag og det var at jeg tenkte på sykdom og så dukket feber og forkjølelse opp ikke så lenge etter siden jeg hadde tenkt på det. Men så hvis jeg tenkte på sykdom eller følte meg litt slapp og virkelig ikke ville bli syk kunne jeg si "kjære en eller annen, gjør at jeg slipper å bli syk eller føle meg dårlig. Aminos okei, thank you" (og da sa jeg "aminos" i stedet for "Amen" siden "Amen" var kristent og jeg ikke var kristen selv, "aminos" derimot hørtes ut nesten som "Amen", men hadde ingen religiøs kontekst og derfor var det greit) og det virka. Ellers sånn religionsmessig sett så hadde jeg en periode da jeg var ni år da jeg trodde på Gud grunnet bibelhistoriene vi hørte på skolen og derfor trodde jeg ikke på dinosaurene siden jeg ikke kunne få dem og "Adam og Eva" til å stemme overens, men det var en veldig kort stund da. Jeg kan også her nevne at jeg alltid har vært veldig glad i bibelske eventyr. Jeg har jo ikke vært særlig religiøs noen gang, men jeg syntes historiene var så fine og særlig "Kain og Abel" der jeg personlig alltid har likt Kain best. Og hvis dere har hengt med hele veien når det gjelder denne bablinga er jeg forøvrig imponert.

4) Jeg tenker til tider at jeg ikke var barn ordentlig da jeg var det og at jeg var dårlig på å være ungdom når jeg var det og at jeg igjen er håpløs på det og være voksen nå når jeg er det. Greia er jo at jeg egentlig har vært den samme hele veien, hun litt barnslige som leser og lever i sin egen verden uansett alder og ikke lekte noe særlig som barn, aldri dro på fester eller var opptatt av de tingene som de andre i klassen min da jeg var ungdom og nå syns alt som hører med det å være voksen er vanskelig og ukjent. Og det bekymrer meg av og til selv om jeg jo alltid kommer frem til at alt ordner seg uansett.

5) Jeg har et omvendt forhold til overtro som innebærer at jeg bevisst går under stiger og tenker at det sikkert vil bli en lykkedag hver fredag den trettende, sånn i tillegg til å like katter aller best når de er svarte. Samtidig har jeg laget min egen overtro i at jeg er fullt og helt overbevist om at resten av kvelden blir utmerket hvis jeg drikker Cola og får brusing i nesa. Ja, jeg er nok litt merkelig 🙂

6) Jeg hadde et "Peter Pan"-dataspill da jeg var yngre der man kunne spille en rekke småspill og lese gjennom historien og jeg elsket det kapittelet der Tingeling var døden nær siden man i stedet for å klappe for å redde henne måtte trykke veldig fort på space-tasten. Så når man trykket på space-tasten hørtes lyden av klapping og det likte jeg så godt at jeg leste akkurat det kapittelet flere ganger hver gang jeg spilte det spillet. Og sånn angående spill så savner jeg de dataspillene jeg spilte som barn skikkelig og særlig et som het "Det magiske jordbæret" som var vidunderlig.

7) Jeg har fått dilla på å lukte på duftlys som lukter vanilje 🙂
***
Og det var et utvalg fakta som antakelig nok var ukjentheter og nå skal jeg altså poste dette innlegget og lytte til musikalmusikk på Spotify. Vi bables! (Ps. jeg gidder ikke å tagge noen, men hvis du føler deg kallet er det bare å ta utfordringen altså.)

8 kommentarer
  1. jeg er glad det ikke bare er meg som lider av vedvarende skyldfølelse for ting jeg gjorde som liten… hahaha <3
   EN GANG STJAL JEG EN BARBIESKO AV VENNINNA MI DET VAR FORFERDELIG.

  2. Dårlig samvittighet for ting man gjorde som barn er slitsomt i grunnen for det trenger ikke å være en så ille ting egentlig, men det kan være inderlig gnagende likevel 😉
   Og takk for kommentar!

  3. Jeg elsker, elsker, elsker duften av vaniljelys…. Vanilje i det hele tatt -smaken, lukten, ordklangen… vanilje er noe helt fantastisk.
   Er litt digg å vite at man blir den tanta som snekrer sammen sang til konfen, fordi noen må gjøre det og du gjør det både bra og fort, og uten noe stress, så da blir man selvskreven, og ja du vet. Det er kult.
   Fin logo, selv om det var litt vanskelig å lese “Panthera”. Men den var fin og fargerik 😀

  4. Da er jeg omvendt av deg, Kristine for jeg er ikke så glad i smaken av vanilje, men jeg elsker lukten av det 😉 Og det er ikke noe overraskende om du visste det meste fra før, Anne-Mari for det er vanskelig å finne ting som er helt ukjent tross alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg