Litt “Epic Mickey”-fiksering :)

I dag er jeg tilfreds kjenner jeg, alt føles mulig på en måte og jeg har lånt filmer på hovedfilialen som jeg ser frem til å se på. Og jeg har hatt en fin helg og tror sånn kanskje muligens at jeg har tenkt meg på kino på fredag og det blir jo i så fall også bra.

Men nå må jeg obsesse litt for det er jammen meg på tide. “EPIC MICKEY”!!!

Rundt desember omtrent i fjor leste jeg for første gangen om et spill som skal komme ut ved navn “Epic Mickey” som skal handle om Mikke Mus. At det skulle handle om Mikke kunne ha fått meg til å miste interessen før den hadde begynt siden jeg alltid har sett på Mikke som en enormt kjedelig figur siden han er så irriterende perfekt. Da er jo Donald mye mer engasjerende siden han er så menneskelig. Samtidig var ikke “Donald Duck”-spillet som kom til Nintendo 64 for en del år siden særlig givende (og spesielt ikke da jeg mista en sånn lagredings den hadde og dermed ikke får lagret noe, men må starte det fra begynnelsen hver gang jeg spiller det, noe som igjen fører til at jeg spiller det veldig lite) og da var det lett å konkludere med at et Mikke-spill sikkert kunne vise seg som enda bedre. I tillegg har jeg gode minner fra et Mikke Mus-spill jeg hadde på Super Nintendo som barn. Og så fant jeg noen lovende bilder og slikt, men var ikke helt overbevist før rundt mars eller der omkring i år. Da leste jeg en artikkel om spillet i Nintendo Official Magazine (som jeg av og til kjøper selv om det er penger i søpla tatt i betraktning den stive prisen; 100 kr) med bilder og det hele og ble frelst. Og siden da har jeg gledet meg mer og mer sykt til det skal komme.

“Epic Mickey” handler om Mikke Mus (og jeg burde egentlig bruke det engelske navnet på Mikke siden det høres bedre ut, men jeg er i norskt humør nå tror jeg) og hva som skjer da han stikker nesa si opp i saker han ikke har noe med, noe man kan se bevis på i denne traileren for spillet: http://www.youtube.com/watch?v=4-MnhFSHTxU. Deretter er det opp til ham å rydde opp i rotet han til dels er skyld i ved hjelp av pensel og sin egen frie vilje. Og sånn jeg har skjønt det så er visst mye av greia at man skaper sin egen skjebne, dvs. at om man velger å hjelpe de man møter på og skaper ting så blir enden på visa en ting, mens storyen videre blir noe annet om man velger å være selvsentrert og hvisker vekk ting mer enn man maler frem. Og dette momentet minner meg litt om “Kingdom Hearts” (som jeg riktignok aldri har rundet eller kommet så veldig langt på) der spørsmålene man blir stilt på begynnelsen har litt å si når det gjelder evner og sånt slik jeg har forstått det. Videre er jo hele dette momentet med Disney-figurer i et storslått eventyr også ganske “Kingdom Hearts”-aktig, men i mine øyne virker “Epic Mickey” enda mer lovende. Her har man et interessant eventyr og som traileren langt på vei viser så er det også flott grafikk (og jeg er veldig lite opptatt av grafikk, men det er jo et pluss når den ser fantastisk ut da), fin musikk og det ser bare veldig engasjerende ut. Og jeg har lånt litt flere bilder fra nettet for å vise grunner til at det ser veldig inspirerende ut:

Og se her: http://www.youtube.com/watch?v=Ovuo_7p2ntg <3 Det ser helt dritrått ut! Videre er mannen bak dette spillet Warren Spector som det står en del om her: http://en.wikipedia.org/wiki/Warren_Spector og jeg har personlig ikke hatt noe forhold til Warren Spector i det hele tatt, men jeg hadde hørt navnet og intervjuer jeg har lest med ham om “Epic Mickey” får både ham og “Epic Mickey” til å virke veldig kult. Og i tillegg godter jeg meg litt over at “Epic Mickey” kun kommer til Nintendo Wii (som jeg har hos faren min). Det går jo utover de som ikke har Nintendo Wii selvsagt, men det er veldig fint for sånne som meg som uansett forblir på Team Nintendo. Og jeg har jo prøvd andre konsoller, men det er liksom Nintendo som er min greie, sånn er det bare.

Ellers så har jeg lest denne siden massevis: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EpicMickey, det er i grunnen en av favorittsidene mine på Tv Tropes og jeg har allerede lagt en storslagen plan om at jeg må nå 50 000 ord under årets Nanowrimo før 26. november da “Epic Mickey” episk nok kommer ut og jeg personlig vurderer å stå ute midt på natten i kø eller liknende sånne ting som jeg dessverre aldri endte opp med å gjøre da “Harry Potter”-bøkene kom ut. Og jeg får nok ikke spilt spillet før torsdagen uka etter, men jeg skal så desidert la “Epic Mickey” være en av premiene om jeg klarer Nanowrimo i år og la det bli kjøpt i det sekund det kommer ut om mulig.

Og det eneste aberet med “Epic Mickey” er vel det at spillet i følge hva jeg har lest skal være oversatt til norsk, noe som vil gjøre at det virker tusen ganger mer barnslig enn om det var på originalspråket. Men det tror jeg skal gå fint altså og generelt sett tenker jeg at dette er et spill som jeg tror vil være perfekt!

Ellers så kommer jeg nok til å by på et nytt “Epic Mickey”-sentrert innlegg når jeg faktisk har spilt det og ikke bare dagdrømt og obsesset over det så det er sikkert bare å glede seg =D Og det er i grunnen litt behagelig og glede seg skikkelig til noe som ikke har det spor å gjøre med musikaler og, det viser at jeg ikke er helt ensporet i tankegangen 😉
***
Men nå skal jeg lage solbærtoddy og så skal jeg nok blogge igjen enten onsdag eller torsdag tenker jeg. Vi bables!

6 kommentarer
  1. Kort svar: ja!
   Langt svar: jeg syntes dette var et av de kortere innleggene mine, jeg, det er da ikke såå langt?
   Middels langt svar: det er ikke langt, det er akkurat passe 🙂

  2. Jeg digget kingdom hearts 😀 Veldig. Rundet både første og andre, og jeg har rundet særdeles få spill (altså… kingdom hearts + et par av pokemon, og sikkert noen lek og lær, backpackspill, mummi og sånt noe :P)
   Tror det er mulig jeg kunne falle for dette også? 😀

  3. Jeg har rundet noen spill, men det er også veldig mange jeg har begynt på, men aldri rundet og så har jeg et lite problem med at jeg er skikkelig skvetten når det gjelder musikken på spill, bossemusikk skremmer meg. Men ja, jeg syns “Epic Mickey” virker veldig lovende i hvert fall =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg