der Karoline svarer på utfyllingsdingseboms hun har funnet og forøvrig ønsker alle en utmerket jul =D

JEG HAR FERIE!!! Ti dager unna å vende tilbake til virkeligheten, ti dager unna kjedsomhet, ti dager jeg skal fylle med skriving, lesing, film og musikalobsessing blant annet (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen) og det er AWESOME =D Og i morgen er det julaften, milde melkespann, det er helt magisk og jeg vant marsipangris i stad (eneste aberet er at jeg virkelig ikke har lyst på marsipan akkurat nå, men det får så være). Ellers lytter jeg mye til musikken jeg babla om i mitt forrige innlegg (verdt å lese hvis du har lyst på musikalsk oppmuntring, just saying) og andre episkheter og nå er jeg så fantasiløs bloggingsmessig at jeg har tenkt å svare på en utfyllingsgreie jeg først fant på bloggen melodies and desires og deretter på http://kathleen-bean.blogspot.com/ sånn for moro skyld. Så god fornøyelse og det er bare å inspireres av en, to og nå hvert fall tre:

UTFYLLINGSDINGSEBOMSFINHET

Når jeg pusser tennene bruker jeg en noe slitt rød tannbørste

Når jeg lager mat, noe jeg gjør ytterst sjelden, blir det boksmat eller frossenpizza. Jeg kommer med andre ord til å få store problemer når jeg flytter hjemmefra.

Jeg er redd for ild (tør ikke tenne lys og sånt), men kan samtidig lett ende opp med å bli sittende å stirre på flammer lenge siden jeg tenker meg at det er ildalver som danser inne i flammene og det rett og slett er ganske hypnotiserende. Ellers er det ikke så mange ting jeg er redd for, jeg er heller sånn generelt pysete i de fleste tilfeller. Også har jeg alltid vært redd for å få diabetes og blir mer og mer redd for tannleger og hater å ta sprøyter.

Den verste følelsen er de gangene da jeg plutselig ender opp med å tenke en dum tanke og så en annen dum tanke og så hoper det seg opp til en hel masse teite tanker kjemper om oppmerksomheten oppe i hodet mitt. Og det varer aldri så lenge, men det er skikkelig ille når det står på.

Den beste følelsen er når man har skrevet og er veldig fornøyd med det man har skrevet. Også elsker jeg følelsen når jeg leser en bok og virkelig elsker den og vil bable om den til alle som en. Jeg elsker også følelsen jeg får av sangen “Totally Fucked” fra musikalen “Spring Awakening”, uansett utgangspunkt får den meg til å bli helt i ekstase og det er derfor jeg sørger for å spille den minst en gang hver eneste dag sånn omtrentlig.

Jeg er flink til å skrive, tegne, si alfabetet baklengs og generelt sett være karolinsk 🙂

Jeg er dårlig på alt som krever kordinasjon, sosiale situasjoner og på å ikke ta meg nær av det når andre sier noe dumt til meg eller gjør noe sårende. Jeg har funnet ut at jeg tilgir veldig lett, men jeg glemmer ikke så en del av meg er fortsatt veldig fornærmet på en klassekamerat som tok tyggis i håret mitt da jeg var elleve.

Jeg hører på ymse episkheter på Spotify =D Og veldig mye musikalcder 🙂

Jeg snakker pen oslosk? Jeg snakker i hvert fall veldig pent til å bo på Stovner, det er i hvert fall det inntrykket jeg har fått.

Jeg liker masse forskjellig. For eksempel musikaler, bøker og lyktestolper <3

Kjærlighet er noe ganske magisk i grunnen, i hvert fall i enkelte filmer og bøker og musikaler som får det til å virke å så fortryllende.

I sommer var jeg i London noen dager og det var fantastisk, jeg skulle ønske jeg var skikkelig rik og kunne dratt dit hver måned, sett to musikaler hver gang og sørget for å bli låst inne på Waterstone bokhandelen 😉

Sist jeg gråt husker jeg faktisk ikke akkurat nå, men de ofteste gangene jeg gråter er det sånn “le så man begynner å gråte”-gråt og det er mest fint.

Når jeg vil tenke tenker jeg og hvis det ikke virker så tenker jeg ikke.

Når jeg baker neste gang blir det sikkert pepperkaker. Nesten alle jeg lagde for to uker siden er spist opp alt.

Akkurat nå skriver jeg på dette blogginnlegget og ser frem til å se “Grevinnen og hovmesteren” for n-te gang. Dessuten gleder jeg meg sykt til “Donald Duck og vennene hans feirer jul”-greia bare på grunn av at de der alltid har et utdrag fra en kommende Disney-film og det i morgen sikkert vil innebære “Tangled” (ja da, jeg har blitt obsessed med den filmen alt, omg kan det ikke bli februar nååå?)

I dag skal jeg se “Grevinnen og hovmesteren” og kanskje en film eller noen episoder med Buffy eller noe annet episk, alt ettersom hva jeg føler for.

I kveld skal jeg gjøre det jeg nevnte på det forrige punktet, det var kveld alt da jeg skrev om i dag.

I morgen er det JULAFTEN!!!

Min mobiltelefon har et veldig kult bilde av den ene frosken fra “Stand by me”-musikkvideoen til Timon og Pumba 😉

Hvis jeg var et dyr ville jeg antakelig vært katt, jeg tror jeg kunne vært veldig flink til det.
***
Og dett var dett og livet er fint og nå har vi lånt Nintendo Wii av pappa og derfor spilte jeg “Epic Mickey” i to og en halv time i stad, noe som er noe av det smarteste man kan bruke to timer på egentlig, det spillet er jeg kjempeglad i 🙂 For øvrig kommer mitt neste blogginnlegg til å komme etter julaften antakelig og dermed avslutter jeg dette innlegget med å ønske alle som en god jul og en herlig fangst i morgen, måtte det bugne av episkheter under juletreet, måttte morgendagen by på god mat og enda bedre usunn kos av slaget godteri og potetgull, måtte dere ha fin familiehygge og være glade og inspirerte.

Kort oppsummert: ha en flotters julaften!!! =0)

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg