Et litt sånn derre oppsummerende innlegg om 2010 :)

Heisann, jeg kom frem til at det var på tide at jeg blogga igjen så her er jeg. Og jeg har ikke blitt invitert til noen nyttårsfester (sutre, sutre), men skal på musikal i morgen og se “Next to normal” igjen (jippi, jippi) så jeg er happy uansett. Og egentlig liker jeg litt tanken på å starte det nye året med å se på “Kongelig Varieté” og deretter se film og spille “Epic Mickey” og sjekke internett og kanskje muligens deppe bittelitt over at det bare er snakk om en helg igjen før det er tilbake til jobb og virkeligheten og mine seriøse planer om å være ganske sunn neste uke siden jeg er så lite sunn når jeg har ferie. Men mest vil jeg nok være happy for det er masse å glede seg over i verden egentlig og nå har jeg masse nye bøker og filmer og klær og generelt sett masse nytt og fint som jeg ikke hadde på denne tida for en uke siden. Eksempelvis så eier jeg “En brøkdel av helheten” på engelsk (og jeg hadde egentlig lyst til å kjøpe den på norsk fordi jeg har lest den på norsk og alltid syns det føles litt rart å lese noe på engelsk hvis jeg har lest det på norsk først og vice versa, men når den kosta 129 kroner på engelsk og 349 kroner på norsk så var beslutningen ganske opplagt liksom) og det er fint. Nå skal jeg sette den rett inn i hylla sammen med VERDENS MEST EPISKE BØKER EVER!!! og det blir vakkert og så skal jeg lese den igjen i januar antakelig for å teste om den er like fin på originalspråket, noe den sikkert er. Men nok om det.

Jeg fant et utfyllingsskjema her: http://nattfallsidioti.blogspot.com/2010/12/2010-way-i-rolled.html og siden det å finne på noe fantasifullt å blogge om krever en intelligens jeg tydeligvis ikke har nå så tenkte jeg at jeg kunne ta å fylle ut det skjemaet selv og jeg setter like godt i gang med en gang:

Hva gjorde du i 2010 som du aldri har gjort før?
Så “Spring Awakening” tre ganger, hadde praksis på en butikk der jeg fra januar skal jobbe fast (noe som blir litt kjedelig, men fint og veldig praktisk da), var på akvarium i London (har vært på akvarium og i London, men de to tingene har ikke blitt kombinert før i år), ble kontaktet på mail av en forfatter fordi forlaget hans hadde funnet anmeldelsen min av boka hans og oversatt den til engelsk så han kunne lese den og så ha litt korrespondanse med denne forfatteren som resulterte i at han sendte meg den nyeste boka hans free of charge (det var helt konge i grunnen), sikkert mye annet som jeg ikke kommer på nå.

Hvilke land har du besøkt det siste året?
England (London <3) og Sverige (Gøteborg <3), dvs har jeg besøkt begge favorittbyene mine i år.

Hva ønsker du deg neste år som du har savnet?
Vet ikke helt faktisk, hadde spørsmålet vært bare hva jeg ønsket meg hadde det vært lettere (å endeligvis få noe publisert, gi ut bok, slike ting) egentlig.

Hvilke datoer i 2010 vil du aldri glemme, og hvorfor?
Onsdag 27. januar 2010 for da var jeg på førpremieren på “Spring Awakening” og fikk møte skuespillerne etterpå og kunne få bilder av meg selv ved siden av Adil og slike episkheter. OMG!!! det var fantastisk!!! Musikal <3 Ellers så var 24. juni en veldig fin dag da jeg feira 25 årsdagen min med å bowle med episke mennesker 😉

Ble du forelsket i 2010?
Niks, men jeg ble litt småbetatt av opptil flere forfattere fordi bøkene deres var så vidunderlige. Og så crusha jeg litt ekstra mye på Adil rundt januar-februar i år da 😉

Hva var ditt favorittprogram på TV?
X-Factor og Phineas & Ferb tror jeg nok, men jeg så i grunnen ganske lite på tv i år. Ellers er dette året da jeg fikk tak i Glee og Pushing Daisies på dvd og jeg har sett mye Buffy takket være kule onkler man kan låne dvd-er av.

Hvilken bok er den beste du har lest i år?
Tror kanskje jeg må si “The Suicide Club” selv om alle tretten bøkene jeg nevnte i mitt forrige innlegg er sterke kandidater (og “En brøkdel av helheten” er en veeeldig sterk kandidat). Men den boka var noe helt spesielt og det at jeg på en måte ble litt kjent med forfatteren via Facebook og Twitter og sånt gjør liksom alt enda bedre. Så ja, jeg velger “The Suicide Club” =D

Hva var årets beste musikalske oppdagelse?
Sangen “Picking Oranges” med Leddra Chapman og den artisten i seg selv. Har lyttet masse til musikken hennes på Spotify og syns det er herlig musikk som gir fin stemning. Ellers er dette året da jeg fant musikalen “Bare” på youtube her: http://www.youtube.com/watch?v=1G1lsRA5fX0 (om homofil kjærleik på en katolsk privatskole) og det var også et fint musikalsk funn. Og jeg fant ellers mye annen musikk jeg ble veldig glad i på Spotify også så jeg syns 2010 har vært et fint år musikalsk sett 🙂

Hva ønsket du deg? Og fikk?
Billetter til å se “Next to normal” 23. september sammen med bestevenninnen min, den var herlig første gangen og andre gangen og vil sikkert være vel så herlig i morgen =D Ellers ønsket jeg å se “Spring Awakening” flere ganger enn bare en gang og det ønsket ble jo oppfylt til de grader for å si det sånn 😉 Og jeg ønsket å klare Nanowrimo for fjerde gang og det gikk flotters (og nå tenker jeg litt på å skrive en bok igjen i januar, men vi får se hvordan det går)!

Hva gjorde du på bursdagen din?
Var på jobb, hadde en helt alminnelig dag, men spiste Taco til middag og fikk masse gratulasjoner så det var fint.

Hva har holdt deg i mental balanse?
Å lytte til sangen “Totally Fucked” fra Spring Awakening hver morgen før jobb, det gir i alle fall masse energi og det er jo praktisk. Men generelt sett så tror jeg at jeg egentlig er naturlig balansert mesteparten av tida uansett, med visse unntak selvsagt, men likevel.

Hvem var den beste nye personen som kom inn i livet ditt?
Vet ikke helt, ble vel heller mer kjent med personer som til en viss grad allerede var en del av livet mitt.

Ønsker og planer for det nye året:
BLI PUBLISERT (pliiis la meg greie å fullføre noe som jeg blir såpass fornøyd med at jeg tør å sende det til et forlag som igjen kanskje liker det littegrann veldig mye…) er det største ønsket. Ellers ønsker jeg å lese mange herlige bøker, se masse fint teater og musikal og kino-messig sett og jeg vil at Egil Olsen skal ha konsert i Oslo igjen siden jeg ikke dro på den forrige konserten hans og angrer på det og de tjue minuttene han spilte under Oslo Musikkfestival har overbevist meg om at en konsert med ham hadde vært helt konge. Planer for 2011 er å skrive Nanowrimo og helst noen bøker utenom november også og jeg planlegger å se “We will rock you” på Folketeateret (jeg og mamma og den nevnte onkelen min skal spleise med det resultat at jeg og mamma skal se den, det mangler bare å fysisk kjøpe billetten, men det burde vel ikke være så vanskelig). Dessuten skal jeg og mamma til Syden i påskeferien så det er vel den tingen jeg kan begynne å telle ned dager mot nå 😉 Osv. og osv. og osv.
***
Og da har jeg svart på det skjemaet, det var sikkert fascinerende lesning. Nå skal jeg sannsynligvis sjekke de nettstedene jeg sjekke sånn ca tusen ganger i døgnet og se film efter hvert og lese ferdig den fine boka som jeg leser på for øyeblikket og så skal jeg blogge igjen til helgen. I mellomtiden håper jeg alle har det awesome og godt nyttår siden jeg nok ikke vil blogge igjen før i 2011 =D

 

7 kommentarer

Siste innlegg