“Totally Fucked” tegneseriedingsinnlegg

Heisann, lesere, god dag! Jeg leser for tida på “Kassadamer jeg har elsket” av Kristian S. Hæggernes (holdt egentlig på med en annen bok som jeg greide å miste, men får man ikke lest på en ting leser man bare i vei på noe annet, null problem) og den er herlig (skjønt det at jeg personlig ofte sitter i kassa på butikken der jeg jobber kan ha noe med det å gjøre) og veksler ellers mellom filmtitting og internett, nintendo og skriverier i en slags fornøyelig blanding og det er fint. Uansett tenkte jeg å bruke dette innlegget til å glede en venninne av meg som av en eller annen grunn syns omtrent alle innleggene mine er for lange (pussig, jeg er jo såå kortfattet) og bruke mesteparten av dette innlegget på en slags tegneserieaktig dings jeg har laget siden jeg ganske ofte føler for å finne på noe kreativt. Dessuten gjenspeiles det at jeg liker å tegne alt for lite i innleggene mine.

Greia er nemlig den at jeg er bittelittegrann glad i en musikal ved navn “Spring Awakening” (noe som forøvrig er en grov underdrivelse siden mitt forhold til denne musikalen har vært på det verste obsessestadiet i over halvannet år nå) og etter hvert har det blitt mer og mer åpenbart for meg at denne musikalen gjør noe med meg og da sikter jeg særlig til sangen “Totally Fucked” som alltid gir meg masse energi og strålende humør. Og det gikk opp for meg at det nok hadde vært litt interessant å studere meg i møte med sangen “Totally Fucked” siden jeg blir helt sånn hopper og danser i stolen, headbanger, spiller luftgitar, du veit hele pakka når jeg lytter til den sangen og inspirert av det lagde jeg en tegneserie en gang i desember. Så har jeg hatt mål om å tegne denne tegneserien på nytt med skrift som er fysisk mulig å lese og der alt ikke åpenbart er tegnet ned på en t-banetur eller to og i går fikk jeg ordna sammen det og kan dermed by på en episk og storslått (her slår vi vidt og bredt om oss med superlativer) tegning av meg selv i møte med sangen “Totally Fucked” som sikkert vil være totally engasjerende fra ende til annen. Og med det vil jeg bare oppfordre alle til å følge denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=wS7q1T36t6w eller denne: Duncan Sheik ? Spring Awakening og lytte i vei mens dere titter på dette:

Og ja, proporsjoner er ikke min sterke side og det er langt i fra perfekt, men det er jo litt kreativt og sjarmerende da og jeg er allerede storfan av Dr. Eitstein Tiks som er den som liksom har gjort studien (hvert fall i tegneserieland). Ja, det var egentlig alt, et litt random og forhåpentligvis fornøyelig blogginnlegg på en søndag og så blogger jeg igjen om noen dager og håper alle har det utmerket i mellomtiden =D

Blablablablablablablablablablablablablabla! (dette gir totally mening om dere lytter til sangen) <3

9 kommentarer

Siste innlegg