Bare en liten dose babbel

Siden sist innlegg har jeg laget taco mens jeg var alene hjemme så da kan jeg i hvert fall lage en annen matrett enn bare frossenpizza og boksmat, det blir nok praktisk 😉 Og jeg har lest ferdig en fin bok og kjøpt og fått tak i noen andre fine og begynner å syns Peter Høeg er episk siden de første 48 sidene av “Elefantpassernes børn” har vært så herlige (ja, jeg leser en dansk bok, det har jeg ikke gjort på lenge) =D En grunn til at det er herlig er selvsagt skrevne vidunderligheter som dette:

“Det er selvfølgelig okay med forældre, også med vores. Men hvis der nu havde været en eksamen for voksne, som de skulle bestå, inden de fikk lov til at få børn, hvor mange ville bestå den, helt ærligt? Og de der bestod, ville det ikke være lige til øllet? Med vores far og mor ligger landet sådan, at selv om Tilte hævder, at der ikke er gået noget galt for mig i min oppvækst, som ikke kan klares med to år i ungdomsfængsel og fem år i terapi, vil jeg alligevel sige, at hvis man havde ladet dem bestå, så havde det været af medlidenhed.”

Ja, det er litt omstendelig og særlig fordi det er på dansk, men jeg digger det utdraget, det er genialt 😉

Ellers skriver jeg, ser film i ny og ne og ting er kanskje ikke så fascinerende, men de er fine. Det som ikke er så fint er at jeg hadde en noe irriterende start på dagen i dag. Eller morgenen var herlig, jeg fikk lest litt, sjekket internett og skrevet litt over to sider på historien min. Men så skulle jeg ta t-banen og det var avsporing så den gikk ikke. Dermed måtte jeg ta bussen i stedet og bussjåføren SA han stoppet på Vollebekk. Derimot kom vi til “neste stasjon, Vollebekk” og stoppknappen blei trykket på. Bussjåføren derimot bare kjørte videre og jeg var helt sånn “oi, hjelp hva gjør jeg nå?” Så jeg gikk av på Økern og gikk ned for å se om t-banen hadde begynt å gå og det hadde den, men bare feil retning, jeg skulle jo ikke til sentrum. Omsider fikk jeg tatt buss og havnet på Vollebekk, men jeg kom på jobb en halvtime for sent og syns i grunnen det var en slitsom start på dagen.

Konklusjon: t-baner er irriterende dyr…

Og jeg har ikke så mye annet på hjertet og tenkte å legge meg ganske snart og blogge igjen om noen dager eller noe sånt. I mellomtiden håper jeg alle har det aldeles utmerket! =D

 

 

2 kommentarer
  1. Takk for kommentaren og jeg har kommentert hos deg nå. Og ja nettopp, blogginnleggene mine er bare så mye kjedeligere når de er korte, det er nok best med lange innlegg ja 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg