Flere fine musikalske ting på youtube ;)

En sånn ting som er litt småirriterende er når du virkelig har lyst til å blogge, men ikke egentlig har noe smart å si. For jeg har ting jeg skal blogge i vei om, men ikke i dag, senere i stedet. For dette innlegget er jeg derimot planløs. Jeg kan jo nevne at jeg har sittet på Burger King og bare pratet i halvannen time i dag og det var koselig og ellers er boka jeg leser på litt småinteressant og utenom det igjen så har jeg planer fremover som får meg til å smile vidt og bredt og som jeg skal komme tilbake til. Ellers så tenkte jeg å bruke dette innlegget til bare å linke til noen flere kule ting på youtube.

1) What I wouldn’t do for you med Alex Brightman (http://www.youtube.com/watch?v=4TKooCzJe7o&feature=feedf)

Jeg har linket til dette ymse steder før, men det er så fint for det er en utrolig fin sang (fra en musikal av en som heter Ryan Scott Oliver om en lærerinne som forfører studenter av seg blant annet, noe som ender tragisk, ikke en musikal jeg veit særlig mye om fordi den enda ikke har blitt satt opp på Broadway eller har kommet på cd eller noe, men som man kan se klipp fra versjoner av på youtube), med herlig melodi. Og Alex Brightman ikke bare synger bra, men er veldig søt også, noe som viser seg særlig hvis man setter klippet på pause når det er på 0:32. Og kombinasjonen fin sang og eye candy, den er jo særdeles likbar 😉

2) Expectations of a man med Bridie Carroll (http://www.youtube.com/watch?v=AsDv5lxQFlA&feature=feedf)

Bridie Carroll har for det første god stemme og flott komisk timing og det er bare pluss i en sang om en kvinnes forventninger til drømmemannen, en sang som har artige twister og masse sjarm. Visstnok skrevet av en kul fyr ved navn Jonathan Reid Gealt som ikke har skrevet noen musikaler enda så vidt jeg vet, men som skriver så gode låter at det sikkert bare er snakk om tid.

3) Quiet med Natalie Weiss (http://www.youtube.com/watch?v=KG2WpXv6kR0&feature=feedf)

Jeg satt i to timer forleden kveld og lyttet til alt jeg kom over som ble sunget av Natalie Reid og det var meget fornuftig bruk av tida siden hun har en veldig klar og fin stemme, med god klang og melodiskhet, rett og slett en sånn stemme jeg gjerne kunne hørt på i timevis på cd. Og også her har Jonathan Reid Gealt skrevet og komponert og jeg håper ikke han slutter med det med det første for han lager god musikk og særlig denne sangen har en utrolig fin tekst.

4) I’ll be allright med Tituss Burgess (http://www.youtube.com/watch?v=CpH6llifACg)

I det siste har jeg fått veldig sansen for Tituss Burgess (som spilte Sebastian i “The little mermaid: The Musical” på Broadway) og som har en utrolig fin sjelfullt og sterk stemme som man kan få helt hekta på. Her synger han en sang jeg ikke en gang har hørt om før, men det er jo flott, det er en fin sang og det er så herlig når folk virker så trygge på det de gjør, som om det kommer enkelt til dem liksom. Det er supert.

Og mer skulle jeg ikke linke til nå og i overimorgen kommer et mer storslått innlegg, dette er vel mer som et mellomspill å regne. Men vi bables og nå skal jeg lage solbærtoddy og se på animasjonsfilm til det er legge seg tid 🙂 Livet er fint!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg