Babbel om ymse finheter

Det er sol!!! Sånn for øyeblikket altså, jeg blir mer og mer opptatt av været og det er i grunnen litt patetisk, men sikkert helt okei og jeg veit ikke helt hvor jeg vil med denne setningen. Men det går fint og jeg liker livet uansett hvor uengasjerende mer fornuftige deler av det kan være. Ikke minst så er det jo finfinhet at det er Kristi Himmelfart på torsdag, dvs. en hel dag da jeg har fri uten at det er helg og det ser kanskje ut til at jeg har greid å overtale mamma til at vi kan ta en liten tur til København pinsehelgen siden Se og Hør har et sånt tilbud i tirsdagsutgaven fra forrige uke og slikt. I tillegg var jeg med i en konkurranse på www.ithildancer.com og man kan kanskje kalle det winning by default siden det bare var en annen deltaker, men det innebærer uansett at jeg får sett avgangsforestillingen til danselinjen på Bårdarinstituttet onsdag åttende juni. I tillegg har jeg planer om å få sett Peer Gynt-forestillingen som folk på Niss setter opp hvis det er ledige billetter  til den dagen det passer best igjen vel og merke og jeg gleder meg til lørdag siden det da er Musikkens Dag og masse gratis konserter rundt om i Oslo. Og jeg har riktignok ingen oversikt musikkmessig for tiden for jeg har på en måte viet alt jeg har av musikkinteresse til musikaler og fulgt dårlig med på alt annet i musikkverdenen, men jeg tenkte å bare dra rundt, få med meg litt av hvert og la ting gå som det går. Uansett blir det sikkert gøy!

Ellers så leser jeg mye, skriver ikke så mye (men planlegger en del da og har et konsept særlig som opptar mye av tankene mine), tegner litt, spiller mye Nintendo DS og er mye på youtube, sånn i tillegg til å utvikle en sunn og fin interesse overfor musikalen “Book of Mormon” som har sanger som er så awesome at jeg ganske snart bare må ha et blogginnlegg om den =D Akkurat nå har jeg dog ikke tid til å skrive lange blogginnlegg om musikaler så det blir nok heller til helgen eller noe sånt. Videre har jeg lastet ned noe tull som gjør at jeg kan se episoder av programmer på nettet bare fordi jeg for tiden er så opptatt av So you think you can dance og fant ut at jeg rett og slett ikke kan vente helt til Tv Norge den 18. juni begynner å sende åttende sesong. Så den første episoden, som ble sendt i USA på torsdag 26. mai, den så jeg i går kveld og nå skal jeg sørge for å se episoder hver søndag på nettet, noe som blir gøy!

Men nå tenkte jeg å avslutte dette bablete og så smått informative lille innlegget med å poste en sang fra musikalen “Book of Mormon” som er en av grunnene til at denne musikalen er episk og som jeg for eksempel lyttet til fem ganger etter hverandre i stad:

 

Utenom flott og genial tekst, fabelaktig synging og alt det der så liker jeg at melodien er så episk og storslagen og at det minner om “Defying Gravity” fra Wicked på den beste måten. Det blir egentlig helt perfekt for det er alt det episke og det er “oh my god”-faktoren og så er det humor og gøyhet samtidig =D Yay!

Og nå skal jeg lese og ta en tekopp og så skal jeg sånn ganske snart dra siden jeg tross alt skal på jobb etter hvert (jobber sent i dag) og har ting og tang jeg har tenkt å finne på før den tid. Men ting er fint og siden det er så billig på Amazon fikk jeg bestilt syv bøker i stedet for bare seks bøker og kan dermed glede meg til å lese “Warm Bodies” av Isaac Marion, en bok som sikkert er fantastisk siden den skal handle om fine ting som zombier og kjærlighet og det utdraget fra den jeg leste på nettet var direkte vakkert 😉

Vi bables!!!

6 kommentarer
  1. Aaaaaaaa the book of mormon er så braaaa! Og jeg syns også det er kjempekult at den sangen ligner på Defying Gravity, for det er liksom ikke så mye at det er plagiat, det er bare… fint!
   Også liker jeg veldig godt… vel, alle sangene, basically.
   Og jeg ser fram til oppdatering om bøkene og alt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg