Hvem jeg håper er topp 6 på SYTYCD sesong 8

Jeg har mitt eget kamera nå! Mammas har jo gått i stykker så jeg har jo mast litt på å få prøvd å reparert det eller noe siden jeg har hatt så lyst til å ta bilder i det siste og jeg har til og med vurdert å kjøpe et kamera selv. Og så kom jeg hjem fra trening i stad og beviste nok en gang at jeg i grunnen er veldig heldig for mamma har kjøpt et til meg! Min første reaksjon var jo å si at hun ikke hadde trengt det og at jeg ikke hadde ment å være for masete, men hun sa at det kunne være en ekstra bursdagsgave og uansett så er jeg jo mest bare veldig takknemlig for jeg har så lyst til å dokumentere ting som skjer i livet mitt og å tegne alt funker ikke like bra i lengden. Og nå skal jeg jaggu ta et bilde snart av meg i den nye kjolen jeg kjøpte forleden og så kan jeg ta bilder i massevis i København og så blir alt så fint så jeg er superhappy!

Ellers så har jeg ikke gjort så mye spennende i dag utenom å spille masse “De Blob 2”, men nå tenkte jeg å skrive et blogginnlegg om SYTYCD siden jeg er veldig obsessed med det for tida. Og jeg advarer om at det kan forekomme spoilere i dette innlegget siden de på Tv Norge er på topp 20, mens jeg har sett fram til top 12 (så jeg er like oppdatert som amerikanerne takket være internett og nett-tv). Planen min er å ta utgangspunkt i topp 12 og kåre de jeg håper blir topp 6 og ha en liten liste om det som vil bli fin å skrive siden jeg med det får en unnskyldning for å poste youtube-videoer med fin dansing i massevis. Så da setter vi i gang:

Hvem jeg håper er topp 6 på SYTYCD sesong 8

– Melanie

Melanie er den absolutte favoritten min denne sesongen og jeg veit ikke mye om dans, men kan selv se at hun danser med en modenhet som imponerer meg. Videre er hun innmari sjarmerende og sympatisk og det er noe med dansingen hennes som gjør at man ser at jo da, hun er teknisk flink, men enda bedre på innlevelsen og følelse i dansingen og det gjør det mer fortryllende å se på. Det er jo det samme som med bøker og musikk og film og det meste, er det teknisk flott så er jo det en ting, men det er innlevelsen og det personlige som tar en opplevelse til det neste stadiet. Og her er hun for eksempel også helt fantastisk: http://www.youtube.com/watch?v=qobw4zVtj9Y, i tillegg til at hun var god på hip hop-dansen og hun er i grunnen en av de deltakerne i år som lett kan vinne hele greia. Nå håper jeg bare at hun får en ballroom-rutine snart sånn at man får sett om hun takler det like bra som det andre, noe jeg regner med at hun gjør. Ja, jeg er Melanie-fan 🙂

– Marko

 

Marko er søt og sympatisk og perfekt kombinert med Melanie i det som må være det paret med best kjemi denne sesongen. Han virker veldig hyggelig og genuin, er flink til å danse og er generelt sett utrolig lett å like. Og i tillegg til å gjøre det bra i contemporary og jazz, var han også fantastisk i denne hiphop-rutinen: http://www.youtube.com/watch?v=qLWJ0DJKzco der han også viste seg som en virkelig god skuespiller (se på uttrykket hans på begynnelsen da, omg) =D Hvis han også er god i ballroom så er det episk!

– Caitlynn

 

Caitlynn er en av favorittene mine i år fordi hun er en av de deltakerne som ikke har fått så mye oppmerksomhet, men som danser veldig bra og dessuten er en av de mest adorable denne sesongen. I tillegg minner hun meg litt om Jeanine som ikke fikk noe fokus på seg under auditionrundene i det hele tatt, men ga alt hele veien og endte opp med å vinne hele greia, jeg ser på Caitlynn som en som kan ende opp med å gjøre det samme. Dessverre har hun, utenom en ballroom-rutine, bare vært i sitt rette element med jazz og contemporary og jeg håper derfor at hun får hip hop snart fordi jeg vil se hvordan hun takler en sånn stil. Jeg er litt usikker på hvor godt Mitchell ville taklet den stilen riktignok, men satser på det beste.

– Tadd

 

Tadd er en av de mest attraktive danserne denne sesongen og, mens dette definitivt er et pluss, en av de danserne jeg liker best av de som er igjen rett og slett fordi han presterer hver gang. Utenom en hip hop-rutine har han fått danser som er helt ute av hans element hver gang og likevel prestert flott. Han er utrolig elegant i vals for eksempel og stilig deluxe i en afro jazz-rutine som ellers ikke var en dans jeg hadde så veldig sansen for og blant de få som enda ikke har danset Contemporary denne sesongen, noe som gjør at jeg håper han får det snart siden det kunne blitt veldig fantastisk. Forøvrig er han helt fantastisk i klippet jeg har med her der han danser hip hop og blant annet lærer en hel verden en ny og mer effektiv måte å ta på bukser som nok er helt umulig for de aller fleste 😉

– Sasha

 

Mens det er fakta at en del av meg vil irritere meg grenseløst om Sasha får Hip Hop eller Contemporary med det første siden hun bare har fått disse to stilene så langt (det er forresten det som irriterer meg en del denne sesongen, det er mye mindre variasjon enn tidligere), så vil jeg nok uansett fortsette å være en fan for Sasha er en av de kuleste danserne denne sesongen. Hun virker veldig genuin og har en sånn fin kombinasjon av mye styrke, men samtidig en masse grasiøsitet, hun er rett og slett en veldig god danser og jeg har veldig lyst til å se henne i en Paso Doble selv om det faktum at hun mye av tida virker mer maskulin enn sin partner Alexander kunne ødelagt litt. Uansett er hun veldig kul og jeg håper hun er blant topp 6 når den tid kommer.

– Jess

 

Jeg var litt usikker på hvem jeg skulle velge, men siden Ricky, Alexander og Mitchell glir litt inn i hverandre siden de alle tre hører til sjangeren Contemporary og Jess aldri glir inn i skyggen for meg velger jeg ham. Dessuten er han absolutt en av de beste danserne denne sesongen og helt fantastisk i sin egen stil, Broadway. Problemet med Jess er at han virker litt overspillende mye av tiden og er litt irriterende når han ikke danser, men så er han helt fantastisk hver gang han danser og det er jo en dansekonkurranse og derfor liker jeg ham veldig godt likevel. Jeg liker også at han er blant de danserne denne sesongen som har fått mest forskjellige dansestiler fra uke til uke og håper virkelig at han gjør det bra i hip hop også for i så fall er han virkelig en konkurrent å frykte for de andre danserne denne sesongen.
***

Og det var hvem jeg personlig håper er topp seks denne sesongen og jeg satser herved på at dette var av interesse for noen. Men nå skal jeg lage meg en tekopp og så bables vi siden. Ha det fint alle sammen!

2 kommentarer
  1. Haha, gøy! Vi er nemlig veldig enige. Alt du sa om alle her, inkludert det om Jess… Blir veldig overrasket om Melanie og Marko ikke blir med i topp 4, da de er klare favoritter. Men mye kan skje… 🙂

  2. Vi har en tendens til å være enige i ting når det gjelder SYTYCD, det er ganske gøy 😉 Men alt kan skje, det er så sant som det er sagt.
   Takk for kommentar =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg