Bare et lite innlegg før jeg drar til København :)

Good morning, gentle viewer, sit down, there’s no need to wipe your feet, just enjoy yourself. Yay!

Akkurat nå skal jeg straks spise frokost og så skal jeg gjøre meg helt klar og dra opp til senteret, kjøpe shave ice (eller slush) og aviser og kose meg på iskrembaren. Og etterpå skal jeg og mamma dra med danskebåten så i morgen våkner jeg nok opp i København 😉 Det blir fint siden jeg skal shoppe en del og i tillegg skal på Tivoli og jeg gleder meg absolutt. Vi skal være i København til tirsdag da vi tar båten hjemover og jeg altså er i Oslo igjen onsdag formiddag. Dvs. vil det nok ikke dukke opp noen nye blogginnlegg før onsdag, men jeg regner med at mine mange fans (ha ha, så festlig jeg er) vil holde ut.

Og nå har jeg altså fått tak i et kamera (jeg har verdens snilleste mamma, ‘nough said) og kan vise den nye, fantastiske kjolen min uten å måtte ty til fargeblyanter og slikt. Her er den:Jeg er fullt klar over at det første av de to bildene er veldig amatørisk, men det gjør jo to ting riktig. 1) man ser en del av kjolen og 2) den forvandler meg til superheltinnen “Blitzface” (she’s light in the face and she’s not a disgrace, she is blitzface, du du du dum). Det nederste bildet er litt finere og uansett kommer det kanskje frem at den nye kjolen min er EPISK og at det må være strålende vær fremover sånn at den kan brukes massevis.

Ellers skal jeg nå spise tacorester og sjekke internett og ikke blogge noe mer i dag, men jeg tenkte å avslutte dette innlegget med et dikt jeg skreiv forleden dag som forhåpentligvis faller i smak.

Scrabbledikt

Det fins ikke to like runder scrabble

du følger ordboka til punkt og prikke,
regler: ordet står der ikke,
kritiserer, kommenterer,
elegant kryssformulerer

jeg lar fantasien ta meg,
skriver ord som sørpevei,
månestøv og himmelhav,
litt magi i hver bokstav

vi lar spillet fylle tida,
hverdag skyver vi til sida,
spiller, krangler, kverulerer,
sukk og glede alternerer

men til slutt så vil en vinne,
mest poeng og seier finne,
du som sukker: jeg var grei,
ord som kaliber felte meg

jeg som smiler før vi tar
en runde til, jeg starter: svar
***

Jeg burde skrive mer rimedikt, de føles så karolinske på en måte 😉 Og nå er jeg ferdig med bablingen, men vi bables igjen før dere veit ordet av det: dvs. på onsdag!

5 kommentarer
  1. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å lese København-innlegg :3 Og ja, kjolen var veldig fin, altså. Kledde deg! Og egentlig syns jeg skrivestilen kler best rimedikt, trur jeg. Hehe.

  2. Jeg tror egentlig skrivestilen min kler rimedikt best selv ærlig talt, det er bare det at de ikke kommer på bestilling, men bare dukker opp tilfeldig 😉
   Og så fint at du syns kjolen var fin og kledde meg, jeg liker den veldig godt selv =D
   Ellers så skal jeg bare spise middag og ta et bad og derefter skal jeg overføre bilder til dataen og blogge i vei om København tenker jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg