Meme-dings og ymse annet av det fascinerende slaget :)

Livet mitt er ganske kjedelig og innholdsløst for tida, men jeg syns det i grunnen er mest fint likevel. Og nå har jeg endelig lest ut den dumme boka jeg holdt på med som hadde et flott konsept og var godt skrevet, men som jeg var dritlei ganske fort. Så nå kan jeg lese andre bøker. Ja, jeg tenker på bøker veldig mye, ingen overraskelser der. Og takket være Kristine og Vibeke fikk jeg et gavekort på Ark Bokhandel (fordi de fikk bo hos meg under Øya-festivalen, jeg trengte jo ikke noe for det, men gavekort faller alltid i smak da) som gjorde at jeg nå eier “Confederacy of Dunces” og “Squirrel seeks Chipmunk”, det er jo kult. Ellers har jeg funnet et meme hos Kathleen og det tenkte jeg å svare på nå:

Meme-dings

stjernetegn: krepsen
øyne: brune.
høyde: 160 cm.

når og hvorfor ble du sint sist? Jeg husker faktisk ikke, men det irriterte meg veldig da jeg ble straffet for å kjøpe en sjokolade på en automat på t-banestasjonen med å klemme fingeren min på tirsdag. Jeg hadde såå lyst til å banne da, men så var det en mor og hennes to barn i nærheten.

hva fikk deg til å gråte sist? det var ikke gråt, men jeg fikk tårer i øynene av en film på Disney Channel for noen dager siden på grunn av musikken, Disney er så gode på rørende scener.
hvilken film eller cd betyr mest for deg? Spring Awakening og Wicked-cdene mine tror jeg.

hva er du god på? jeg er litt flink til å skrive, litt flink til å tegne, veldig flink til å si alfabetet baklengs og innmari flink til å prokrastinere
hva skulle du ønske du var god på? Jeg skulle gjerne vært flinkere til å skrive og tegne enn jeg er og ellers hadde jeg elsket musikalsk talent og det hadde sikkert vært praktisk å være mer sosialt intelligent (jeg sverger for eksempel på at det finnes en spesiell guide noen har der det står hvor man skal se hvis man har en samtale med noen sånn at man ikke ender opp med å føle at man stirrer for mye).
nevn tre bøker du vil beskrive som vakre:

 • Jeg savner deg, jeg savner deg av Peter Pohl
 • This is all: The Pillowbook of Cordelia Kenn av Aiden Chambers
 • A Fraction of the Whole av Steve Toltz (den er teknisk sett mer episk, genial, awesome og fortryllende enn vakker, men jeg elsker den så den må nevnes, fine boka)

hvilke blogginnlegg er du mest fornøyd med å ha skrevet? de der jeg anmelder bøker eller musikaler

hva irriterer deg mest akkurat nå? at jeg kaster bort tida så mye (selv om en del av meg liker akkurat det veldig godt og da)

hvordan var du på ungdomskolen? jeg pakket sekken stappfull med bøker og smugleste i skoletimer som ikke engasjerte meg, jeg var blid og sprudlende og veldig karolinsk, men aldri oppdatert angående hva som hendte med andre i klassen og hvem som datet hvem og slikt, jeg vekslet mellom venn og fiende med den daværende bestevenninnen min fra dag til dag og jeg hatet en tidligere klassekamerat bittert mest fordi hun en gang hadde puttet tyggis i håret mitt uten å si unnskyld, jeg tror jeg tross alt likte ungdomsskolen ganske godt likevel, videregående var vanskeligere for meg og det meste jeg skrev tok plass i den magiske verdenen Valeon
nevn tre ting du vil gjøre før du dør:

 • se musikal på Broadway i New York og shoppe musikalcder og bøker der i samme slengen
 • bo minst et år i Gøteborg fordi jeg elsker den byen
 • få publisert minst en bok, men helst en hel del

***

Jeg utfordrer ingen, men oppfordrer alle som leser dette innlegget til å svaret på dette memet for det er gøy og gir en noe å skrive om i bloggen sin hvis en skulle være i det fantasiløse hjørnet. Og nå skal jeg avslutte dette innlegget med å poste en sang jeg har fått veldig sansen for i det siste:

   

Det er jo en genuint fengende sang syns jeg og sangstemmen hennes er helt grei og så liker jeg bare musikkvideoen veldig godt, jeg syns den er stilig =D Så ja, fine sangen. Og nå skal jeg gjøre noe annet, vi bables!

2 kommentarer
  1. Man merker jo alt sånt i ettertid da, der og da bare blir det som det blir. Og ja, bøker om sosial intelligens hadde vært fint 🙂 Ellers takk for kommentar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg