Babbel og mer babbel og ymse annet av sorten babbel

Akkurat nå er jeg hos faren min og drikke cola og jeg skulle egentlig late som om jeg var sunn i dag, men så hadde han glassflaske (GLASSFLASKE!) i kjøleskapet og da var jo saken avgjort. Hvis det er på glassflaske er kald cola det beste som finnes drikkemessig sett i hele verden 🙂 Og ellers så har jeg jo ikke noe liv og kjeder meg halvt i hjel mye av tida, men i dette lille øyeblikket er jeg i virkelig godt humør likevel. For alt ordner seg, det må jo det og noen må da ville ha meg som ansatt, jeg er jo ganske kul 😉 I tillegg har jeg fine planer. På torsdag er jeg invitert med på teater i forbindelse med Teaterbloggen og det er jo ganske kult (gratis teateropplevelser, det er helt konge!) og på fredag vurderer jeg veldig å dra å se “The Show must go on” på Edderkoppen Teater bare fordi jeg har råd og fordi jeg bare må finne på noe, er så lei av å bare sitte i sofaen hjemme i leiligheten, blir rastløs, må finne på ting. Forøvrig, sånn når det gjelder Teaterbloggen så er dette innlegget: http://teaterbloggen.ipublish.no/teaterf%C3%B8lelsen/ et innlegg jeg anbefaler folk på det sterkeste å lese av helt selvsentrerte grunner. Dette innlegget er nemlig skrevet av moí. Yay!

Og jeg har fått en ide til noe jeg kan skrive om under Nanowrimo i år allerede (noe som er veldig tidlig og som vil gjøre at jeg antakelig vil dø av utålmodighet, men det kan jeg leve med) og jeg skal ikke bable noe særlig om det, men bare nevne noen stikkord: Damian Evil, gay love, brevvenner, engler og djevler, naturkatastrofe og profetier =D Jeg tror årets Nanowrimo kan bli veldig artig å skrive.

Ellers så har jeg hatt det litt morsomt med å selvdiagnostisere meg selv med psykiske diagnoser i dag etter at jeg leste dette: http://www.cracked.com/article_19336_6-beloved-characters-that-had-undiagnosed-mental-illnesses.html?wa_user1=2&wa_user2=Movies+%26+TV&wa_user3=article&wa_user4=popular. Jeg kom frem til at jeg sikkert har “Schizoid Personality Disorder” fordi noen av tingene de beskrev der stemmer for meg og fordi jeg personlig, om jeg var Belle, nok ville ha foretrukket om Udyret forble udyr og at hoffet hans forble objekter, det er jo mye mer sjarmerende 😉 Og jeg mener det ikke så seriøst når jeg selvdiagnostiserer meg selv med ting for det er jo akkurat det samme jeg driver med hver gang jeg leser rundt på Lommelegen, noe som igjen gjør det fint at jeg heldigvis har besøkt lommelegen veldig lite i det siste siden man kan bekymre seg for skrekkelig mye i grunnen. I alle fall er nok dette videre bevis på at jeg trenger et liv for å selvdiagnostisere seg selv med psykiske lidelser, uansett hvor useriøst det er ment, kan umulig være den sunneste tingen i verden å holde på med.Sukk…

Og dette innlegget merker jeg at blir ganske bablete og ufokusert, men jeg satser på at det går greit. Men nå skal jeg bare anbefale folk og delta på denne konkurransen: http://www.as-king.info/2011/09/help-wanted-posse-forming-contest.html fordi man kan vinne den nyeste boka til en av yndlingsforfatterne mine og hun kanskje trekker to vinnere hvis det er veldig mange deltakere. Og jeg håper jo at JEG vinner siden jeg er fast bestemt på å lese alle bøkene A. S. King noen gang skriver, men jeg nevner det likevel. Ellers hadde jeg storslagne planer om å ha med litt bilder for å bryte opp all bablinga litt, men bloggen var ikke med på den ideen så derfor blir det bildeløst.

Jeg tror jeg har fått bablet fra meg så jeg lar babbel være babbel og finner på noe annet. Som å lytte intenst til Stormen med stor S som foregår utenfor. Det er skikkelig fascinerende, et vind og regn-orkester av verste sort 🙂

Vi prates snart =D

 

10 kommentarer
  1. Åh, du er ikke aleine om sjøldiagnoseringa, altså. Jeg kan sitte i flere timer på Wikipedia eller på sider som liksom skal teste hva du lider av, og komme fram til at jeg har symptomene på omtrent alt i hele verden.
   Glasscola er det nest beste i hele verden etter vaniljecola <3

  2. Godt å vite at jeg ikke er den eneste sjøldiagnostikeren 😉 Og glasscola er <3 Jeg har enda ikke fått helt sansen for vaniljecola, har generelt ikke så veldig sansen for vanilje,rent utover at jeg elsker lukten av det, men det er smak og behag 🙂 Takker for kommentaren!

  3. Ja på den en siden skriver du at du har serdeles lite å gjøre. I dette inlegge skrier du at du kjeder deg. Bare noen få tier i forveien så skriver du til meg på msn at du har så veldig mye å gjøre. Hvor er sannheten ligger vet ikke jeg, men du kan jo ikke skrive at du kjeder deg her og skrive noe annet til meg på msn. Jeg bare lurer for jeg synes det er motstridenede og det var det jeg ikke får helt til å gå opp. Du vet jo at jeg leser inleggen dine.

  4. Ja på den en siden skriver du at du har serdeles lite å gjøre. I dette innlegge skriver du at du kjeder deg. Bare noen få timer i forveien så skriver du til meg på msn at du har så veldig mye å gjøre. Hvor er sannheten ligger vet ikke jeg, men du kan jo ikke skrive at du kjeder deg her og skrive noe annet til meg på msn. Da lyver du jo og det vet du at ejg ikke liker. Jeg bare lurer for jeg synes det er motstridenede og det var det jeg ikke får helt til å gå opp. Du vet jo at jeg leser innleggene dine.

  5. Jeg har jo mye å gjøre og lite å gjøre på samme tid, jeg mener jo ikke å lyve. Det bare varierer med klokkeslett og humør. Siden jeg ikke har jobb for tida har jeg jo en del tid til å kjede meg på midt på dagen, men samtidig så er jeg flink til å finne på ting på kveldene og da kjeder jeg meg veldig lite. Og ja, hvis det står mellom å gjøre to ting så velger jeg i ni av ti tilfeller det som virker mest gøy og hvis det gjør meg til et fryktelig selvopptatt menneske så kan jeg leve med det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg