Babbel og en åpen søknad til bokhandler i form av musikk =D

I går var jeg på teater og så “Lærere for livet” og det var et veldig bra teaterstykke. Og i dag skal jeg treffe en venninne på yndlingskaféen min og det blir kjempekos. Forøvrig fikk jeg et lite sjokk i går for jeg har i tre uker trodd at jeg har betalt regninger, men fått purringer og funnet ut at jeg egentlig ikke har betalt likevel og på onsdag oppdaget jeg hvor feilen lå og fikk betalt ting. Det dumme er at jeg ikke regnet på akkurat hvor mye jeg betalte og dermed for øyeblikket har veldig lite penger på bankkortet mitt, noe som er litt upraktisk. Og jeg har nok penger kontant for denne uka og de neste to til å ikke en gang å trenge å bruke bankkortet mitt, men det er litt teit allikevel i og med at jeg ikke får penger inn på konto før 17. september og selv etter det altså ikke vil ha store summer på bankkortet mitt akkurat. Men det går jo bra, om jeg ikke har jobb om tre uker har jeg en alternativ løsning som antakelig begynner da og om jeg lar være å bruke penger på teater, kino og å leie film de neste ukene så har jeg mer enn nok for essensielle ting som kafébesøk, brus og godteri i helgene, middager og frokoster og blader i ny og ne. Så jeg er optimist likevel, selv om jeg altså har bekymrende lite penger på bankkortet mitt 🙂

Men nå tenkte jeg å følge opp dette: http://akimamontgomery.blogg.no/1314525700_28aug2011.html med en ny liten video der jeg synger selv. I dette tilfellet filmer jeg dog ikke meg selv mens jeg synger og fokuserer heller på bokhyller siden dette skal fungere som en åpen søknad til alle bokhandlermennesker som eventuelt titter innom bloggen min. Og siden dette er litt for useriøst til å sende av gårde til noen poster jeg det heller her (selv om det skal sies at jeg nå har begynt å la det følge med sangtekster når jeg sender åpne søknader til bokhandler bare for å skille meg ut) mens jeg helt seriøst håper at det kunne vekket noens interesse. For jeg har så sinnssykt lyst til å jobbe i bokhandel, det er det jeg har mest lyst til i hele verden jobbmessig sett og her tenkte jeg å demonstrere nettopp dette på kreativt vis. Og ja, jeg veit jeg ikke kan synge, dette er mer for gøy, man må da kunne more seg litt:

 

Jobbe i en bokhandel (Rap)

Jeg vil jobbe, jeg vil jobbe,
tjene penger, ikke sant,
jeg er ganske blakk reint bankkortsmessig,
trenger visst en slant

(munnlyder)

Jeg vil rydde i hyller,
jeg vil ekspeditere,
er jeg arbeidsløs lenge nå
så vil jeg krepere

(munnlyder)

Det jeg kan tilby er en kreativ type,
en som elsker skriving og bøker,
en som er på plass, sjelden går på dass
og som faktisk enda ikke røker

Det jeg kan tilby er en bokhandelelsker
og en blid og positiv jente,
som uansett er meget ofte der
på bokhandern så er hun den kjente

Jeg vil flytte inn så gjerne,
bo i blant reoler,
for jeg driver dank, er jobbsøker,
for kul for skoler

(munnlyder)

Jeg vil selge sjela mi
for min drømmejobb,
er så klar for klar
og er slett ingen snobb

(munnlyder)

Det jeg kan tilby er en som har jobbet
på matbutikk jeg nå har attest fra
og hatt praksis på andre steder,
i tillegg så er stilen min dritbra

Så vær så snill,
kjære bokhandelmennesker,
gi meg en jobb!

***
Teksten følger med sånn at muligheten til å synge med er høyst tilstedeværende. Det er en slags rap siden jeg er så funky og kul og sånt 😉 Og nå skal jeg avslutte dette innlegget og så blogger jeg nok igjen på søndag!

6 kommentarer
  1. Hu-hei, så BRA! 😀 Meget funky og kult. Skal du kanskje ta denne på Litteraturhuset (på den åpen mikrofon-greia)? Artig!

  2. Jeg tenkte å ta noe mer dikt eller novelleaktig på åpen mikrofon-greia, men det var en god ide 🙂 Bra at det var kult og funky, that was the plan!

  3. Jeg leverte åpne søknader til alle bokhandlerne i Oslo jeg kunne komme på i sommer, men har ikke hørt noe 🙁 Kanskje det er en rap som skal til før de skjønner at søkeren er noe å satse på?

  4. Hvis rappen min hadde vært det som skaffa meg jobben hadde det vært bare kult det ass 😉 Jeg har lyst til å tjene penger, jeg har superviktige shoppingplaner i etterkant av Nanowrimo og det er masse teaterstykker jeg ønsker å få sett!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg