en fin helg, musikk, poesi og annet som krydrer livet =D

Jeg fotograferte meg selv mens jeg satt på t-banen i går kveld. Se, jeg har fin lue og jeg har endeligvis funnet igjen den røde kåpa mi fra i fjor 🙂

I mitt forrige innlegg var jeg litt mer klagete og litt mer preget av et ønske om å klage, men det hjalp for da fikk jeg utløp for litt frustrasjon og akkurat nå føles alt meget mulig. Nei, det har ikke skjedd noe nytt og spennende på jobbfronten, men jeg har fått et jobbintervju da, skal ha jobbintervju på en bokhandel på torsdag! Skal ikke håpe for hardt for da blir jeg bare skuffa, men jeg krysser fingrene da i det minste for det er jo bokhandel som er drømmen.

Ellers har jeg hatt en litt begivenhetsrik helg og det er jo fint. På lørdag var jeg på spillkveld på Humanismens Hus (noe man blir invitert til hvis man joiner Humanismer i Oslo-gruppa på Facebook, noe man bør for det er gratis og kult) og det var veldig fint. De hadde brus og pizza og snacks uten at det kosta meg noe og man kan spille brettspill, noe som gjør at samtaler løper lett selv om man mangler sosial intelligens og ikke kjenner noen særlig godt. Og jeg var selvsagt på laget som tapte i alle tre spillene jeg spilte, noe jeg velger å tolke som tilfeldigheter fremfor at jeg nødvendigvis betyr ulykke, men alt var fint og gøy lell. Og i går hadde Gimle Kino live-overføring fra Bolsjoj-balletten, noe jeg merkelig nok greide å vinne to billetter til og som jeg så sammen med en danseinteressert venninne. Forestillingen het “Esmeralda” og var fritt basert på “Ringeren fra Notre Dame” og var jo for så vidt fin. Jeg syns mye av det bare var veldig imponerende ballettdansing som ikke avanserte handlingen, men det i seg selv er jo fint og det er ganske kult at jeg nå har sett en ballettforestilling utenom den gangen da jeg så “Nøtteknekkeren” som tolvåring. Dessuten var det sammen med en av de personene jeg alltid syns det er koselig å tilbringe tid sammen med så det var en svært fin kveld.

Og i dag har jeg spist Knorr økologisk grønnsaksuppe og funnet ut at det er et veldig godt alternativ nå når jeg er veldig lei boksmat, men samtidig ikke har lyst til å bruke lang tid på middag. Jeg syns middag alltid er en liten utfordring for jeg blir av og til så lei mat, men det ordner seg jo alltids. Uansett skal jeg begrense Fjordlands til risengrynsgrøten deres som jeg elsker og prøve å lage mat mer ordentlig etter hvert, denne uka i form av for eksempel spagetti med kjøttsaus i morgen og taco på søndag 😉 Noe annet jeg har gjort i dag er å dra på hovedfilialen som ENDELIG!!! har åpnet igjen, noe jeg er overlykkelig over. Jeg hadde verdens største smil da jeg entret musikkavdelingen der jeg kasta meg over musikalcdene og musikalfilmene og endte opp med å låne disse 6 tingene:

– Into the woods cd fra 1991-oppsetningen i London (<3, dette er en av de cdene jeg har lånt flest ganger fra musikkavdelingen fordi det er en veldig fin musikal med flott musikk, Sondheim er et geni)
– Archy and Mehitabel cd (enakters musikal jeg aldri har hørt om, men det skal handle om en katt og en kakkerlakk så det er sikkert fint)
– Roadshow cd (nyere Sondheim-musikaldings som jeg har lyttet til fragmenter av på Spotify, men nå virkelig kan utforskes)
– Into the woods-filmen (filmet versjon av den originale Broadway-oppsetningen og en film jeg har hatt SÅ!!! lyst til å se at jeg er superglad de hadde den på musikkavdelingen, jeg er bare redd for at filmen ikke skal virke siden det ikke sto noe om regionskode på den, hvis den ikke virker å spille blir jeg virkelig skuffa)
– Footloose (sangen er jo dritkul, men jeg har faktisk ikke sett filmen fra det glade åttitall enda og det må jeg gjøre noe med, særlig siden det snart kommer en nyinnspilling og jeg vil se originalen først)
– Cirque du Soleil: Journey of Man (Cirque du Soleil er jo fantastisk vakkert, jeg har aldri hatt råd til å se forestillingene deres i virkeligheten dessverre, men å se Cirque du Soleil-film er ganske fint det og)

Så jeg kommer til å få sett fine filmer og lyttet til fine cder og det kan godt tenkes nærmere omtaler av ting dukker opp siden. I tillegg har jeg jo egentlig alt for mye å lese på fra før, men jeg klarte ikke å dy meg og lånte 7 bøker også. Og det er bøker jeg har hatt virkelig lyst til å få lest også så det er perfekt.

Saken er at jeg akkurat nå føler at ting vil ordne seg og at alt kan skje. Og jeg har hilst på VG-mannen som jeg er så glad i og skrevet dikt og livet er egentlig en flott ting. Så la meg poste et nytt dikt og en sang nå sånn at jeg kan få lesere til å smile også:

Den dansende sjiraff

Den dansende sjiraffen
danser tango nå i kveld
og gir fullstendig blaffen
i dets manglende appell
hos koalabjørnen Max
som hun føler hun fortjener,
han er mer into Lars Laks
hvis du skjønner hva jeg mener

Dette diktet er også postet på Facebook som min status for øyeblikket fordi jeg personlig tenker at å skrive dikt om homofile koalabjørner og dansende sjiraffer er en smule genialt og jeg for tiden skriver lite tekster, men en hel del dikt på rim og det er veldig gøy å skrive =D

Og så har jeg blitt ganske glad i en sang jeg har funnet på Spotify som heter Earthquakes og som tilhører et band som heter Serenades som jeg ikke vet noe som helst om utenom at det tydeligvis kan lage veldig pen musikk og den sangen kan jeg like greit avslutte dette innlegget med og så babler jeg igjen om noen dager.

 

4 kommentarer
  1. Hallois! Bra bilde! Fin kåpe også (som sagt, men jeg gjentar det). 🙂
   Synes også det var koselig på søndag (som sagt, det også, heheh). Litt langtekkelig til tider kanskje, men mye imponerende dansing, flotte kostymer, og dramatikk og spenning da lyden forsvant. 🙂
   Kos deg med nylånt materiale fra nyåpna hovedfilial! Det eneste jeg har sett av det du har lånt, er Footloose, for maaaange år siden. Litt corny, men den har sin sjarm (sånn husker jeg den i hvert fall).
   Tvi-tvi på torsdag! 🙂

  2. Hallo og takk for fine ord om kåpen og bildet 🙂 God oppsummering angående i går i det midtre avsnittet og jeg skal kose meg med det nylånte materialet (har allerede begynt, Into the woods-cden har spilt i vei på cd-spillern i kveld =D) Og takk for tvi-tvi, satser på at det bringer lykke!

  3. Åh, Cirque du Soleil <3 Jeg har jo faktisk vært så heldig å ha sett Delirium-forestillinga deres da den var i Spektrum for noen år siden. Det var fantastisk!
   Ellers; godt å lese at du har det fint!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg