Karolines 10 julekalenderkonkurransefavoritter =D

Siden sist har jeg hatt det fint med en del kafébesøk og slikt og jeg leser på en fin bok og nå er jeg nesten ferdig med julegavene for i år. Men jeg har også irritert meg en del for jeg hadde superlyst på mer kommentarer på innlegget før dette siden jeg hadde med utdrag fra Julekalenderhistorien som jeg poster hver dag på Facebook og det frustrerer meg litt at det (til tross for en hel del reklame på Twitter og bloggen min og ymse andre steder) bare er én person som leser Julekalenderhistorien min fast så vidt jeg vet. Men ta det med ro, jeg skriver videre uansett og én leser er bedre enn ikke noe og det kan alltids hende at ting er midlertidig, plutselig interesserer kanskje ting jeg skriver på (være seg på bloggen eller Facebook) folk mer, større mirakler har da skjedd =D En annen irriterende ting er at det nå er skikkelig skurrete og dårlig lyd på dataen min og jeg prøvde å fikse det og da ble det bare verre. Og det er jo ikke noe veldig stort problem, men det gjør at Spotify og Youtube for øyeblikket er utelukket dessverre. Men jeg satser på at jeg kan få hjelp av mer teknisk intelligente personer snart og i mellomtiden har jeg jo cder og filmer og slikt.

Nok om det, jeg har tenkt å komme til poenget og det er Julekalendere. Jeg elsker julekalendere, sjokolade-kalendere, Flax-kalendere og “Nissene over skog og hei”, I love it! Og i tillegg til tingene jeg så langt har nevnt er det julekalenderkonkurranser på nettet som jeg er med på. På nettet er det jo en del oversikter over julekalendere, men der står det veldig mange julekalendere og det er ikke så oversiktlig og jeg har for min del valgt ut ti julekalenderkonkurranser å være med på hver dag og det jeg tenkte var å linke til disse ti og skrive hvorfor jeg liker disse julekalenderkonkurransene og hvorfor jeg anbefaler dem og ideelt sett blir jo dette til hjelp for alle som leter etter Julekalenderkonkurranser å delta på i den store Julekalenderkonkurransejungelen vi kaller internett. På min oversikt har finnes det noe for en hver smak og jeg håper dette er til nytte 🙂 Da setter jeg i gang:

1001 spills julekalender

– Her får man et enkelt spørsmål hver dag og så skal man sende inn svar og mail og så er det bare å håpe på det beste og minuset med kalendere som denne er jo at oddsen for å vinne er ganske liten siden spørsmålene er enkle nok til at det nok er mange som klarer dem. Likevel er dette en julekalenderkonkurranse jeg har sansen for blant annet fordi det jo hadde vært fint å vinne PS3, t-skjorter, julehefter og julegodteri. Og man vinner væffal ikke om man ikke er med.

1001 jentespills julekalender

– I denne julekalenderen er premien nesten det samme bare at t-skjorter og PS3 er byttet ut med Nintendo 3DS. Konseptet er også det samme, svar på et enkelt spørsmål, send inn, kryss fingrene og likheten er ikke så veldig overraskende i og med at dette er en søsterside til 1001 spill slik jeg har skjønt det. I hvert fall har vi også her premier jeg ønsker meg (enda mer enn PS3 i grunnen, det vil jeg egentlig mest ha fordi det hadde vært kjekt med Bluray-spiller, Nintendo 3DS derimot ønsker jeg meg fordi jeg elsker Nintendos konsoller og den har enkelte spill jeg har svært lyst på) og det er i det hele tatt en hyggelig Julekalenderkonkurranse som jeg har veldig sansen for.

BRs julekalender

– Her får man servert et spørsmål om en leke som også er premien i luken den dagen og siden man kan få hjelp er det enormt enkelt å gjette riktig så det er heller ikke her så stor sannsynlighet for å vinne. Likevel er dette en julekalenderkonkurranse jeg liker fordi det er sjarmerende design og leker kan være ganske så fristende selv om man er voksen, i tillegg kan det jo alltids hende man kjenner noen barn og da er dette en fin konkurranse å være med på sånn at man kan prøve å vinne noe til en liten fetter eller kusine eller kanskje barna til en venn eller ens egne barn hvis man har barn selv, hvis man vinner ting kan det jo gis bort. 

Donald Ducks julekalender

– Det er to problemer med denne julekalenderen og det ene er at man må være medlem på Donald Duck-nettsiden for å være med på nettet (man kan også være med på msn hvis man har kjøpt bladet der julekalenderen fulgte med). Og det andre problemet er at kommentarfeltet på Donald Duck-nettsida er fullt av spammende småunger. Utenom det så er dette en ganske fenomenal julekalenderkonkurranse der premiene er mest leker og man deltar via å gjette riktig på et spørsmål om Donald Duck-universet (og det er enkelt å finne ut svarene på nettet hvis det er noe man ikke vet og i tillegg er det mange av de spammende småungene som skriver svaret i kommentarfeltet av en eller annen grunn). Oddsen for å vinne er nok ganske liten, men det er underholdende å delta uansett.

Filmwebs julekalender

– Dette er en julekalender der man kan vinne en hovedpremie bestående av tv, bluray-spiller og mange filmer på bluray og så er det hovedsaklig mindre filmpremier i hver luke (naturlig nok, siden det er Filmweb tross alt). Og her må man svare på et spørsmål som har noe med den dagens premie å gjøre og hvis man har god peiling på film er dette nok en ganske perfekt julekalenderkonkurranse. Hvis ikke har man alltids google. Jeg pleier aldri å vinne på Filmwebs julekalender, men den er en fin julekalender og det faktum at man er med i trekningen av en større premie av å delta trekker absolutt opp.

Gamers julekalender

– Her handler det også om å svare på et spørsmål for å være med i trekningen av dagens premie og jeg syns personlig at spørsmålene her er ganske vanskelige, noe som dog ikke stopper meg fra å prøve meg. Og på denne julekalenderen kan man vinne premier som har med tv-spill å gjøre og det er jo gøy. Jeg syns riktignok at det har vært litt for orientert rundt XBox 360 og PS3-spill fremfor Nintendo-spill som er det jeg har mest lyst til å vinne, men det er en hel del interessant man kan vinne og en fin julekalenderkonkurranse absolutt.

MSNs julekalender

– Denne julekalenderen fungerer litt mer som et spill i og med at man får servert et bilde hver dag og så må svare på et spørsmål som besvares av å trykke vekk ruter på bildet. Og så får man mer poeng jo færre ruter man trykker vekk. Her er premiene i hovedsak mobiltelefoner og det er fint design og en hyggelig atmosfære.

Nidars julekalender

– Nidars julekalender handler om å svare på spørsmål som i hovedsak har med Nidar å gjøre og dette er en slik konkurranse der man kan vinne assorterte Nidar-produkter og der spørsmålenes vanskelighetsgrad varierer en del fra dag til dag. Jeg liker uansett denne julekalenderen og stemningen på denne siden.

Det Norske Teaters julekalender

– På denne julekalender får man et spørsmål og hvis man klarer det er man med i trekningen om å vinne teaterbilletter. Med andre ord er dette en julekalender som er super for alle teaterfans og som jeg forøvrig rett og slett bare syns er ganske fenomenal.Og spørsmålene er ikke så veldig vanskelige, men ikke for lette heller, noe i mellom er det de er. Man må dog melde seg inn for å delta på denne julekalenderen, men det koster ikke noe å være med og det er ganske kult generelt sett 🙂

Gamereactors julekalender

– På Gamereactor må man være medlem på Gamereactor.no for å kunne være med på Gamereactors konkurranser, men er man først medlem og pålogget er alt lov. Da også å svare på spørsmål om tv-spill og beslektede emner og være med i trekningen om en ny premie hver dag. Og jeg liker denne julekalenderen selv om de enda ikke har hatt noen premier jeg har superlyst på så langt i år og syns dette er en super julekalender for alle tv-spillentusiaster.
***

Det var de ti julekalenderkonkurransene jeg velger å trekke frem og jeg håper virkelig dette innlegget kan være til god hjelp for julekalenderkonkurransefans og generelt sett interesserer folk. Og så blogger jeg nok igjen tirsdag eller onsdag og nå må jeg nesten legge meg siden jeg er skikkelig trøtt. Men vi bables!

 

2 kommentarer
  1. Håper du vinner stort i disse kalenderne! Jeg hadde en Flax-kalender som jeg allerede har løst inn fordi jeg trengte pengene. Fikk bare femti kroner på den, da… ;p Det er nesten så en begynner å lure på om det faktisk er mulig å vinne 750.000 kr på Flax-kalenderen! Hadde vært stas 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg