Innlegg der jeg poster bilder av gaver jeg fikk =D

Hurra! Jeg har hatt en fantastisk jul <3 I mitt forrige innlegg pratet jeg om at jeg hadde hatt litt uflaks og nå er uflaksperioden over for de siste dagene har det ikke vært noe som helst å kommentere på. For eksempel fikk jeg med meg alle de viktige, essensielle juleprogrammene på tv i går, vi spiste god mat og alt var superkos og jeg skriver dette innlegget fra min NYE bærbare data!!! Så jeg er happy =D Og nå skal jeg poste litt bilder av julegavene mine og det setter jeg like greit i gang med akkurat nå:

Pakningen som inneholder den nye dataen min, men nå er jeg på dataen min så den pakningen er tom 😉

Jeg samlet mange av gavene jeg fikk i denne dødsfine blomstrete esken og ved siden av den står en keramikkvase jeg fikk til å ha blomster i.

Bunny Suicides-kalender for 2012 =D Yay!

Male Belle-sett som blir artig 🙂

Servietter og andre kjøkkenting, noe jeg er veldig glad for siden sånt jo er typisk slike ting man alltids trenger, men ikke nødvendigvis ender opp med å skrive på ønskelista.

Oppi denne pungen ligger det firmabilletter til kino, gavekort på Ark Bokhandel og penger. Jeg har telt over og jeg endte faktisk opp med 2000 kroner, penger jeg har tenkt å shoppe i vei for i neste uke 😉

Almanakk for 2012, noe parfyme og det lilla man ser litt av er en pose med badekuler som jeg kan bruke når jeg bader 🙂

Post-it lapper! Jeg er veldig glad i post-its, det er det jeg bruker hver gang jeg leser i en bok og kommer over noe vakkert eller enormt siterbart sånn at jeg kan finne det igjen når jeg for eksempel skriver bokanmeldelser. Utrolig praktisk og noe jeg ønsket meg masse. Dessuten en av notatbøkene jeg fikk og blyanter.

Blyantene fra det forrige bildet og fine lys. Jeg må kjøpe en sånn derre peislighter siden jeg er for pysete til å bruke vanlig lighter eller fyrstikker.

Nytt bilde med notatbøker på.

Rødt skjerf, helt perfekt siden jeg elsker rødt og endelig har begynt å bli flink til å huske og bruke skjerf.

Blå lue, strikket av moren min som har fått veldig sansen for strikking denne høsten. Snille mammaen min 🙂

Dødsfin klokke jeg fikk <3

Sokker, alltids praktisk tross alt!

I tillegg var det litt klær jeg ikke har tatt bilde av reint tilfeldig og jeg har verdens kuleste bror for han bestilte Nintendo Wii som julegave til meg på nettet i går som skal komme i posten for da vil jeg ha Nintendo Wii uten å måtte låne pappa sin 😉 Det er jo helt perfekt!

Og jeg må bare unnskylde materialismen, men åh, jeg har fått ufattelig masse fine gaver, dette er gavemessig sett den beste jula på mange år og jeg elsker for eksempel dataen min, den er rask og har ingen lydproblemer og har alt den trenger. Dessuten er den større og man kan se på dvd på den, noe som igjen gjør at jeg ikke vil trenge å kjøpe ny dvd-spiller med det første hvert fall 🙂 Dvs. jeg sparer penger!

Så jeg er i strålende humør og nå starter “Foreldrefellen” og den filmen er jeg kjempeglad i. Lenge leve livet og fortsatt god romjul alle sammen =D

8 kommentarer

Siste innlegg