Noen episke ting jeg har funnet på Yutube :)

La meg se, siden sist har jeg lest på bøker, spilt Nintendo og begynt å forberede meg på verdens undergang (dvs. tannlegetime på torsdag). Nei da, jeg er bare overdramatisk, jeg bare gruer meg og tenker dumme “tenk om”-tanker og jeg har ikke vært hos tannlegen siden jeg var 20 og det er seks år siden. Og jeg visste at jeg måtte dra til tannlegen igjen i løpet av i år sånn for sikkerhets skyld, men jeg tenkte mer å grue meg i en måned fremfor to, tre dager. Jeg håper han er snill og forståelsesfull og vant med pyser som meg og at det går mye finere enn jeg tror.

Ellers er det en masse jeg kan blogge om, men i dette innlegget tenkte jeg å fokusere på EPISKE ting jeg har funnet på Youtube som jeg ikke har postet her, noe som er teit siden dette er fantastiskheter. Og jeg setter like greit i gang med en gang.

Episke ting jeg har funnet på Youtube =D

 

Siden jeg ikke pleier å finne på noe på Nyttårsaften sitter jeg som regel i en sofa med snacks og brus og Kongelig Variéte på tven og det syns jeg i grunnen er fint siden jeg er kjempeglad i Kongelig Variéte, jeg klarer rett og slett ikke å se for meg en nyttårsaften uten det og hadde jeg gått glipp av det ville det definitivt blitt tatt opp. Og dette er fra 2011s kongelig variéte og en gruppe som kaller seg Base Berlin og dette er awesome siden det er to gutter (kjekke gutter) som tydeligvis gir blaffen i gravitet og driver med akrobatikk som er et syn for guder. I tillegg er musikken kul og jeg liker bakgrunnen (veldig Tesla-isk) og jeg syns dette generelt sett er råstilig siden en skulle tro slikt ikke var mulig. Yay!

 

<3 Her synger først Rolando Villazon den nydelige sangen “Smile” med flott operatisk stemme i en scene som kunne vært hentet fra en musikal og som er herlig. Så synger Hayley Westenra (som jeg har lyttet en del til i det siste) “Gabriel’s Oboe (Whispers in a dream)” og det er vakkerhet. Og til slutt synger hun og Rolando “Tonight” fra West Side Story og det er perfeksjon 🙂 Riktignok overdøver stemmen til Rolando litt siden han har en mer opera-stemme og Hayley en mer klassisk møter musikal-stemme, men det høres veldig flott ut likevel og med musikken og danserne i forgrunnen og alt det der, å <3

 

Under Kongelig Variéte-showet da 2010 gikk inn i 2011 sang Danielle Hope “Over the Rainbow” fordi hun hadde vunnet rollen som Dorothy i en tv-konkurranse. Etter den tid har jeg sett klipp med henne og de andre fra den tv-konkurransen (noe jeg har brukt bekymrende mye tid på) og blitt fan av henne og mange andre fra den konkurransen og her har vi kombinasjonen av Danielle Hope som synger kjempefint OG sangen “Quiet” som jeg har sansen for og det blir veldig fint. Og godt spilt og, det beste er når sanger ikke bare synges, men spilles i tillegg og sånn er det her.

 

Her synges sangen “You’re the top” fra nyeste versjonen av musikalen Anything Goes (som er med på den superlange uskrevne listen over musikaler jeg har lyst til å se) og det er kjempekult, ikke minst fordi sangen er så flott, den har jo herlig tekst for eksempel. Og sangerne her er Colin Donnell og ikke minst Sutton Foster og Sutton Foster er jeg skikkelig fan av fra før. Herlighet, om jeg hadde sett henne eller Kristin Chenoweth eller Christian Borle i virkeligheten, omg! Det hadde vært musikalhimmelen eller noe sånt 😉
***

Det var de episkhetene fra Youtube jeg følte for å poste i dag. Og nå er planen min (om jeg overlever tannlegebesøket vel og merke, noe jeg satser på at jeg gjør) å blogge igjen enten fredag eller lørdag. Vi bables! Men nå skal jeg spise frokost og se litt på tv og så kommer jeg sikkert til å spille litt Zelda: Skyard Sword etterpå. Yay!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg