60 spørsmål besvares og livet er fint :)

Heisann! Grunnet mitt avanserte “blogge med max tre dagers mellomrom så langt det er mulig”-system som jeg for tiden følger er dette en dag for babbel. Og i tillegg er det mandag, ny uke, nye muligheter, jeg liker mandager litt mest fordi jeg liker begynnelser. Uansett, jeg har spilt brettspill denne helgen, jeg har lånt bort leiligheten min til broren min og bodd hos moren min selv, men i går kveld kom jeg hjem til meg selv. Jeg har sett Ratzikalen Ratz (en forestilling andre klasse på Niss hadde) og med en sånn pakning lagde jeg dette på lørdag:


Boller! Av mystifistiske grunner fristet bollene mer før jeg lagde dem enn når de var klare, men de ble uansett ganske gode og jeg har mange igjen 🙂

Men nå tenkte jeg å besvare noe jeg fant her: http://ithildancer.com/megmegmegmeg/ siden jeg ikke visste helt hva jeg skulle blogge om og dette virka gøy. Så da setter jeg i gang 🙂

 

60 spørsmål

 

 1. kor gamal er du om fem år? I 2017 blir jeg 32 år, det er et alt for høyt tall. Eller det er jo egentlig ikke det, jeg bare liker meg så godt i tjueåra 🙂
 2. kven var du minst to timar rundt i dag? I dag har jeg ikke vært andre steder enn hjemme i leiligheten min, men hvem vet hva som skjer utover dagen.
 3. kor lang er du? 1’60 cm 🙂
 4. kva var den forrige filmen du såg? En episode av Buffy hvis det gjelder. Hvis ikke så var det “12 dates of Christmas” for to uker siden.
 5. kven ringte du sist? Moren min
 6. kven ringte deg sist? Moren min
 7. kva stod på den forrige sms?en du fekk? et engangspassord for MinID
 8. føretrekk du å ringa eller senda sms? Ringe, jeg er egentlig ganske dårlig på å sende sms.
 9. er dine foreldre gifte eller skilte? Skilte, selv om det teknisk sett etter min mening føles som en litt feil beskrivelse siden de ikke var gift, bare samboere.
 10. når såg du mamman din sist? I går kveld før jeg dro hjem til min egen leilighet.
 11. kva farge har du på augene? Brune.
 12. når våkna du i dag? Satte vekkerklokka på åtte og sto opp kvart over ni.
 13. kva er din favorittjulesang? I saw mommy kissing Santa Clause! =D
 14. kva er din favorittplass? Vet ikke helt, men jeg er veldig glad i Gøteborg, i teorien skal jeg og moren min ta en tur dit snart, men når det skjer i praksis er usikkert. Forøvrig er jeg kjempeglad i yndlingskaféen, biblioteker og bokhandler og leiligheten min 🙂
 15. kva plass likar du minst? Ich weiss nicht!
 16. kvar trur du at du er om ti år? Jobber i bokhandel og har gitt ut minst tre bøker, jeg håper hvert fall veldig at det er statusen da.
 17. kva skremte deg mest om natta som liten? Ikke sikker, jeg har egentlig hatt få mareritt. Jeg husker at jeg prøvde å tenke frem et mareritt en gang da jeg var syv da fordi noen i klassen min pratet om at de hadde hatt det så jeg tenkte masse på troll for å selvpåføre meg et mareritt.
 18. kva fekk deg til å le hardt seinast? Husker ikke helt.
 19. kor stor er senga di? Har ikke målebånd og er ikke sikker.
 20. har du stasjonær eller bærbar datamaskin? Bærbar 🙂
 21. søv du med eller utan klede? Underbukse, sokker og bh
 22. kor mange puter søv du med i senga? En de fleste steder, men to hos faren min.
 23. kor mange land har du budd i? Bare Norge. Har lyst til å bo et år i Gøteborg en gang, men når det skjer aner jeg ikke.
 24. kvar har du budd? Oslo (Stovner) hele livet. Og Drammen da jeg gikk på Danvik, det glemte jeg å ta med 🙂
 25. likar du sko, sokkar eller berrføtt? Sko og sokker, har en rar greie med at jeg ikke liker barføtt hud mot ting som jeg mistenker at jeg er ganske alene om, jeg liker best å ha sokker på uansett.
 26. er du sosial? Ser ikke på meg selv som særlig sosial, men jeg tror egentlig at jeg er mer sosial enn jeg selv tror, jeg er jo absolutt ikke sjenert og jeg er blid og imøtekommende.
 27. kva er din favorittis? Barberingsis (mitt kallenavn for Shave Ice). Er også ganske glad i sjokoladeis 🙂
 28. kva er din favorittdessert? Boller og hvetebakst.
 29. likar du kinamat? Er ikke spesielt glad i det, men det kan være helt ålreit.
 30. likar du kaffe? Jeg lærte meg aldri å like kaffe. Foretrekker te. For tiden er jeg aller mest glad i solbærtoddy i grunnen <3
 31. kva drikk du til frukost? Pleide å være te, men har blitt solbærtoddy til frokost en del i det siste.
 32. søv du på nokon spesiell måte? I følge moren min beveger jeg meg mye i søvne, i følge broren min oig bestevenninnen min (som tar feil selvfølgelig) snorker jeg og noen ganger våkner jeg i siklende tilstand.
 33. kan du spela poker? Har spilt det ganske få ganger og er ikke noe flink til det.
 34. likar du å kosa? Kommer an på hvem. 
 35. er du eit avhengighetsmenneske? Bare av internett.
 36. kjenner du nokon med samme bursdag som deg? Kjente en, men har ikke hatt kontakt med ham siden ungdomskolen.
 37. vil du ha born? Tror ikke det.
 38. kan du nokon andre språk enn norsk? Engelsk. Er jo andre språk der jeg kan noen ord og det går jo greit å lese svensk og dansk, men å bruke ordet “kan” føles mest riktig for norsk og engelsk.
 39. har du nokon gong vore i ein ambulanse? Ikke så vidt jeg vet.
 40. føretrekk du havet eller eit basseng? Basseng. Men jeg liker badekar aller best.
 41. kva brukar du helst pengar på? Kafébesøk, bøker, teater og kino
 42. eig du dyre smykker? Nei, er ikke noe smykkemenneske
 43. kva er ditt favorittprogram på tv? The Voice og Big Bang Theory av det som går på tv for tida. Ellers er yndlingstv-seriene mine SYTYCD og Buffy og jeg har sett nesten alle episodene av Once upon a time på nettet. Det er forøvrig veldig mange tv-programmer jeg burde sjekke ut.
 44. kan du rulla med tunga? Nei.
 45. kven er den morsommaste personen du kjenner? Ubesluttet.
 46. søv du med kosedyr? Nei, men syns kosedyr er fine ting da, særlig elefantkosedyr.
 47. kva har du som ringelyd? En som sikkert er ganske irriterende som er praktisk siden det er veldig lett å kjenne den igjen når det ringer.
 48. har du klesplagg frå du var liten? Kan godt hende, men kommer ikke på noe.
 49. kva har du nærast deg no som er raudt? Sofaen jeg sitter i 🙂
 50. flørtar du mykje? Jeg flørter ikke. Kan ikke sånt og har ikke følt behov for å kunne det heller.
 51. kan du bytta olje på bilen? Niks og jeg har ikke bil eller lappen så jeg regner ikke med at jeg vil ha behov for å kunne det heller.
 52. har du fått ei fartsbot nokon gong? Nei, har ikke lappen, holder meg til Mario Cart når det gjelder bilkjøring.
 53. kva var den forrige boka du leste? Det var “Amy & Roger’s Epic Detour” av Morgan Matson. Den var fin 🙂
 54. leser du avisa? Jeg kjøper sjelden aviser, men jeg liker å lese Vg og Dagbladet og kulturmagasinet til Aftenposten så ofte jeg kan og A-Magasinet på fredager. Jeg leser aviser oftest på yndlingskaféen, biblioteker og andre steder der det går an og lese aviser uten å kjøpe eller smuglese.
 55. abonnerer du på noko magasin? Nei.
 56. dansar du i bilen? Niks. Men jeg danser Linedance på treningsenter hver onsdag og jeg kan danse litt for meg selv i leiligheten en gang i blant. Generelt sett er dog dans noe jeg liker mer å se på enn å gjøre selv.
 57. kva for radiostasjon høyrte du på seinast? Hører kun på radio når jeg sitter på i bilen med noen som hører på radio, men broren min hørte på NRJ da han kjørte meg opp til leiligheten min i går kveld (noe han gjorde fordi jeg hadde så mye jeg skulle ta med hjem.
 58. kva var det siste du skreiv ned på eit papir? Handleliste
 59. når var du i kyrkja sist? Det er leeeenge siden.
 60. er du lykkelig? Jeg er ofte lykkelig, men oftere det jeg definerer som tilfreds. Men tilfreds er jeg til gjengjeld mesteparten av tida så det er jo fint.

Sånn! Da har jeg besvart denne greia her og hvis noen lesere skulle få lyst til å svare så på spørsmålene er det fritt frem 🙂 Men nå skal jeg spise frokost og drikke solbærtoddy og så blogger jeg sannsynligvis igjen enten onsdag eller torsdag =D Vi bables!

7 kommentarer
  1. Sånt ER gøy og om vi er ganske ulike går det greit, man trenger ikke være like for å være venner 🙂 Ulikheter bare gjør ting mer interessant! Takk for kommentaren <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg