Mine 3 yndlingsdyr (illustrert med plastelinafigurer)

Heisann! Jeg hadde egentlig tenkt å lese ut boka jeg holder på med nå, men jeg sparer det bittelitt og blogger i stedet like godt. Og jeg syns livet er ganske fint for de fleste tingene ordner seg og alt er mulig 🙂 Uansett tenkte jeg å skrive et litt kort (til meg å være) blogginnlegg med en liten liste over mine tre yndlingsdyr supplementert av figurer jeg har laget i plastelina =D Så da setter jeg i gang!

MINE TRE YNDLINGSDYR

I utgangspunktet tenkte jeg å ta topp fem yndlingsdyr, men min manglende evne til å lage frosk og ugle i plastelina fikk meg til å holde meg til topp tre. Og på første plass har vi dette dyret:

Ellef Elefant representerer yndlingsdyret mitt, elefant, og dette har vært yndlingsdyret mitt siden jeg var femten år og vi fikk i oppgave å lage hatt i håndarbeidstimene og stol i sløydtimene inspirert av afrikanske dyr og jeg lagde elefantstol og hatt (har ikke bildet av dem for øyeblikket, men det kan godt hende det dukker opp siden) og innså med et at elefant (som er et dyr jeg alltid har hatt sansen for) faktisk er det dyret jeg liker aller best. De er så flotte dyr og jeg har en fin samling elefantfigurer og kosedyr og syns generelt sett at elefanter rett og slett er innmari stilige og interessante dyr =D

På en klar annenplass har vi dette dyret:

Katten Nemo representerer katter (og en kan innvende at det er masse som gjør dette til en langt fra perfekt kattefigur, men jeg håper den er godkjent til tross for de noe gigantiske værhårene og leppene, det bare ble sånn) og katter var yndlingsdyret mitt frem til elefanter tok over førsteplassen. Jeg har alltid likt katter, det er sånn at hvis jeg ser en katt må jeg liksom hilse på og de er så fine dyr, dessuten er de nok skikkelig smarte. Det vil nok ta en stund, men om jeg blir gal kattedame en dag er det helt ok (akkurat katter virker i tillegg som et litt mer praktisk kjæledyr enn elefanter).

På tredje plass er det faktisk dette dyret:

Max Meitemark representerer meitemarker som jeg vet er et ganske rart dyr og ha sansen for, men jeg har alltid vært glad i meitemark. De er ikke spesielt søte og interessante, men jeg syns de har en viss sjarm ved seg likevel og jeg har en sånn greie med at jeg alltid er redd for å tråkke på dem de gangene det kryr av dem på grunn av regn. Meitemarker er i det hele tatt et høyst undervurdert dyr som jeg liker.

På fjerde og femte plass har jeg henholdsvis frosk og ugle. Frosk fordi jeg syns de er søte og kule og fordi jeg en gang hjalp en frosk på ville veier tilbake til vannet den kom fra. Jeg bar den i håndflaten min og kysset den i tilfelle det ville bli en prins for man vet jo aldri og den forble en frosk og tisset på hånden min. Men uansett om jeg så har opplevd frosketiss på litt for nært hold liker jeg frosker for de er fascinerende. De er jo det 😉 Ugle har jeg på femte plass og det er fordi ugler er så pene. Jeg tror nok litt av grunnen til at jeg liker ugler er Harry Potter, men det er uansett den fuglen jeg liker best og jeg liker ugle- og frosketing nesten like godt som elefantfigurer 🙂

Så det er mine yndlingsdyr og jeg leste en sånn artikkel om vanlige dyrefavoritter og fant ut at elefanter faktisk er godt likt av mange. Det syns jeg er kult. I det hele tatt liker jeg smaken min når det gjelder dyr og håper jeg en dag får en ny sjanse til å ri på en elefant (noe jeg visstnok gjorde en gang på Sri Lanka da jeg var halvannet år gammel og som jeg naturlig nok ikke husker i det hele tatt) og finner en froskeprins og kan kose med en katt ganske snart.
***

Ja ja, det var det innlegget, jeg håper det interesserer folk og det er bare å si fra hvis noen har lyst på nye innlegg med figurer i plastelina (kanskje et om yndlingsblomster en gang) etter hvert. Jeg tenkte også at de korte tekstene om dyrene kunne være som små fragmenter av uskrevne helheter og litt inspirerende (de på bildene inni små ruter) =D Men nå skal jeg straks legge meg og så blogger jeg nok igjen på lørdag. Vi bables!

6 kommentarer
  1. Jeg har jo kommentert på bloggen din… Og det var kanskje ingen overraskelse, du kjenner meg jo så godt, men jeg er flink med plastelina da =D

  2. Dette var et veldig, veldig søtt innlegg.
   Jeg er ikke sikker på i hvilken rekkefølge mine yndlingsdyr er, men jeg veit i væffal at katt, hest, flaggermus og enhjørning er på den.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg